„APOCALIPSA” după Piperea. Blocat în „era pandemiei de Covid-19”, lansează noi terorii despre distrugerea civilizației: Omenirea, manipulată genetic

„APOCALIPSA” după Piperea. Blocat în „era pandemiei de Covid-19”, lansează noi terorii despre distrugerea civilizației: Omenirea, manipulată genetic
Sursa foto: Profimedia images
Publicat: 04/10/2024, 10:45

Celebrul avocat și împătimit al conspirațiilor mondiale împotriva omenirii, Gheorghe Piperea, continuă să conteste măștile și vaccinurile la doi ani de la pandemia de Covid-19, lansând noi teorii provocatoare despre distrugerea civilizației și iresponsabilitatea adulților din ziua de azi, scrie EVZ.RO.

Gheorghe Piperea, un avocat cunoscut pentru teoriile sale controversate, își continuă lupta împotriva măștilor și vaccinurilor, susținând noi ipoteze despre sfârșitul civilizației.

Într-un discurs inspirat de istoricismul romantic german, Piperea a lăsat deoparte critica „overlorzilor sistemului” pentru a aborda subiecte de filosofie a istoriei, expunând idei vechi de două secole.

Juristul afirmă că adulții „refuză să se maturizeze” și aleg să respecte legile sau recomandările specialiștilor.

El subliniază că această atitudine a dus la o „infantilizare voluntară” a societății, rezultând o viață lipsită de consecințe și responsabilitate.

„Vă mai amintiți? „Stați sub plăpumioară, la căldurică, lipiți de digital, că de siguranța voastră și de confortul vostru „meritat” se ocupă tătucul – stat”. De aici a rezultat un fenomen social și psihologic năucitor : viața lipsită de consecințe și responsabilitate a adulților infantilizați în mod intenționat, ca urmare a unor inginerii sociale manipulatorii”, scrie el pe pagina sa de Facebook.

Amenințări apocaliptice la adresa omenirii

Într-un alt amalgam de idei, Piperea leagă teme precum LGBT, Covid-19 și monumentele istorice, avertizând despre riscurile infantilizării în fața catastrofelor.

„Când infantilizarea voluntară se extinde ca model social, civilizația apune”, afirmă el, avansând teoria că societățile antice, precum cele care au construit piramidele sau Stonehenge, au colapsat din motive neștiute, lăsând în urmă o memorie colectivă uitată.

Avocatul susține că „respectarea regulilor de frică” este cauza fundamentală a acestor colapsuri. „Omenirea a fost manipulată genetic cu vaccinurile, pierzându-și astfel mințile și memoria”, afirmă el, precizând că oamenii au fost obligați să suporte costurile unui sistem de sănătate aservit „luptei” împotriva pandemiei.

„Priviți marile piramide, pietrele de la Stonehenge, monumentul de la Gobeki Teple. Sunt realizări uluitoare ale unor civilizații străvechi care, din motive neștiute, au colapsat. Supraviețuitorilor le-a luat sute sau mii de ani ca să refacă alte civilizații, dar memoria colectivă nu le-a reținut pe cele vechi, căci copilul nu are memorie pentru primii 5-6 ani din viață… Și nici responsabilitate”, rezolvă Gheorghe Piperea, dintr-un foc, marile mistere ale istoriei.

Vaccinarea – „manipularea genetică” a omenirii

Un aspect controversat al discursului său este critica adusă corporației Moderna, pe care o acuză de testarea vaccinurilor pe copii.

La fel a fost în pandemie. Am fost manipulați genetic cu vaccinurile, așa că ne-am pierdut mințile și memoria, și apoi ni s-au luat și banii, insinuează avocatul.

Pentru a salva bunicul, a fost nevoie să purtăm nocivele măști de „protecție”, iar unii să se „imunizeze” cu fatalele seruri de manipulare genetică, toată populația fiind obligată să achite contribuții la sistemul de sănătate aservit „luptei” contra plandemiei, precum și dobânzi la împrumuturile nebunești luate de state „pentru siguranța noastră”.

„Ne-am învățat cu stilul ascendent în care ne este predată istoria la școală – omenirea pare a fi evoluat și progresat de la începuturi și până în prezent, având șanse să evolueze și să progreseze și pe mai departe.

Dar este greșit. Au existat multe alte începuturi ale istoriei, doar că le-am uitat noi, pe valul infantilizării voluntare sau forțate. Iar istoria nu este liniară și ascedentă. Este circulară. Revine mereu la începuturi”, a mai scris celebrul avocat.

„Pentru că uităm istoria, suntem condamnați să o repetăm, cu toate suferințele, nenorocirile și tragediile aferente”, încheie avocatul, citându-l pe filosoful spaniol Santayana.

Care a mai zis însă și că „fanatismul constă în a-ți dubla efortul atunci când ți-ai uitat scopul”. Nu seamănă puțin cu lupta cu măștile și vaccinurile la doi ani după pandemie?

Dar ceea ce e cu adevărat grav vine din postarea anterioară, în care se războiește cu „onesta și foarte săritoarea corporație Moderna”, care „a dat bani pentru testarea pe copii a serului său de manipulare genetică intitulat hoțește “vaccin”. Câte 1500 de lire de căciulă…”

Avocatul aruncă din nou bomba bombelor : „Testare pe copii, nu pe adulți ușchiți de-acasă, pe homeleși, bolnavi grav sau persoane în vârstă, ca să fie clar… Pe copii sănătoși, teoretic cu un întreg viitor în față…”.

Așadar, să înțelegem de aici că vaccinurile ar trebui testate pe bolnavi psihic, oameni fără adăpost, bolnavi și bătrâni? Nu de alta, dar astfel de idei nu sunt noi, dar sunt la fel de criminale precum cele promovate de un alt apocaliptic pe nume Adolf. Cred că înțelegeți despre cine e vorba. Sperăm ca și autorul citat mai sus să priceapă că iar a dat cu mucii-n fasole.

Denis Andrei
Numele meu este Denis Andrei, sunt un jurnalist cu o pregătire solidă și o pasiune neîncetată pentru informare. Am absolvit Facultatea de Jurnalism mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce a pățit o femeie care a găsit o sacoșă cu 28.000 lei și a...
Prima reacție a Andreei Esca, după despărțirea Alexiei Eram de Mario Fresh: „În familia noastră..”
Prodanca, atac dezlănțuit la Reghecampf: „Fotografii grotești din cluburi și interviuri date de amantă”
Dezvăluirile unui luptător român din trupele speciale israeliene. „Cineva trebuie să vorbească despre acest infern”
Paul este motociclistul care a murit nevinovat la 18 ani, după ce a fost lovit...
Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă....
China este pregătită de război. De ce SUA nu mai pot ține pasul cu ritmul...
Ce umilințe a îndurat Oana Ciocan alături de Jador! Zanni: ”Stătea cu ochii vineți, legată...
Leguma de 15 lei, cunoscută drept „aurul maro”, care întărește imunitatea și ajută la slăbit
Românii care ar putea plăti rate mai mici dacă BNR scade dobânda cheie. Reducerea diferă...
Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani...
Un hoț neobișnuit a spart casa unei femei! Acesta i-a întins rufele, i-a gătit, i-a...
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
De la Mioveni, direct la export. Duster III zărit pe transport, în România, dar cu...
Ciucă: Situaţia din Liban devine tot mai critică, iar România trebuie să acţioneze
Soarele s-a dezlănțuit! O furtună geomagnetică lovește AZI Pământul
Statul VREA BANII românilor. E oficial. Trebuie plătit de luni, 7 octombrie
O furtună solară pune în pericol Pământul. Efecte dramatice sunt așteptate
Andi Constantin, fostul concurent Burlacul, iubește din nou! Cine e și cum arată femeia superbă...
"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial
După ce și-a pierdut tatăl, la scurt timp Laura Cosoi și-a pierdut și mama! "Mie...
Anna Blinkova, primele declarații după succesul obținut în meciul cu Simona Halep: "Am lovit cu...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Domnișoară, sunteți prima femeie pe care o iubesc!
Zeci de mii de papagali și-au dezlănțuit furia și au atacat un orășel din Argentina