Mohamed al Fayed, tatăl lui Dodi al Fayed, iubitul regretatei Prințese Diana, ACUZAT de abuz sexual asupra a 37 de femei: „A fost un monstru”

Mohamed al Fayed, tatăl lui Dodi al Fayed, iubitul regretatei Prințese Diana, ACUZAT de abuz sexual asupra a 37 de femei: A fost un monstru
Publicat: 20/09/2024, 15:34
Actualizat: 20/09/2024, 15:36

Miliardarul Mohamed al Fayed cel care și-a pierdut fiul, pe Dodi al Fayed în accidentul care a ucis-o și pe Prințesa Diana, este subiectul unui proces de abuz sexual.  37 de femei îl acuză pe miliardar de viol, hărțuire și agresiune. 

Mohamed al Fayed a fost descris ca un „monstru” de către avocații care le reprezintă pe cele 37 de presupuse victime ale abuzurilor sexuale, în cadrul unei conferințe la Londra.

Omul de afaceri născut în Egipt, care a murit anul trecut la vârsta de 94 de ani, a preluat controlul magazinului universal de lux în 1985 și, ulterior, și-a extins interesele de afaceri pentru a include Paris Ritz și Fulham Football Club.

Una dintre presupusele sale victime, Natacha, a povestit că era o tânără de 19 ani „tânără, naivă și total nevinovată”, atunci când s-a mutat la Londra.

Ea credea că i s-a oferit o adevărată șansă, atunci când s-a angajat la Harrods. I s-au oferit bani s=și cadouri pe care să le ducă acasă la părinții ei.

„Fără să știu, am intrat într-un bârlog al leilor, un bârlog în care toți se acopereau unii pe ceilalți, plin de înșelăciuni, minciună, manipulare, umilire și abateri sexuale grave”, a spus Natacha, descriindu-l pe Fayed drept un „prădător”, care ataca pe cei mai vulnerabili.

Ea a spus că a fost chemată la apartamentul privat al lui Fayed într-o noapte „sub pretextul unui feedback cu privire la serviciu”. În momentul în care a pașit în apartament, miliardarul a încuiat ușa cu cheia.

„Am văzut ușa dormitorului lui deschisă parțial, am văzut jucării erotice întinse pe pat. Am împietrit. M-am așezat chiar la capătul canapelei și apoi… șeful meu, persoana pentru care lucram, a încercat să mă violeze.”

Natacha spune că a reușit să îl lovească și să scape din strânsoarea lui Fayed. Acesta a râs mai apoi și i-a spus „să nu sufle un cuvânt nimănui despre ceea ce se întâmplase”

Peste 20 de foste angajate au declarat că Mohamed al Fayed le-a agresat fizic la reședințele sale din Londra și Paris, informează investigație publicată de BBC.

Cinci dintre femei au spus că au fost violate de Fayed, în timp ce o alta a afirmat acum că a fost supusă unui atac sexual „revoltător” de către miliardar.

Compania Harrods a declarat într-un comunicat oficial joi că acuzațiile de abuz sunt îngrozitoare și și-a cerut scuze presupuselor victime ale lui Fayed.

Avocații victimelor au intentat o acțiune civilă împotriva companiei Harrods, pe motiv că instituția nu a furnizat un sistem de lucru sigur pentru angajații săi. Scopul este să se facă dreptate victimelor, care au fost atrase într-o vastă rețea de abuzuri.

Majoritatea victimelor aveau vârste cuprinse între 19 și 24 de ani, în timp ce unele aveau vârsta de 15 sau 16 ani și fuseseră special selectate pentru a ocupa diferite funcții în cadrul companiei, ca apoi să fie supuse unor examinări medicale invazive, au declarat avocații.

Avocatul american Gloria Allred a declarat că acuzațiile includ viol în serie, tentativă de viol, agresiune sexuală și abuz sexual asupra minorilor.

Ea a spus că „a fost ceva putred în compania Harrods”, unde „sub imaginea strălucirii se afla un mediu toxic, nesigur și abuziv”.

FOTO: Profimedia

Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Concluzii după dezastrul Satan II: Putin nu controlează situația arsenalului nuclear. „Nicio rachetă grea nu...
BREAKING! Viitura a ajuns în România! Ciclonul Ashley îşi face DEJA simţită prezenţa în 2...
FOTO. Actriță de filme interzise a spus dacă ar petrece o noapte cu Gigi Becali!...
Pățania unor români care au dat mii de euro pentru o vacanță de lux. „Toți...
Gabriela a murit într-un accident, iar soțul ei, pompier chemat la intervenție, a leșinat când...
Cel mai murdar obiect din casă: Adună până la 12 milioane de bacterii fără să-ți...
Când se trece la ora de iarnă 2024 în România: Ceasurile se dau înapoi, iar...
Traseul mega furtunii prin România! La ce oră va fi atins VÂRFUL ciclonului
Oana Roman a slăbit fără să facă sport. Ce regim alimentar are acum: „Sunt în...
"Numai asta ne-a rămas". Preoţii din judeţele de lângă Dunăre ţin slujbe ca să alunge...
O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de...
Trei cutremure au avut loc în România în acest weekend! Cel mai recent seism a...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Ce se întâmplă dacă speli motorul mașinii? Cum se curăță corect compartimentul motor
Turbulenţele continuă la Boeing: angajaţii rămân în grevă
Performanța UNICĂ a soldaților români în Bulgaria! „Nu știu dacă...
Ora de iarnă 2024. Când se schimbă ora în România în această toamnă. Cum dăm...
Când trecem la ora de iarnă anul acesta. A mai rămas puțin
O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de...
Diferențele de stil pe care Adelina Chivu le-a observat între Milano și România. Cum îi...
Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu...
BANCUL ZILEI. Bulă, în pat cu fata unui fermier din Vaslui: - Bulă, încetează sau...
Culisele reintrării României în Primul Război Mondial