„Șacalul”, bănuit că ar fi comis alte 4 crime! Ar fi făcut parte dintr-o grupare

„Șacalul”, bănuit că ar fi comis alte 4 crime! Ar fi făcut parte dintr-o grupare
„Șacalul”, bănuit că ar fi comis alte 4 crime / sursă foto: capturi Tik Tok
Publicat: 12/09/2024, 11:03
Actualizat: 12/09/2024, 11:09

„Șacalul”, principalul suspect al celor două crime de la Constanța, ar fi făcut parte dintr-o grupare. În plus, ar fi bănuit de comiterea altor patru crime! Dosarul în care este implicat tânărul de 30 de ani se complică, iar anchetatorii urmează noi piste. De asemenea, nu se exclude ca victimele să fi făcut parte din anturajul bărbatului. Atenție, urmează informații care pot afecta emoțional.

Apar noi informații tulburătoare în dosarul lui Nicolae Mitrea, tânărul de 30 de ani poreclit „Șacalul”. Potrivit informațiilor, bărbatul ar fi fost parte a unei grupări cu femei și bărbați care își expuneau trupurile pe internet, pentru a face bani. Acum, bărbatul este bănuit de comiterea altor patru crime – patru tinere, cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, care au dispărut de pe litoral.

Biserica i-ar fi fost „paravan”

Surse din anchetă precizează că patru cazuri de dispariție ar fi fost înregistrate după luna iunie. După ce tinerele au spus că merg pe litoral, au fost înregistrate ca fiind dispărute. Acum, anchetatorii verifică dosarele de dispariție, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Mai mult decât atât, biserica i-ar fi fost „paravan”, în tot acest timp.

Pentru a nu da de bănuit că ar fi coordonat o întreagă rețea, bărbatul ar fi obișnuit să meargă la biserică. De altfel, s-a filmat în lăcașul sfânt, imaginile ajungând pe rețelele de socializare. Pentru tânărul de 30 de ani, această disimulare ar fi fost o practică obișnuită, arată Știrile Pro TV. După uciderea Denisei, tânăra din Timișoara, bărbatul ar fi încercat să arunce vina asupra unei alte persoane. Vânduse telefonul tinerei unui localnic din Sinoe și avea în plan să scape și de mașină.

„Miluește-ne Dumnezeule după mare milă ta, Spală-mă cu totul de fărădelegea mea și de păcatul meu mă curățește”, spunea tânărul, într-o biserică.

După ce ar fi ucis-o pe tânăra din județul Timiș, bărbatul ar fi utilizat o „tehnică a camuflării”, pentru a-și acoperi urmele. De pe telefonul fetei, „Șacalul” a trimis un mesaj către recepție prin care informa angajatul unității de cazare că nu mai poate să vină 5 zile și că banii vor fi achitați de altcineva. Cele două persoane care s-au prezentat la recepție erau iubita „Șacalului” și fiul ei.

„Că nu mai poate să vină 5 zile și o să trimită pe cineva să achite și să își ridice hainele. A venit o doamnă care s-a dat drept mama ei cu un puști de 15-16 ani care a spus că e fratele venit cu mașina ei personală. Au luat lucrurile din cameră, mi-au dat o parte din bani”, a precizat proprietarul hotelului.

„Șacalul” s-a întâlnit cu Delia, a doua victimă, în stațiunea Mamaia

Anchetatorii susțin că Denisa și „Șacalul” s-ar fi întâlnit, de câteva ori, în Năvodari și la cazare, înainte de crimă. Ar fi consumat substanțe interzise. Cu Delia, cea de-a doua victimă, bărbatul s-ar fi întâlnit în stațiunea Mamaia. Tânăra ar fi oferit unor clienți servicii sexuale. Bărbatul ar fi încercat să o convingă pe Delia să lucreze pentru el, iar cei doi ar fi început, ulterior, să se certe și, în cele din urmă, tânăra a avut parte de un final tragic. În plus, după dispariția Deliei, autoturismul tinerei nu ar fi fost pus sub urmărire. Motiv pentru care principalul suspect în acest caz ar fi înstrăinat vehiculul, ajungând să fie înmatriculat în Bulgaria.

Vezi și Filmul crimelor de la Constanța. „Șacalul” l-a obligat pe COPILUL concubinei să-l însoțească, atunci când a abandonat cadavrul victimei

Vezi și  Primele declarații ale criminalului în serie din Constanța. Ce a spus „ȘACALUL” când a fost scos din dubă: „De ce nu m-au arestat mai de mult?!”

În spațiul public au apărut imaginile în care „Șacalul” se răstoarnă cu mașina, între localitățile Sinoe și Mihai Viteazu din Constanța. Se afla la volanul unui BMW seria 1, care aparținea Denisei, una dintre victime. Imaginile tulburătoare, cu momentul accidentului, sunt disponibile AICI.

Sursă foto: capturi Tik Tok

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ciucă e pe locul 6 într-un sondaj comandat de USR și pe locul 2 în...
'Ca la o zdreanță!' Anca Țurcașiu o face praf pe iubita lui Victor Slav
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată...
Crima oribilă care a șocat Europa. O finalistă Miss Elveția a fost sugrumată, dezmembrată și...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
ANALIZĂ Cum stau principalii candidați pentru Cotroceni în sondajele de opinie din ultimele două luni
Drama prin care trece Gabriel Vasiliu după gratii, de când a auzit că soția lui...
Greșeli majore în taloanele de pensie primite de unii români. Anunțul făcut de Casa de...
Furtuna "Boris", care loveşte acum în vestul Europei, ajunge la noi în weekend. Aduce răcire,...
„Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu...
Breaking News! Trei suspecți au fost reținuți în cazul morții Ana Mariei Vasiliu. Ce au...
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Volkswagen lansează un nou SUV. Fratele lui Tiguan va fi prezentat în octombrie
Oportunitate unică: buncăr nuclear din Anglia, construit în anii 1950, scos la vânzare
Premieră ASTRONOMICĂ! Ce au observat pe suprafața unei stele gigantice?
Rusia avertizează: Suntem gata să folosim arme nucleare
Dezvăluiri explozive. Ce a pățit Betty Salam în copilărie
Muncitorii din Vaslui săpau pentru a construi un spital, dar când au văzut ce era...
Ea este Denisa, românca stewardesă găsită moartă într-un apartament din Japonia. Avea doar 30 de...
VIDEO Ar mai îmbrăca Oana Niculescu Mizil rochia de mireasă pentru a doua oară? „Sunt...
Cine este femeia cu cea mai lungă limbă din lume? A intrat în Cartea Recordurilor:...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Doctore, doctore, toată lumea îmi spune că sunt urât!
O nouă specie de dinozaur din Cretacic, descoperită în Spania