Horoscop 22 septembrie 2024. ZODIA care își exprimă sentimentele

Horoscop 22 septembrie 2024. ZODIA care își exprimă sentimentele
Publicat: 21/09/2024, 15:00

Este important să îți comunici sentimentele. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de duminică, 22 septembrie 2024.

Berbec

Ești în vârful lumii astăzi, așa cum ar trebui să fii. Ești pe cale să cucerești un domeniu pe care odată îl considerai imposibil. Rămâi puternic și asertiv. Acesta este un moment minunat pentru tine, dar nu un moment în care să te concentrezi prea mult asupra unui singur lucru. Asigură-te că îți păstrezi toate opțiunile deschise. Nu te lăsa constrâns să te angajezi acum într-o singură tabără.

Taur

Urcă la bord devreme astăzi sau s-ar putea să rămâi în urmă. Dacă stai și aștepți ca cineva să-ți acorde o invitație, probabil că nu vei ajunge niciodată acolo unde vrei să mergi. Odată ce te-ai urcat, nu te va mai putea opri nimeni. Cheia acum este să faci primul pas. Aceasta este o zi bună pentru a lua inițiativa și a merge oriunde te duce valul.

Gemeni

S-ar putea să simți un pic de conflict în lumea ta astăzi, mai ales când vine vorba de emoții. Ține cont de faptul că percepția ta asupra unei dispute poate face sau desface rezultatul. Caută oportunități în spațiile în care s-ar putea să nu fii de acord cu ceilalți. Poți obține o perspectivă minunată atunci când îți deschizi canalele către lucruri complet noi pentru tine.

Rac

S-ar putea să fii dezechilibrat de volubilitatea de astăzi. Poate că este dificil să iei o decizie în legătură cu ceva. Încearcă să nu te lași prins prea mult în bârfele care se învârt în jurul tău. Oamenii pot vorbi destul de mult astăzi, dar ceea ce ar trebui să te preocupe este substanța. Vrei rezultate și acțiune, nu informații și promisiuni goale.

Leu

Ești gata să zbori ca o pasăre. Când se va ivi următoarea rafală de vânt, îți vei lua zborul și îți vei trimite frumoasa prezență peste tot în lume. Încearcă să nu te împrăștii prea mult, dar simte-te liber să zbori spre fiecare colț al câmpului. Există un sentiment expansiv în aer astăzi, care dă un impuls emoțiilor tale.

Fecioară

Vei fi trasă în multe direcții astăzi. Ar putea fi ca și cum te-ai afla într-un magazin de dulciuri cu doar un dolar și totul pare delicios. Ai grijă să nu pornești în prea multe direcții deodată și să nu mergi până la capăt în niciuna dintre ele. Dacă ești blocat și nu știi încotro să o iei, retrage-te din situație și petrece ceva timp singur. Tu lucrezi cel mai bine singur.

Balanță

Mulțumește-le prietenilor tăi astăzi. Lasă-i să știe cât de mult înseamnă pentru tine. Este important să îți arăți aprecierea față de oamenii din jurul tău. Există un sentiment expansiv în inima ta care va străluci. Cu cât poți proiecta un spirit mai generos, cu atât îți va fi mai bine în toate situațiile. Împărtășește-ți zâmbetul și nu poți da greș.

Scorpion

Este important să îți comunici sentimentele astăzi. Ai tendința să le ții în tine și să aștepți până când se acumulează și erup ca un vulcan. Blocajele emoționale din sistemul tău înfundă lucrările și împiedică energiile noi, mai sănătoase, să intre. Spune ceea ce trebuie să spui oamenilor care trebuie să audă ce simți.

Săgetător

Aceasta este o zi extraordinară pentru tine, așa că profită din plin de fiecare moment. Poți realiza enorm de multe lucruri pe măsură ce jonglezi cu o duzină de lucruri diferite în același timp. Alții vor fi inspirați de faptele tale miraculoase. Ești un superstar! În timp ce îi ții pe toți în priză, profită de ocazie pentru a-ți trimite dragostea și generozitatea în exterior. Aceasta va fi prețuită.

Capricorn

S-ar putea să ți se ceară să te întorci pe dos astăzi. Oamenii te pot bombarda într-un mod care te face să vrei să te retragi în carapacea ta protectoare. Lasă aburii lor să se risipească înainte de a-ți scoate replica ingenioasă și bine concepută. Simțul tău tăios al umorului sarcastic este exact ceea ce este necesar pentru a perfora orice ego umflat și superficial.

Vărsător

Poți naviga de la stânga la dreapta și din față în spate și invers. Există o mulțime de combustibil pentru focul tău astăzi și, prin urmare, ar trebui să profiți de această ocazie pentru a avansa spre obiectivele tale. Conectarea cu ceilalți este un aspect important al zilei. Fă tot posibilul să lucrezi cu persoane care gândesc la fel.

Pești

Mintea ta bâzâie ca o albină ocupată. Păstrează lucrurile ușoare și sociale. Nu te ambala prea mult în detalii. S-ar putea să ai tendința de a-ți face griji cu privire la rezultate, dar adevărul este că problemele se vor rezolva de la sine destul de bine dacă îți menții o viziune clară asupra obiectivelor tale. Cum ajungi acolo nu este la fel de important ca locul unde vrei să ajungi.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Motivul pentru care un român nu mai are voie să calce timp de un an...
Gabi Bădălău, decizie RADICALĂ după ce a pierdut procesul cu Claudia Pătrășcanu! Ce urmează să...
FOTO. Gafă uriașă a uneia dintre cele mai frumoase femei
Anchetă în Timiș după ce, în spațiul public, au apărut informații că o tânără s-ar...
Doliu uriaș! A murit actorul din „Liceenii”. Anunțul trist a fost făcut de Teatrul Național...
VIDEO. Momentul în care cântăreața greacă Marinella se prăbușește pe scenă. Artista a suferit un...
Acuzații de „blat” la adresa Antena 1, după ce Nicolai Tand și Sorin Brotnei au...
Mihaela Rădulescu, apariție de infarct la 55 de ani. Decolteul uriaș a făcut victime! Fanii...
Debit triplu pe Dunăre şi Cod Roşu de ploi adus de ciclonul Ashley. Când se...
"Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de...
Parada de 1 decembrie 2024 ar putea fi mutată în altă zi! Care este motivul...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
🔥 Preț bun la Dacia Duster III! Descoperă reducerile și dotările!
Premierul Marii Britanii se va întâlni cu Ursula von der Leyen pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu...
Ultimele zile de PACE și primele zile de război în Europa
UE a dat ORDIN! Mașinile pe benzină și motorină sunt INTERZISE! De când NU se...
O zi ieșită din comun. Anunț surprinzător de la meteorologi
Ce a putut să facă un român la ușa apartamentului său, pe scara blocului. Ceilalți...
Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare
A renunțat Flick la prieteni pentru relație? „Eram văzut ca eternul burlac, petrecăreț. Eram petrecărețul...
Surpriză de neuitat pentru Livia Eftimie! Cum i-a celebrat Spike ziua de naștere
BANCUL ZILEI. Bubulina către Bulă: - Să nu se însoare cu proasta aceea!
Care este cel mai mare vinovat pentru cazurile de cancer din lume?