Alfred BULAI a cerut să fie dus la spital, după prelungirea măsurii arestului la domiciliu. PRIMELE declarații despre acuzațiile de abuz sexual

Alfred BULAI a cerut să fie dus la spital, după prelungirea măsurii arestului la domiciliu. PRIMELE declarații despre acuzațiile de abuz sexual
Publicat: 07/10/2024, 14:19
Actualizat: 07/10/2024, 14:24

Alfred Bulai, fostul profesor universitar din cadrul Școlii Naţionale de Studii Politice și Administrative, a solicitat să fie dus la spital, la o săptămână după ce instanța i-a prelungit măsura arestului la domiciliu. Acesta susține că este nevinovat și a declarat că prioritatea, la acest moment, este starea sa de sănătate. 

Alfred Bulai, acuzat de abuz sexual asupra mai multor studente, susține că i s-a făcut rău în decursul zilei de azi și solicitat ambulanța, pentru a fi dus la spital pentru un control. Cu această ocazie, fostul cadru didactic a făcut și primele declarații în fața presei, după acuzațiile grave, ce i s-au adus. Bulai a declarat că nu se simte foarte bine, întrucât a fost operat la inimă.

„Pe primul loc este sănătatea mea și am apelat la ambulanță. Nu mă simt foarte bine, am fost operat la inimă”, a spus Alfred Bulai, care a fost dus din casă la ambulanță într-un scaun cu rotile.

Pentru luni 7 octombrie, Bulai avea o decizie a instanței Judecătoriei Sectorului 1 că poate să părăsească domiciliul pentru a merge la control, la Spitalul Militar (unde a și stat internat mai multe zile, după arestarea preventivă), între orele 11.00 și 18.00.

„În temeiul art. 221 alin. (6) Cod procedură penală, încuviin?ează inculpatului Bulai Alfred, …, părăsirea imobilului unde execută măsura preventivă a arestului la domiciliu, la data de 07.10.2024, în intervalul orar 11:00 – 18:00, în vederea deplasării la unitatea medicală Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”, situată în strada Calea Plevnei, nr. 134, București, Sector 1, secția Chirurgie Cardiovasculară, pentru reevaluare cardiologică și de chirurgie cardiacă. Pune în vedere inculpatului că se mențin obligațiile stabilite prin încheierea nr. 890/12.09.2024 a completului de judecători de drepturi ?i libertă?i din cadrul Tribunalului București. Atrage atenția inculpatului asupra dispozițiilor art. 221 alin. (12) C. proc. pen., privind înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu măsura arestării preventive, atunci când, cu rea-credinţă, inculpatul încalcă obligaţiile stabilite în sarcina sa.”, se arată în decizia magistraților.

Fostul cadru didactic de la SNSPA se află în arest la domiciliu, după ce magistrații, din cadrul Judecătoriei Sectorului 1, au decis la data de 1 octombrie prelungirea măsurii arestului la domiciliu pentru 30 zile, în dosarul în care acesta este acuzat de agresiune sexuală și infracțiuni de folosire a funcției în scop sexual.

Instanța i-a interzis lui Alfred Bulai să-și părăsească locuința pentru a merge un la control medical, sau pentru a se întâlni cu fosta sa secretară, din cadrul SNSPA, Ioana Benga. Decizia nu este definitivă, iar inculpatul a contestat-o, urmând să se judece în instanță.

„Admite propunerea de prelungire a măsurii arestului la domiciliu, formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 referitor la inculpatul Bulai Alfred. Dispune prelungirea măsurii arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, de la data de 05.10.2024 până la data de 03.11.2024, inclusiv. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de părăsire a imobilului pentru a se deplasa la control medical. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de modificare a măsurii arestului la domiciliu, în sensul de a i se permite să comunice cu martora Benga Corina-Ioana”, se arată în decizia instanţei, care nu este definitivă.

Citește și:

Cum s-a cerut în SNSPA studenților care au reclamat abuzuri sexuale să tacă pentru că Alfred BULAI are ”relații și PROTECȚIE”. ”Cu toții o putem păți”

Cum RIDICULIZAU Alfred Bulai și asistenta sa victimele abuzurilor sexuale: „Aia a vomitat că ți-ai lins tu buzele, era siderată! Dă-mă-n pana mea!”

PLANUL întocmit de Alfred Bulai și asistenta sa pentru a INFLUENȚA ancheta în scandalul sexual: „Sunt ca Petrini în «Cel mai iubit dintre pământeni»”

Tags:
Ruxandra Radulescu
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, și-a început cariera în funcția de redactor la MEDIAFAX și Antena 3. A evoluat mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Motivele pentru care candidatura Dianei Șoșoacă la alegerile prezidențiale a fost respinsă de CCR. Explicația...
Corina Caragea şi Robert Pongracz, sărutări lungi și apăsate. Ştirista de la ProTV, aşa cum...
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La...
Tot mai mulți români își doresc să muncească de acasă. Domeniile care încă acceptă munca...
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi...
O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care...
Masacrul cu sute de morți care a ieșit la iveală după două luni. „Au ucis...
Marele absent de la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță! Nu se așteptau niciodată ca...
Cine sunt pensionarii care vor încasa lunar 6.100 de lei. S-a dat anunțul oficial de...
Două meserii tot mai căutate de tineri. Sunt plătiți extrem de bine și n-au nevoie...
"De data asta nu mai scapi" - Fata de 18 ani UCISĂ, la Bacău, de...
Unul dintre nuntașii care au căzut în gol 3 metri, la o nuntă din Constanța,...
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Teaser misterios cu ceea ce ar putea fi prima Dacia premium din toate timpurile
Un an de la debutul războiului din Orientul Mijlociu: mii de oameni protestează în toată...
Gazul FĂRĂ MIROS și fără culoare care provoacă cea mai cumplită boală a secolului
Decizie UE pentru România. Trebuie să aplicăm până la 31 decembrie 2025. Ordinul s-a dat...
Angajați, plătiți ca să demisioneze. Sumele sunt fabuloase
Lora și Ionuț Ghenu au fost fabuloși la dansul mirilor. Imagini superbe de la nunta...
Ea este Virginia, doctorița de la ATI care a fost aproape strivită de o șoferiță!...
Ileana Sterp dorește să clarifice anumite aspecte pentru cei care nu au înțeles rostul anumitor...
Motivul pentru care Emilia Ghinescu nu vrea să își facă o nouă relație în viitorul...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Ospătar, dumneata numești asta supă de pasăre?
Cea mai îndepărtată galaxie cu disc observată vreodată este o ciudățenie a Universului