Lucian Romașcanu: Nu l-aș vota pe domnul Ciucă, dintr-o mie de motive/Aș dori să nu mai facă atâtea greșeli, pentru că avem nevoie de un PNL puternic

Publicat: 08/10/2024, 11:07
Actualizat: 08/10/2024, 23:06
Actualizări
22:52

Amalia Bellantoni: mi-a spus că dacă nu dau presei aceste informații, am un post de deputat asigurat

M-a sunat un prieten de-al d-lui Lazarus și mi-a spus că dacă nu dau presei aceste informații, am un post de deputat asigurat, pe listele de la Călărași. M-a contactat la începutul acestui proces de mediatizare ale adevăratelor fețe ale Dianei Șoșoacă.

22:50

Suntem peste 100 de oameni care tremură de frica Dianei Șoșoacă

N-are ce căuta în politica românească, n-are ce căuta printre oameni. Când ești amenințat cu moartea, primești tot felul de vizite, nu ai acest curaj. Suntem peste 100 de oameni care tremură de frica Dianei Șoșoacă.

22:45

Mi-aș dori să se deschidă această cutie a Pandorei

Mi-aș dori să se deschidă această cutie a Pandorei să aflăm cine a trimis-o în Parlamentul European.

22:39

Sunt persoane care amenință cu moartea

În acest partid, sunt persoane care amenință cu moartea, în scris și prin materiale video.

22:37

Silvesgtru Șoșoacă figurează ca prim vicepreșdinte al partidului SOS

Silvestru Șoșoacă, în continuare, dacă n-a schimbat în ultimele 24 de ore, a Registrul Partidelor Politice figurează ca prim vicepreședinte al partidului. Dacă știa, putea să schimbe toată lista la europarlamentare.

22:34

Întotdeauna am mers pe încredere față de un senator, un avocat

Întotdeauna am mers pe încredere față de un senator, un avocat. Nu am verificat niciodată dacă ceea ce spune pe live-urile ei ar fi probate. Când am fost înlăturați, ne-am pus la masa rotundă și am întrebat ce facem. Am început să verificăm partidul. În primul rând au fost documentele depuse la AEP. Așa am descoperit că soțul, ei, chiar și după scandal, figura ca prim vicepreședinte al partidului.

22:29

Amalia Bellantoni: Nu m-am așteptat ca cineva, în România, să aplice legea

Nici eu nu m-am așteptat ca cineva, în România, să aplice legea. De trei luni, am demonstrat cu probe. Se află  la DNA, DIICOT, AEP, Antifraudă. Cei care s-au ocupat de aceste plângeri suntem peste 80% din partidul SOS, care am fost alungați, sunt cei care i-au făcut chiar și cererea de divorț, cei care i-au făcut contestațiile la ridicarea permisului…

22:10

Avem nevoie de un PNL puternic!

Eu mi-aș dori să nu mai facă atâtea greșeli, pentru că avem nevoie de un PNL puternic!

22:10

Este un om care dă, deleagă, are încredere în oameni

El așa a făcut întotdeauna. este un om care dă, deleagă, are încredere în oameni. PSD funcționează așa pentru că a împărțit puterea, a declarat Romașcanu descriindu-l pe Marcel Ciolacu.

22:10

Care meserie e mai bună de prim ministru? Aia de FOST prim ministru. 

Victor Ponta a zis o vorbă: știi care meserie e mai bună de prim ministru? Aia de FOST prim ministru.

22:10

Cred că dl Ponta e un plus pentru partid

Eu cred că dl Ponta e un plus pentru partid. Marcel Ciolacu a vrut să îndrepte niște nedreptăți făcute de Liviu Dragnea când a dat afară din partid mai mulți membri: Mihai Tudose, Victor Ponta….

22:10

Eu am credința că d-na Vicol nu va mai dori să mai candideze

Este unul dintre cei 465 parlamentari(despre scandalul NORDIS)..Putem avea mici supărări din această chestiune și probleme mici de imagine, dar văd că d-na Vicol a înțeles care e situația și-a decis să demisioneze, mai rămâne să vedem dacă este imploicată în ce s-a întâmplat acolo. Eu am credința că d-na Vicol nu va mai dori să mai candideze.

22:10

Poate că supărarea d-lui Ciucă este potențată de undeva de pe dealurile Bucureștiului

Poate că supărarea d-lui Ciucă este potențată de undeva de pe dealurile Bucureștiului. Pe 3 aprilie, dl Iohannis avea cu totul alte gânduri: era la NATO. A venit Rareș Bogdan cu gura lui cea mare, și-a spus „noi nu lăsăm pe nimeni în urmă”…

22:10

Toată lumea așteaptă lebăda neagră

Toată lumea așteaptă lebăda neagră. A ieșit o vrăbiuță, până acum.

22:10

Dl Ciucă e "supi"

Dl Ciucă e supi pentru că, crede el, dl Ciolacu nu și-a ținut cuvântul. Dlș Ciolacu nu și-a luat ficusul să plece acasaă. Totul a plecat, cred, de la refuzul PSD de a vota o lege pentru o singură persoană.

22:09

Oamenii sunt plecați, n-am ce să zic

Oamenii sunt plecați, n-am ce să zic, despre acuzația liberalilor că rămân la guvernare ca să nu fure PSD alegerile.

22:06

N-am fost în oraș, dar nu cred c-a fost dialog

Eu n-am fost în oraș, dar nu cred c-a fost, a răspuns Romașcanu răspunzând la întrebarea dacă a existat dialog între PNL și PSD.

22:03

Peste tot în lume, inclusiv în SUA, Curtea Supremă de Justiție este numită politic

Cei propuși de PSD(n.r. CCR) sunt toți magistrați, cu cariere solide în spate. Peste tot în lume, inclusiv în SUA, Curtea Supremă de Justiție este numită politic. Nu putem să distrugem fundamentale ale statului doar pentru că ne ajută în campania electorală.

22:00

Dl Ciucă a ațipit un pic la prânz, și s-a trezit în 2017

În prezent, oameni sub protecția imunitătii parlamentare, pentru declarațiile politicie, își permit să facă astfel de acuzații: PSD este de vină. Dacă o spui de o mie de ori o minciună ea devine adevăr. Una dintre proprunerile pe care le a făcut Marcel Ciolacu astăzi, referitor la reforma CCR, să nu mai existe voturi cu majoritate simplă, ci cu majoritate calificată.

Dl Ciucă a ațipit un pic la prânz, și s-a trezit în 2017. „PSD trebuie păzit să nu introducă cota progresoivă până în decembrie”, or nu e posibil nici să vrei!

21:58

Reforma Constituției va fi un proiect discutat cu toate partidele

Va fi un proiect discutat cu toate partidele, imediat după alegerile din 2024, a declarat Romașcanu despre procesul de reformă a  Constituției

21:54

E bine că d-na Șoșoacă nu-și duce mesajele mai departe

Chiar dacă a flst excesivă decizia, e bine că d-na Șoșoacă nu-și duce mesajele mai departe. Corect, în mod normal, trebuie să se apere. Cele mai mari rele ale istoriei s-au întâmplat în baza unui proces democratic, scăpat de sub control.

21:51

De prostie, nu ne-a acuzat nimeni, niciodată

Ne-a acuzat lumea de toate relele din lume, pe PSD, de prostie nu ne-a acuzat nimeni niciodată.

21:49

S-a născut al treilea pol al pământului

Am văzut că s-a născut al treilea pol al pământului: Nord, Sud și Polul de Dreapta Mai au un pic și se iau la bătaie. Păi, ce faci, șefu’? Aseară ai zis ceva, acum zici altceva?

Mi-aș dori să fie dl Ciucă, pentru că nu trebuie să faci mare lucru, că se ocupă dânsul, a declarat Romașcanu referindu-se la candidatul pe care și l-ar dori în turul 2, contra lui Marcel Ciolacu.

21:46

Dl Ciucă s-a transformat sau a fost transformat în ceea ce vedem astăzi

S-a schimbat fundamental discursul d-lui Ciucă. Eu am lucrat cu dl Ciucă, era un om cumpărat, serios, atent la discurs, un om de onoare. Dl Ciucă s-a transformat sau a fost transformat în ceea ce vedem astăzi. Dl Ciucă a fost dus pe această stradă de niște consultați care-i spun : „Dă în PSD că așa o să fie bine!”

21:42

Lucian Romașcanu:Nu l-aș vota pe Nicolae Ciucă, dintr-o mie de motive

Avem, de data aceasta, un candidat care este cel mai bun dintre cei înscriși: Marcel Ciolacu. Nu l-aș vota pe Nicolae Ciucă, dintr-o mie de motive. Comunicatul PNL a venit într-un moment când nu se mai putea.

Amalia Bellantoni, fosta colegă a Dianei Șoșoacă care a depus contestația la CCR împotriva candidatei SOS România la alegerile prezidențiale, și Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, vin „În Opoziție cu Denise Rifai”.

Emisiunea este transmisă Live și Exclusiv pe site-ul Gândul și pe canalul de YouTube Gândul, marți, 8 octombrie 2024, începând cu ora 21.30

Lucian Romașcanu este senator PSD și purtătorul de cuvânt al partidului. A deținut funcția de ministru al Culturii în guvernele conduse de Mihai Tudose și Nicolae Ciucă.

Amalia Bellantoni, fostă membră a partidului SOS România, condus de Diana Șoșoacă, se află în centrul atenției publice după ce a fost una dintre cele două persoane care au depus contestații la Curtea Constituțională împotriva candidaturii lui Șoșoacă la alegerile prezidențiale din 2024.

Acțiunea ei, alături de contestația semnată de Mihai Gheorghe Ursa, a dus la excluderea Dianei Șoșoacă din cursa pentru Cotroceni, în urma deciziei CCR. (detalii AICI)

Bellantoni a fost, până recent, un nume cunoscut în interiorul formațiunii SOS România, candidând pe listele partidului la alegerile europarlamentare. De asemenea, ea a fost desemnată candidată la președinția Consiliului Județean Călărași, tot din partea aceluiași partid.

Amalia Bellantoni a sesizat și PICCJ cu privire la posibile infracțiuni făcute de S.O.S. România și de liderul partidului, Diana Șoșoacă.

CITEȘTE ȘI:

”Războiul” cu S.O.S. România. Ce scrie în plângerea depusă la PICCJ împotriva Dianei Șoșoacă și în contestația la BEC cu acuzația de semnături false

Luiza Dobrescu
A absolvit studii superioare de jurnalism și are o experiență de peste 15 ani în mai multe redacții de presă scrisă și TV, din România.

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 luni a rămas blocată într-o mașină în Petroșani. De ce părinții...
BREAKING | Andrei, un tânăr farmacist de 29 de ani, s-a sinucis din cauza datoriilor...
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la...
Ce ne facem cu bolnavii noștri? Avertismentul medicilor după ce un om a fost ucis,...
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi...
Dezvăluiri incredibile: Lisa Marie Presley și-a ținut fiul mort pe gheață, în casă, timp de...
VIDEO. Ciucă, luat în râs după poanta cu Ciolacu. Tudose: „Doamne apără și păzește, ăsta...
Andra, derapaj verbal în public! Cum i-a putut vorbi unui bărbat, după concert: „Să-i mănânci…”
Cum arăta Daniela Gyorfi înainte de operații estetice. Puțini ar mai recunoaște-o acum! Imaginile cu...
Casa Verde Fotovoltaice: regulile de înscriere în program s-ar putea schimba de anul viitor
De ce s-a sinucis Andrei, tânărul din Vaslui care s-a spânzurat în pădure
BREAKING NEWS Accident extrem de grav în București! Un șofer a zburat cu mașina de...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Mașina cu autonomie URIAȘĂ, produsă în România. 1500 KM fără să alimentezi
Ryanair, noi modificări semnificative ale politicii de bagaje
Descoperire extraordinară în EGIPT! Un sicriu în alt sicriu ascunde...
Interzis să ai acest obiect în mașina proprie! Vei fi arestat pentru 30 de zile
Christopher Nolan pregătește un nou film. Un mare actor va avea rolul principal
Ce vedetă a prins buchetul de flori la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Nu e vorba despre...
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi,...
Gabriela Cristea sare în apărarea fiicelor sale. “Nu mai faceți diferențe între copiii mei!”
Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, confesiune cutremurătoare despre moartea fiului său. Ce a...
BANCUL ZILEI. Chiar dacă are păduchi, Bulă merge la școală: – De ce te scarpini?
Cea mai mortală zi din istoria omenirii