Horoscop 17 septembrie 2024. TAURII devin optimiști

Horoscop 17 septembrie 2024. TAURII devin optimiști
Publicat: 16/09/2024, 15:00

Vor exista schimbări majore. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de marți, 17 septembrie 2024.

Berbec

Tocmai când credeai că lucrurile sunt aranjate, viața ia o altă turnură. Ziua de astăzi aduce încă una dintre aceste întoarceri, așa că rezistă. Este posibil să primești unele informații care au un impact dramatic asupra vieții tale. Poate vei primi o oportunitate de a te muta într-un alt stat sau țară. Poate că vei decide să te căsătorești. Un lucru este clar – viitorul tău arată promițător!

Taur

Ar trebui să te simți optimist astăzi, cu încredere în capacitatea ta de a realiza orice îți propui. Dacă lucrezi la un obiectiv specific (și ar trebui să fie așa), este posibil să se întâmple ceva astăzi care să te propulseze mult mai aproape de realizarea obiectivului tău. Care este următorul pas?

Gemeni

Te poți aștepta la câteva schimbări majore. Toată munca grea pe care ai depus-o pentru a-ți dezvolta încrederea se vede, iar acest lucru atrage oportunități precum albinele pe miere. În plus, pasiunea ta este la cote înalte în acest moment, așa că rezervă-ți timp privat cu partenerul tău. Planifică o seară romantică, deschide o sticlă de vin și sărbătorește!

Rac

Nu exagera astăzi. Bioritmurile tale sunt scăzute. De fapt, s-ar putea să te simți puțin indispus. Nu are rost să încerci să menții o fațadă veselă. Oamenii vor vedea prin fațada ta. Ar fi mai bine să îți dedici timp activităților solo. În acest fel, poți petrece întinderi lungi de timp în pat, acolo unde ar trebui să fii astăzi.

Leu

Un proiect pe termen lung ajunge la o concluzie pozitivă, care poate avea un impact dramatic asupra finanțelor tale. Ți-ai vândut manuscrisul unui editor sau ai încheiat cu succes un proiect care îți este drag. Acest succes ar trebui să-ți dea încrederea de care ai nevoie. Nu uita să îți faci timp pentru a sărbători!

Fecioară

Schimbarea este bună, dar poate fi înfricoșătoare atunci când vine brusc. Asta simți astăzi când cineva anunță o schimbare majoră fără avertisment. Nu ești sigur cum să reacționezi la veste și habar nu ai cum te afectează. Tot ce poți face acum este să aștepți. Încearcă să nu intri în panică. În cele din urmă, vei vedea că aceste schimbări vor aduce beneficii tuturor, inclusiv ție!

Balanță

S-ar putea să-ți fie greu să abordezi cu realism emoțiile. O problemă sensibilă te poate trage de mânecă, lăsându-te să te simți ca și cum ai fi în afara câmpului în modul în care te raportezi la ceilalți. S-ar putea să te gândești să lași pe altcineva să preia conducerea pentru o dată, permițându-ți să îți recapeți echilibrul înainte de a lua următoarea decizie.

Scorpion

Pune la îndoială validitatea oricărui lucru cu care intri în conflict astăzi. S-ar putea să constați că oamenii acționează pe baza unor informații incomplete și că te acuză în mod fals de ceva ce nu ai spus sau făcut. Străduiește-te să aduci armonie în această situație, ajungând la adevăr și ajutând la cunoașterea adevăratelor motivații. Cuvintele pot fi încărcate de emoții puternice, așa că fii blând.

Săgetător

Astăzi este o zi mare pentru tine. Ar trebui să te bucuri de o mulțime de conversații jucăușe. Este posibil ca fantezia să joace un rol important în evenimente și este posibil să visezi cu ochii deschiși în timp ce mergi pe stradă. Nu te deranja cu realitatea dacă nu este nevoie. Este mult mai bine să păstrezi tonul ușor și jucăuș. Bucură-te de lumea ta fantastică și simte-te liber să îi inviți și pe alții în ea.

Capricorn

Atunci când gândul de a merge la serviciu te face să te ridici cu greu din pat, să știi că a venit timpul să-ți găsești un alt loc de muncă. Din păcate, probabil că nu este ceva ce poți face acum. Poți fi foarte bun cu tine însuți. Fă-ți un cadou. Găsește ceva ce îți place foarte mult, care să îți învioreze moralul și care să coste puțin.

Vărsător

Fii vedeta propriului tău film și mândru de rolul pe care îl joci. S-ar putea să te trezești că iei în prim-plan mai multe personaje diferite, în funcție de starea ta de spirit din acel moment. Există o strălucire specială în ochii tăi pe care ar trebui să o împărtășești deschis cu ceilalți. Nu te simți grăbit să ajungi undeva. Ai ajuns deja. Bucură-te de tine în compania celor pe care îi iubești.

Pești

Ia o pauză de la rutina zilnică și ieși de pe banda de alergare. Lumea se va întoarce fără tine pentru o zi, așa că deconectează-te pentru o vreme. Amintește-ți că orice cale vei urma este cea corectă. Regretul este o emoție inutilă. Nici măcar nu te obosi cu ea. Bucură-te de ziua de azi și de toate micile bucurii pe care ți le oferă. Comunică-ți visele și adu lucrurile în echilibru.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ligia Deca, contre cu primarul din Slobozia Conachi. „Şcoala nu a fost afectată de inundaţii,...
Livian, fiul lui Nelson Mondialu, e FURIOS! Câte plicuri goale a primit după nunta mega-luxoasă...
FOTO. Cea mai sexy fotbalistă din lume crede că e discriminată! Cum arată
Cutremur în România. Director INFP: „Trebuia să vină unul mai mare în zona Vrancea. Ultimul...
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate...
VIDEO: Dezastrul lăsat în urma inundațiilor. Un drum național este închis. Ciobani cu o turmă...
Lovitura de la Paris dată de Cristina ICH celei mai bune prietene, după ce i-a...
Nadia Comăneci, secretele siluetei de invidiat la 63 de ani. Cele trei alimente pe care...
CALCUL. Profitul obținut astăzi de un român care ar fi cumpărat un lingou de aur...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
Mai mulți cățeluși au fost salvați în ultima clipă din calea inundațiilor devastatoare din Galați!...
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Dacia testează un nou SUV cu 7 locuri în România. Va fi cea mai scumpă...
Kirilo Budanov: Rusia vrea să câştige războiul până în 2026. În Kursk, ruşii sunt în...
Veste BOMBĂ! Ce vrea să facă China pe Lună? Are și parteneri!
Traian Băsescu nu cedează. Decizia luată de fostul președinte al României
De ce crapă ouăle atunci când le fierbem. Secretele unei consistențe perfecte
Ce a putut să facă un român în scara blocului, chiar la ușa apartamentului său....
Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă...
VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la...
Cine este sora Ozanei Barbancea și de ce a renegat-o: ”Încerc să mă iert”
BANCUL ZILEI. Bulă ajunge la birou și urlă: - Adu-mi repede o cafea, măi săracule!
Misterul Pietrei de Altar de la Stonehenge devine și mai ciudat