Primele declarații ale criminalului în serie din Constanța: Ce a spus „ȘACALUL” când a fost scos din dubă: „De ce nu m-au arestat mai de mult?!”

Primele declarații ale criminalului în serie din Constanța: Ce a spus „ȘACALUL” când a fost scos din dubă: „De ce nu m-au arestat mai de mult?!”
Sursa foto: Captură foto - Știrileprotv
Publicat: 11/09/2024, 08:45

Nicolae Mitrea, cunoscut sub porecla de „Șacalul”, principalul suspect în cazul celor două crime din Constanța, a negat toate acuzațiile în fața jurnaliștilor, în ciuda probelor strânse împotriva sa. Principalul suspect în seria de crime de la Constanța și iubita sa au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Nicolae Mitrea, alias „Șacalul”, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, împreună cu iubita sa, acuzată de tăinuire și favorizarea infractorului.

În urma investigațiilor, procurorii au făcut publice detalii șocante despre cele două crime comise de bărbat. Una dintre victime, Delia Avram, a fost ținută două zile într-un apartament în care locuiau iubita lui Mitrea și cei patru copii ai ei. Aceștia au fost nevoiți să se spele lângă cadavru, iar unul dintre copii, în vârstă de 15 ani, l-a ajutat pe criminal să transporte trupul femeii.

„Când au intrat polițiștii să facă percheziția ieri la locuință, copiii, mititeii, au zis: „știți, mami mi-a spus să nu vă spunem nimica despre tanti aceea care este la noi în casă moartă!”, spune Zafer Sadâc, procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța.

Ce a spus „Șacalul” despre dubla crimă de la Constanța

Când a fost scos din dubă de polițiști, „Șacalul” a negat toate acuzațiile, afirmând: „Nu le-am omorât eu, trebuiau să se găsească probe dacă erau sugrumate sau dacă erau lovite. Dacă există probe, de ce nu m-au arestat mai de mult? Nu mă lăsau să mai fac a doua crimă”.

Procurorii au confirmat că în momentul comiterii celei de-a doua crime, Șacalul era deja monitorizat de poliție, inclusiv prin urmărirea telefonului său, fiind suspect în cazul primei victime.

Însă, în ciuda supravegherii, autoritățile nu au intervenit la timp pentru a preveni moartea Denisei, cea de-a doua victimă.

„Luăm măsuri de supraveghere tehnică, nu știm exact ce face o persoană 24 de ore din 24. În casa oamenilor nu intrăm”, a declarat procurorul Zafer Sadâc.

După ce a ucis-o pe Denisa, bărbatul a încercat să vândă mașina acesteia, dar a fost implicat într-un accident, moment surprins de o cameră de supraveghere. În apropierea locului accidentului, a fost văzută și o mașină de poliție, însă anchetatorii au declarat că aceasta a fost doar „o coincidență”.

Anchetatorii au strâns suficiente probe care îl leagă pe Șacal de crime, inclusiv mărturia băiatului de 15 ani care l-a ajutat să transporte cadavrul Denisei pe un câmp, potrivit Știrileprotv.

În urma acestor evenimente, cei trei copii ai iubitei lui Mitrea au fost plasați într-un centru specializat pentru a nu fi separați.

Dacă va fi găsit vinovat, Șacalul riscă 25 de ani de închisoare sau chiar detenția pe viață.

Citetește mai mult pe acest subiect:

Filmul crimelor de la Constanța. „Șacalul” l-a obligat pe COPILUL concubinei să-l însoțească, atunci când a abandonat cadavrul victimei

Cum a făcut accident „Șacalul”, principalul suspect în crimele de la Constanța. Se afla la volanul mașinii victimei din Timișoara / VIDEO

Detalii șocante din dosarul crimelor de la Constanța comise de „Șacalul”. Procuror: „Victima din Timișoara, UCISĂ în casa unde stătea concubina”

Cine sunt cele două FEMEI ucise la Constanța? Principalul suspect, poreclit „Șacalul”, internat în spital. Poliția crede că sunt mai multe victime

Un criminal în serie care ucidea prostituate a fost prins după două omoruri. Una dintre victime a fost dată de mâncare la șacali

Cine este criminalul în serie din Constanța, poreclit „Șacalul”. Acesta ar fi FILMAT o parte din drumul unde a aruncat trupul uneia dintre victime

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Dezbaterea Harris-Trump: Vânătoare de voturi, cu două luni înaintea alegerilor prezidențiale din SUA. România, pomenită...
Pepe, TERORIZAT de Raluca Pastramă. Ce îi face soția, deși au divorțat. Așa se răzbună...
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată...
Ciobănia și barbaria ne-au făcut români. Factorii suprinzători și decisivi în formarea poporului român
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
Cine a câștigat dezbaterea? Care sunt reacțiile după marea confruntare dintre candidații la prezidențialele americane
E OFICIAL! Românca se iubește cu nepotul ex-președintelui Uzbekistanului! Cum i-am surprins pe cei doi...
Cum a reușit să slăbească Tudor Ionescu de la Fly Project. Dieta cu ajutorul căreia...
Câți bani de buzunar primesc adolescenții din România. Principala cheltuială: ieșitul în oraș
VIDEO Concubina Șacalului, bărbatul care le-ar fi ucis pe cele două tinere în Constanța, a...
Un cunoscut cântăreț de muzică populară din România s-a stins din viață la doar 49...
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Sforăitul te poate lăsa fără permis auto? Boli care duc la anularea dreptului de a...
Ce au spus Harris şi Trump când microfoanele lor au fost oprite
Ce s-a întâmplat înainte? Momentul în care primul avion lovește pe 11 septembrie
Elena Merișoreanu a ajuns la spital. Ce s-a întâmplat cu artista de muzică populară
Chinuri cumplite pentru pacienții din România. Problema a ajuns în tribunale
Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei...
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale suspectului crimelor din Constanța sunt de-a dreptul...
VIDEO Alin Oprea, despre durerea de a crește fără tată. Cât de tristă a fost...
VIDEO. Grigore Leșe, internat la spital: "Cum știu când îs bine?". Gestul de pe patul...
BANCUL ZILEI. Bulă vorbește la telefon cu soția: - Acum sunt în pat cu o...
O terapie a redat, în premieră, vederea pacienților cu o formă rară de orbire