Horoscop 7 septembrie 2024. RACII primesc vești supărătoare

Horoscop 7 septembrie 2024. RACII primesc vești supărătoare
Publicat: 06/09/2024, 15:00

Vești supărătoare despre bani pot apărea astăzi. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 7 septembrie 2024.

Berbec

Dificultatea de a ajunge la alții ar putea să te afecteze. E-mailurile ar putea să nu ajungă la destinație sau ai putea fi blocat într-o etichetă telefonică fără sfârșit. S-ar putea să vrei să nu mai încerci, dar nu renunța. Continuă să încerci! Găsește altceva de făcut în timp ce aștepți. În cele din urmă vei lua legătura cu ei. Ceea ce ai de discutat cu acești prieteni s-ar putea dovedi satisfăcător pe mai multe planuri.

Taur

Supărările dintre membrii familiei de acasă te-ar putea determina să scapi de toate și să te arunci în munca ta, în special în proiecte creative de orice fel. Acesta ar putea fi cursul corect de acțiune. Situația nu este permanentă și poate că ceilalți din gospodăria ta trebuie pur și simplu să rezolve lucrurile singuri. Între timp, munca ta îți va oferi satisfacție și poate chiar avansare.

Gemeni

Nu te aștepta la prea mult noroc cu calculatoarele astăzi, mai ales când vine vorba de scris sau de comunicarea cu ceilalți. Defecțiunile cu tehnologia te-ar putea molipsi pe tot parcursul zilei. Dacă vrei să transmiți un mesaj unui prieten, cea mai bună modalitate ar putea fi vizita în persoană! Eforturile creative ar putea fi împiedicate în același mod. Astăzi este o zi excelentă pentru a recurge la vechiul stilou și hârtie.

Rac

Vești supărătoare despre bani pot apărea astăzi în calea ta. Acestea ar putea implica finanțele tale personale sau factori economici în general care îți afectează indirect finanțele. Nu intra în panică. S-ar putea ca totul să nu fie așa cum pare! Verifică faptele înainte de a acționa. Situația ar putea fi reală, dar este mai probabil să fie produsul unui jurnalism exagerat.

Leu

O dorință puternică pentru o nouă poveste de dragoste, fie cu un partener nou sau actual, s-ar putea dovedi copleșitoare astăzi. Ai putea fi tentat să faci orice este nevoie pentru a o atinge. Nu te avânta înainte – nu este ziua potrivită pentru asta! Ar putea cauza probleme. Mergi la un film romantic sau citește un roman picant. Căută ceea ce îți dorrești peste câteva zile. Ar trebui să ai rezultate mai bune până atunci!

Fecioară

O persoană la care ții foarte mult ar putea fi într-o dispoziție dificilă astăzi. Nu lăsa sensibilitatea să te copleșească. Nu te supăra pe ceea ce această persoană ar putea spune în semn de frustrare. Intuiește ceea ce simte și fii compasiunea ta obișnuită. Acest lucru ți-ar putea consolida relația și te-ar putea face și pe tine să te simți bine.

Balanță

O întâlnire neașteptată cu un prieten te-ar putea lăsa să simți unele emoții puternice pe care le trăiește prietenul tău. Acestea ar putea fi tulburătoare, așa că fii pregătit. O conștiință psihică crescută te-ar putea face să receptezi gândurile și sentimentele celorlalți mai puternic decât de obicei. Acest lucru ar trebui să-ți sporească înțelegerea persoanei, dar ai grijă să nu dezvălui această înțelegere decât dacă ți se cere. S-ar putea dovedi prea mult pentru prietenul tău chiar acum.

Scorpion

O dorință bruscă de independență față de limitele unui loc de muncă, o viață de familie stagnantă sau o relație care nu funcționează ar putea părea irezistibilă chiar acum. S-ar putea să ai niște idei scandaloase pentru schimbarea locului de muncă, mutare sau găsirea unui nou partener. Aceste idei ar putea fi mai realizabile decât par, dar nu este ziua potrivită pentru a lua decizii. Așteaptă câteva zile și apoi gândește-te din nou la ideile tale.

Săgetător

O scrisoare caldă și plină de dragoste, un telefon sau un e-mail ar putea veni astăzi de la o persoană dragă care locuiește departe. Acest lucru ar trebui să fie încântător, dar frustrările care rezultă din separare te-ar putea face să te gândești să faci o călătorie pentru a vizita persoana respectivă. Aceasta ar putea fi o idee bună, dar nu face nicio promisiune. Așteaptă câteva zile și analizează această posibilitate pentru a vedea dacă este fezabilă.

Capricorn

Cineva te-ar putea aborda astăzi oferindu-ți o oportunitate de a-ți crește veniturile, ceea ce poate părea prea frumos ca să fie adevărat. S-ar putea să fie tot ceea ce spun, dar analizează faptele înainte de a face promisiuni de a merge mai departe. S-ar putea ca totul să nu fie așa cum pare! Astăzi nu este o zi bună pentru a te angaja în investiții de orice fel. Așteaptă câteva zile, gândește-te din nou la idee și vezi dacă este viabilă.

Vărsător

Oricare ar fi situația ta, astăzi ai putea întâlni pe cineva interesant care stârnește în tine o puternică atracție romantică. Acest lucru poate fi încântător și nu există niciun motiv pentru care să nu te bucuri de companie, dar fii puțin precaut înainte de a lua vreo măsură. Cunoaște mai bine această persoană înainte de a decide orice fel de implicare, ocazională sau serioasă. S-ar putea ca totul să nu fie așa cum pare.

Pești

Situațiile enervante care apar astăzi te-ar putea face să te simți stresat. O dorință bruscă de evadare ți-ar putea intra în minte. Ai grijă să nu îți exprimi frustrările prin exces de mâncare sau băutură. Acest lucru nu ar face decât să înrăutățească situația. Concentrează-te pe sarcinile pe care le ai la îndemână și termină-le.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce pensie primește un român, dacă a lucrat 16 ani cu carte de muncă și...
Avem detaliile fabuloase din dosarul secretizat în care Florinel Coman a primit 11 luni de...
Motivul pentru care un american s-a mutat în țara noastră pentru a-și crește copiii: „România...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
VIDEO Cum se rezolvă problema de matematică de clasa a IV-a care îi încuie pe...
Încă un divorț în familia lui Adrian Minune! Și-au spus ADIO, la doar două luni...
O româncă a scăpat de operație după cinci ore de „zgâlțâieli” pe drumul dintre Sălaj...
O româncă diagnosticată cu o boală rară se plânge de medicii din Marea Britanie. "M-am săturat....
Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025
„Era lumina familiei” O fetiță de 6 ani a murit în mod tragic în timp...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
SUA acuză cinci ofiţeri ruşi pentru atacurile cibernetice din Ucraina
Astronomii se CUTREMURĂ: Un semn URIAȘ de întrebare, văzut în spațiul COSMIC!
Alina Sorescu, noi acuzații la adresa lui Alexandru Ciucu. Ce le-a interzis fetițelor
După Philipp Plein și Alex Bodi, focoasa Justyna Gradek se iubește cu o fostă ispită...
"Ea era rece, moartă, iar el abia respira" Ana Maria a murit în beci, lângă...
Adriana Simionescu a explicat ce se întâmplă, de fapt, între ea și soțul ei! Tânăra...
Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Ondulația misterioasă din galaxia Calea Lactee ar putea fi o coliziune străveche