Iubitul milionar al Cristinei ICH, implicat într-un dosar de evaziune fiscală. Procurorii DNA, percheziții la 8 imobile din București și alte orașe

Iubitul milionar al Cristinei ICH, implicat într-un dosar de evaziune fiscală. Procurorii DNA, percheziții la 8 imobile din București și alte orașe
Publicat: 25/09/2024, 08:34
Actualizat: 25/09/2024, 13:57

Opt imobile din București sunt percheziționate, în această dimineață, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA). Perchezițiile sunt efectuate în contextul unui dosar de evaziune fiscală care vizează un cunoscut dezvoltator imobiliar. 

În această cauză, procurorii Direcției Naționale Anticorupție afirmă că prejudiciul adus statului român este de 20 de milioane de lei.

În exclusivitate, sursele Gândul au declarat că iubitul Cristinei ICH – D.N., zis Geo – ar fi implicat în acest dosar de evaziune fiscală.

Geo este unul dintre asociații firmei care este suspectată de evaziune de procurorii anticorupție. Este fiul altui dezvoltator imobiliar cunoscut – P.N. zis Don Pepe. Geo este un colecționar de mașini de lux si de ceasuri extrem de scumpe, fiind știut că are obiceiul de a cheltui milioane”, au declarat sursele Gândul, în exclusivitate.

DNA: „O cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni economice”

Perchezițiile efectuate în această dimineață survin într-un dosar care vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni economice, perioada vizată fiind 2019 – 2020, a transmis DNA.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni economice, în perioada 2019-2020

În cursul zilei de 25 septembrie 2024, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 8 locații situate pe raza municipiului București și a județelor Ilfov, Constanța și Prahova, reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”, au transmis reprezentanții Direcției Națiobnale Anticorupție prin intermediul unui comunicat.

Cristina ICH și iubitul milionar, la bordul celebrului tren de lux Venice Simplon-Orient Express

Christina Ich, celebră influenceriță din România, a avut parte – recent – de o experiență de neuitat, călătorind împreună cu iubitul ei milionar la bordul celebrului tren de lux Venice Simplon-Orient Express.

Bărbatul milionar cu care influencerița formează un cuplu – fiul dezvoltatorului imobiliar P.N., zis Don Pepea fost anterior căsătorit, iar Ich a fost acuzată că ar fi avut un rol esențial în destrămarea acelei căsnicii.

Cu toate acestea, Cristina ICH a negat toate acuzațiile și a dezvăluit că relația lor a început după ce respectivul cuplu se destrămase (detalii AICI)

Sursa foto – CANCAN

„Nu vreau să comentez absolut nimic. Sunt o femeie liberă, pot să fiu cu cine îmi doresc și, atât timp cât cineva este liber, adică un bărbat este liber, eu pot să fiu cu acel bărbat. Punct. Nu există nicio relație extraconjugală. În niciun caz relația noastră nu a început când el era căsătorit. Noi ne cunoșteam, dar, în niciun caz… Nu a fost nicio infidelitate, nicio înșelătorie și așa mai departe”

Cristina ICH

„Călătoria mea cu Orient Express a fost de neuitat… mult peste așteptările mele. Toată atmosfera a fost ca și când aș fi făcut parte dintr-un roman scris de Agatha Christie și cu eleganța care amintește de Poirot. Luxul, atenția la detalii și farmecul atemporal au făcut ca totul să fie o călătorie într-o altă epocă. Cu siguranță este ceva ce merită încercat cel puțin o dată în viață”, a scris Christina Ich, pe Instagram.


CITEȘTE ȘI:

PLANUL întocmit de Alfred Bulai și asistenta sa pentru a INFLUENȚA ancheta în scandalul sexual: „Sunt ca Petrini în «Cel mai iubit dintre pământeni»”

INTERCEPTĂRI în dosarul lui Bulai. Ce îi spunea lui Pieleanu despre acuzațiile studentelor: „S-a întâmplat ce s-o fi întâmplat”/ ”E genul de me too”

DEZVĂLUIRI șocante ale unei studente despre ”jocurile” psihologice ale lui Alfred BULAI. Îi pipăia piciorul ca să vadă dacă are ”deficiență de calciu”

Amenda de 35 milioane €, impusă de Nicușor Dan în cazul IOR, doar un balon de săpun. Magistrații au ANULAT o altă sancțiune, pe același teren

Nopți albe pentru Carmen Dan? Escrocheria în care este implicată sora sa are „rădăcini” adânci și poate provoca un TSUNAMI JUDICIAR

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO Imagini din aer din timpul perchezițiilor supravegheate din elicopter, la „Academia de cerșit” din...
Ce umilințe a îndurat Oana Ciocan alături de Jador! Zanni: ”Stătea cu ochii vineți, legată...
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
O colaboratoare a unui oligarh prieten cu Putin, parteneră de afaceri cu fiul fostului șef...
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit...
Imagini rare cu Pământul din spațiu: Canale de maree au lăsat dâre adânci printre insulele...
O femeie din Hunedoara a mințit că a fost violată, pentru a-i ascunde soțului că...
Mario Fresh şi fiica Andreei Esca s-au despărţit după 8 ani de relaţie ! Avem...
Avertizare meteo ANM de ploi de până la 50 l/mp, furtună și descărcări electrice
Noile "măriri de salarii" din România. De ce au primit sute de mii de angajați...
O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a...
Ai văzut-o? Elena a fost dată dispărută după ce ar fi plecat de acasă și...
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Ce riști dacă nu plătești amenda de circulație?
Armata israeliană afirmă că l-a ucis pe şeful guvernului Hamas din Fâşia Gaza, Rawhi Mushtaha
Orașul PUS la PĂMÂNT de ROMANI și BLESTEMAT timp de 170 de ani
Adio, plata cu cardul! Apare un nou sistem de plăți în România. BNR a dat...
Cum se curăță cel mai bine ferestrele. Nu mai rămâne nicio urmă
Radu Vâlcan, imagini de pe patul de spital. Ce mesaj a transmis prezentatorul Insula Iubirii
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
Cu cât vinde Gabriela Cristea celebra ciocolata Dubai. “Exact cât să mănânci o dată sau...
Motivul pentru care Ștefan Bănică Jr. i-a spus fiului său, Radu Ștefan, să nu se...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnișoară, sunteți prima femeie pe care o iubesc!
Expediția de acum două secole al cărei căpitan a fost mâncat de echipaj