Familia șoferului de TIR mort pe o autostradă din Belgia și iubita acestuia, LA CUȚITE. ”Până de Crăciun, vor s-o dea afară din apartament”

Familia șoferului de TIR mort pe o autostradă din Belgia și iubita acestuia, LA CUȚITE. ”Până de Crăciun, vor s-o dea afară din apartament”
După moartea lui Gheorghe, relațiile dintre familia lui și partenera sa de viață au devenit tensionate
Publicat: 10/09/2024, 09:00

Problemele din viața iubitei șoferului de TIR român mort în Belgia par să nu se mai sfârșească. După ce partenerul său de viață, Gheorghe Țibil, s-a stins în brațele ei, iar de atunci trăiește numai cu medicamente, femeia are acum necazuri și cu familia acestuia. Consătenii lui Gheorghe povestesc că rudele bărbatului ar dori să o dea afară pe Maria Godja din apartamentul din Spania, în care locuia cu iubitul ei. Mai mult, aceștia i-ar reproșa că are partea ei de vină pentru tragedia întâmplată în urmă cu 4 luni.

Maria Godja a trăit cea mai neagră zi din viața ei când l-a pierdut pe Gheorghe, bărbatul alături de care trăia de 5 ani și care trebuia să-i devină soț pe 31 august.

Partenerul său de viață i-a murit în brațe, după ce mai mulți tineri au aruncat un capac de canal în timp ce românul se deplasa, la volanul TIR-ului pe care îl conducea, pe autostrada E42 din Belgia.

Impactul a fost atât de violent, încât capul bărbatului a fost zdrobit sub greutatea capacului, iar acesta a murit pe loc.

Terapeuții i-au recomandat un an de pauză

Cu doar 15 minute înaintea tragediei, Gheorghe Țibil (50 de ani) trecuse în locul Mariei, care este și ea șoferiță de TIR, cei doi conducând cu schimbul. Ambii erau angajați la aceeași companie de transport din Spania, țară în care se și stabiliseră.

De atunci, femeia trăiește numai cu medicamente care să o liniștească și face terapie pentru a reuși să treacă peste șocul pierderii omului iubit, dar și peste detaliile cumplite ale accidentului. Femeia încă nu poate accepta că nu-l va mai revedea niciodată pe Gheorghe și i-a păstrat toate lucrurile la locul lor, așa cum erau înainte de tragedie.

Maria ar fi vrut să se întoarcă la muncă, dar terapeuții la care merge regulat i-au spus că timp de un an nu îi recomandă să-și reia activitatea.

Așa arăta după tragedie TIR-ul în care românul Gheorghe Țibil și-a pierdut viața

”Spun că Gheorghe nu a putut evita tragedia din cauza ei”

Peste toată această durere s-a suprapus și relația tensionată pe care femeia o are cu familia lui Gheorghe, după moartea acestuia.

Vecinii din satul natal al lui Gheorghe, din Maramureș, povestesc că apropiații fostului ei iubit o consideră vinovată într-o anumită măsură de cele întâmplate.

”Spun că Gheorghe nu a putut evita tragedia din cauza ei, pentru că ea aprinsese un beculeț în cabină, ca să își poată face rugăciunea, așa cum obișnuiește. Au zis că el nu a mai putut să vadă ce se întâmplă afară din cauza becului, dar era un bec mic, lumina de la telefonul mobil deranjează mai mult decât becul ăsta”, au povestit, pentru Gândul, oamenii din sat, care sunt la curent cu aceste tensiuni.

Vecinii lui Gheorghe spun că Maria s-ar fi ocupat singură de înmormântarea acestuia

Sătenii mai povestesc că Maria Godja ar fi cea care s-ar fi ocupat în întregime de funeralii, iar familia bărbatului nu ar fi contribuit cu nimic.

”Familia lui nu a venit după el în Belgia, după nenorocire. Maria s-a ocupat de tot, ei au așteptat să ajungă sicriul acasă. Tot ea s-a ocupat și de înmormântare. După ce s-a terminat înmormântarea, i-au zis că ea nu era luată cu acte cu el și că nu are dreptul la nimic, deși 5 ani de zile a muncit cot la cot cu el”, mai povestesc vecinii.

”Ea a lucrat în Italia și i-a transferat lui bani”

Pe fondul acestor reproșuri și neînțelegeri, apropiații bărbatului ar fi amenințat-o pe femeie că o vor evacua din apartamentul din Spania în care locuia de doi ani împreună cu Gheorghe, chiar dacă și ea ar fi contribuit financiar la achiziționarea locuinței.

Ea a lucrat în Italia și i-a transferat lui bani ca să cumpere apartamentul din Spania, iar o parte i-au băgat în casa pe care el o avea aici, în Maramureș. Cam jumătate din casă au făcut-o împreună. Este vorba de zeci de mii de euro pe care Maria i-a dat lui Gheorghe. Ei ar fi trebuit să se cunune pe 31 august, iar Gheorghe i-a zis că după nuntă o trece și pe ea în actele apartamentului și casei”, ne-au spus aceleași surse.

Maria și Gheorghe formau un cuplu de 5 ani și aveau nunta programată pe 31 august

O altă nemulțumire a familiei lui Gheorghe Țibil ar fi aceea că Maria Godja ar fi cerut daune morale statului belgian pentru tragedia prin care a trecut, considerând că nu ar fi îndreptățită să facă asta.

”O jignesc și o umilesc aproape zi de zi. I-au transmis că, până de Crăciun, vor s-o dea afară din apartamentul din Spania”, au mai spus sursele Gândul.

Gheorghe Țibil a fost căsătorit și avea un băiat minor din căsnicia anterioară. Oamenii spun că cei mai înverșunați împotriva femeii ar fi fratele lui Gheorghe și soția acestuia.

Femeia, martoră la întreaga tragedie

În noaptea de 11 mai, pe autostrada E42 din Belgia a avut loc o tragedie care i-a îngrozit nu doar pe șoferi. În timp ce se deplasa la volanul unui TIR, pe porțiunea de drum dintre Andenne și Heron, românul Gheorghe Țibil (50 de ani), angajat al unei firme de transport din Spania, a fost ucis de un capac de canal aruncat de pe un pod aflat deasupra șoselei.
Cinci tineri, cu vârste între 17 ani și 18 ani, au fost reținuți de polițiștii belgieni după moartea șoferului român.

Partenera de viață a bărbatului, și ea șoferiță de TIR, a fost martoră la întreaga tragedie, aflându-se pe locul din dreapta. Sâmbăta trecută, pe 31 august, Maria Godja și Gheorghe Țibil aveau planificată nunta, eveniment prin care și-ar fi oficializat relația pe care o aveau de cinci ani.

Voiau să se căsătorească în comuna Desești, din județul Maramureș, locul natal al lui Gheorghe.

CITEȘTE ȘI:

Prin ce CALVAR trece iubita șoferului de TIR ucis pe autostradă, în Belgia, din ziua tragediei. ”Medicii au zis că îi depășește situația mea”

Șofer român, proaspăt tătic, mort pe o șosea din AUSTRIA. Bărbatul a fost strivit de betoniera cu care s-a răsturnat

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A venit toamna: De ce ce ar fi aceasta o veste proastă pentru Putin și...
Andreea Bălan e OUT de la „Te cunosc de undeva”! Şefii de la Antena 1...
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată...
Pățania unei românce înstărite care a plătit 10.000 de euro pentru vacanța perfectă. „E posibil...
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure...
Un bărbat din Constanța a omorât două femei pentru a le fura mașinile de lux....
De ce a fost ucisă Marina Gavril, de fapt. S-a aflat motivul crimei din Brăila!...
Soluția de 20 de lei care poate reduce durata răcelii la copii și previne răspândirea...
Ploi şi vijelii în toată ţara, până joi dimineaţă. La noapte, 14 judeţe şi Capitala...
Concubina Șacalului, bărbatul care le-ar fi ucis pe cele două tinere în Constanța, a fost...
Doctorița Marina Gavril, ucisă pentru bani! Ce a făcut asasinul, imediat după crimă, cu telefonul...
Adela Popescu trece printr-o criză de nervi și îl bate pe Radu Vâlcan, în fata...
Este bine să ții piciorul pe frână când stai la semafor, sau nu?
Coreea de Nord anunţă că va creşte „exponenţial” numărul de arme nucleare. Pe cine dă...
Cea mai POPULARĂ metodă de slăbit crește RISCUL de CANCER
Durere infinită în muzica populară. S-a stins maestrul naiului din România
Nuntă mare în octombrie. Valeriu Gheorghiță cu Monica Bârlădeanu și-au ales nașii
Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei...
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de...
VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este...
A murit James Earl Jones, vocea personajului Darth Vader: "Un maestru al meseriei noastre. Călcăm...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Cât de important este nivelul de inteligență al celor care folosesc un computer?