Horoscop 10 septembrie 2024. ZODIA care nu trebuie să-și asume riscuri

Horoscop 10 septembrie 2024. ZODIA care nu trebuie să-și asume riscuri
Publicat: 09/09/2024, 15:00

Aceasta nu este o zi bună pentru a planifica sau a începe o călătorie cu avionul. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 10 septembrie 2024.

Berbec

S-ar putea să vrei să începi un nou proiect creativ și mai multe idei îți pot pluti prin cap. Cu toate acestea, s-ar putea să nu te poți decide care îți place cel mai mult sau cum să o transformi în realitate. Stai jos și enumeră posibilitățile și apoi fă altceva. Gândește-te din nou mâine. S-ar putea să fie dificil să te concentrezi pe ceva în acest moment.

Taur

Unele echipamente de acasă pe care de obicei le consideri de la sine înțelese s-ar putea să o ia razna astăzi. Mai mult de o mașină ar putea să nu funcționeze la fel de bine ca de obicei. Acest lucru s-ar putea dovedi frustrant, dar nu deveni nerăbdător și repară-l singur. Cheamă un profesionist sau lucrurile ar putea deveni și mai încurcate decât sunt.

Gemeni

Este posibil ca echipamentul tău de comunicare să nu funcționeze bine astăzi. Dacă trebuie neapărat să dai de cineva, poate că cea mai bună cale de acțiune este să urci în mașină și să îl vizitezi, dacă locuiește în apropiere. Altfel, s-ar putea să trebuiască să aștepți până când totul va funcționa din nou. Rezistă și nu renunța la tehnologie.

Rac

Confuzia înconjoară chestiunile financiare astăzi. Cineva apropiat ție ar putea fi lovit de cheltuieli neașteptate, iar această persoană ți-ar putea cere un împrumut. Vei dori să o ajuți, dar, indiferent de ceea ce spune, nu pare că situația ei se va îmbunătăți prea curând. Dacă te decizi să împrumuți banii, acceptă că nu îi vei mai revedea pentru o vreme.

Leu

Astăzi te-ai putea simți deosebit de aventuros. Ai putea fi tentat să iei parte la aventuri riscante, cum ar fi drumețiile în sălbăticie. Aceasta nu este o zi bună pentru asta. Planifică o călătorie pentru viitorul apropiat dacă vrei, dar astăzi este mai bine să îți sublimezi natura aventuroasă citind thrillere, vizionând filme cu spioni sau explorând locuri aproape de casă.

Fecioară

S-ar putea să fi făcut exerciții cu prea mult entuziasm în ultimele zile, iar astăzi s-ar putea să te trezești cu mai mult decât partea ta de dureri musculare. Ar trebui să continui să faci exerciții fizice, dar tonifiază-le. Uită de jogging și aerobic. Optează pentru puțină yoga sau tai chi, care vor îmbunătăți condiția fizică cu o solicitare minimă.

Balanță

Întâmplările tulburătoare referitoare la un prieten s-ar putea să te facă puțin confuz. Situația nu este ceva la care te-ai fi așteptat, așa că tu și ceilalți veți încerca să îi găsiți un sens. Ar trebui să fie rezolvată în următoarele câteva zile. Între timp, privește-o obiectiv. De asemenea, s-ar putea să vrei să te concentrezi pe altceva.

Scorpion

Ar putea exista o anumită confuzie, discordie și supărare în aer astăzi. Pot exista certuri și neînțelegeri între prieteni și familie. Încercați să nu puneți gaz pe foc. Dacă o persoană se enervează puțin, ascultă. Fii înțelegător și empatic în loc să încerci să dovedești că ai dreptate, mai ales dacă ai!

Săgetător

Aceasta nu este o zi bună pentru a planifica sau a începe o călătorie cu avionul. Așteaptă câteva zile dacă poți. Cu toate acestea, dacă trebuie să confirmi planurile acum, călătorește ușor, verifică toate aranjamentele pentru cazare și mașina închiriată înainte de a pleca și colectează numerele de telefon ale celor cu care intenționezi să te întâlnești. În caz contrar, ar putea apărea confuzie, întârzieri și bagaje rătăcite. Ia o carte, muzică și ciocolată!

Capricorn

Defecțiunile din partea computerelor, bancomatelor și sistemelor telefonice ar putea interfera cu tranzacțiile financiare astăzi. S-ar putea să fii nevoit să plătești cumpărăturile în modul de modă veche – numerar sau cecuri. Aceasta nu este o zi bună pentru a începe sau finaliza orice tranzacții financiare majore. Există prea multă confuzie acum. Așteaptă câteva zile.

Vărsător

Astăzi s-ar putea să simți o nevoie puternică de a fi cu prietenii, dar odată ce îi cauți, s-ar putea să nu te bucuri prea mult de compania lor. Cineva este într-o dispoziție proastă, iar a fi cu această persoană ți-ar putea strica ziua. Ar fi mai bine să îți iei ceva timp pentru tine, poate să mergi la un antrenament. Acest lucru îți va permite să faci puțină mișcare și să îți crești și încrederea în sine.

Pești

Astăzi, membrii familiei ar putea fi mai puțin sinceri cu tine, în special în ceea ce privește munca în casă. Nu fi surprins dacă auzi scuze! Acest lucru ar putea fi iritant, dar nu te lăsa afectat. Lasă treburile deoparte. Fă ceva ce îți face plăcere. Este mai distractiv decât să duci gunoiul.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A muncit 104 zile, cu numai una de pauză, i-au cedat organele și a murit
Carmen Iohannis NU mai ARATĂ cum știai! Soția președintelui și-a schimbat look-ul! Cum a apărut...
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată...
Salariu de 8.000 de lei și 40 de zile de concediu - jobul care atrage...
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure...
Kievul dezvoltă o bombă ghidată, cu aripi retractabile. „Ar putea lovi Rusia la fel de...
EXCLUSIV | Dan Negru, amenințat cu moartea și luat la ”șuturi” în plină stradă! ”Vei...
Mii de români nu-și vor primi pensia pe septembrie și octombrie. Anunțul OFICIAL al Casei...
Două tinere, ucise de același bărbat în Constanța. Una dintre ele, găsită sfâșiată de șacali,...
România intră sub cod galben de ploi! Harta zonelor vizate
„M-a împietrit de tot durerea ta…” Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața în...
Adela Popescu trece printr-o criză de nervi și îl bate pe Radu Vâlcan, în fata...
Se interzice circulația mașinilor pe timpul nopții? Decizia va fi luată la nivelul UE
Ce portofoliu ar putea primi România în Comisia Europeană
Cea mai POPULARĂ metodă de slăbit crește RISCUL de CANCER
A lovit tragedia! Marele sportiv al ţării s-a stins. L-a ucis un șofer beat, chiar...
România i-a lăsat fără cuvinte. Străinii care au lăsat mesaje incredibile
O mamă și-a pozat copiii în parc, dar când a privit mai atent s-a îngrozit....
Și-a răpit copilul și a amenințat că îl omoară! Ireal de ce a recurs tatăl...
VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este...
Întrebarea periculoasă la care Oana Niculescu Mizil nu a ezitat să răspundă: "Cât timp a...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Astronomii ar fi descoperit sursa pentru energia vântului solar