Informații de ultimă oră privind MISTERUL dispariției copiilor milionarului Adrian Marțian. Poliția a aflat unde s-ar afla cei trei frați. Ce urmează

Informații de ultimă oră privind MISTERUL dispariției copiilor milionarului Adrian Marțian. Poliția a aflat unde s-ar afla cei trei frați. Ce urmează
Publicat: 17/10/2024, 10:10

Cei trei fraţi daţi dispăruţi în timp ce se aflau sub supravegherea unei bone, în judeţul Hunedoara, ar fi împreună cu tatăl lor, cel care a şi anunţat dispariţia lor, dar care ar fi și vizat de un ordin de protecție. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru a stabili exact unde se află aceştia. 

Adrian Marțian, om de afaceri și fost patron UTA, a ajuns în atenția presei, după mai multe dispute cu fosta sa parteneră de viață, mama celor trei copii, dar și după un conflict mai vechi în afaceri cu fostul fotbalist și antrenor Adrian Mutu.

Potrivit presei locale, părinţii celor trei copii, Adrian şi Roxana Marţian, sunt în conflict de mai mult timp, principala dispută fiind custodia micuţilor. Roxana Marţian a obţinut ordin de restricţie pentru tatăl copiilor, astfel că acesta şi-a montat o rulotă în apropierea locuinţei copiilor săi, pentru a fi aproape de aceştia.

”În legătură cu cazul celor trei copii dispăruţi din localitatea Simeria, poliţiştii continuă cercetările în vederea identificării acestora. În cursul nopţii trecute, poliţiştii au reintrat în contact cu tatăl copiilor, cel care a şi semnalat dispariţia celor trei (la data de 14 octombrie a.c.) Au au fost obţinute informaţii cu privire la faptul că cei trei copii s-ar afla alături de tatăl lor.

În acest caz, continuăm cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a locaţiei în care cei trei se află, alături de tatăl lor, şi a luării măsurilor care se impun. IPJ Hunedoara nu exclude nicio ipoteză de lucru în acest moment şi tratează cazul cu maximă prioritate”, au precizat reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Luni seară, la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată dispariţia a trei fraţi care erau în grija unei bone. Imediat poliţiştii s-au mobilizat şi au pornit în căutarea celor trei copii.

Marţi, în spaţiul public a apărut un clip video cu cei trei fraţi în care aceştia se adresează mamei lor. Ei spun că sunt bine, dar că nu vor să meargă la mama lor, ci la tată. Poliţiştii analizează imaginile pentru a stabili veridicitatea lor şi pentru a identifica elemente care să îi ajute în găsirea copiilor şi audiază persoane care au informaţii despre acest caz.

”15 octombrie 2024. Roxana, degeaba ai pus pe oamenii ăştia să ne ia să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii ăştia ne-au minţit că ne duc la tati, dar de fapt la tine au vrut să ne ducă. Suntem bine, oamenii ăştia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine. Nu te iubim şi nu ne simţim în siguranţă cu tine. Noi vrem la tati, să fim toţi trei. Noi îl iubim pe tati şi oamenii ăştia o să-l contacteze pe tati să mergem la el”, spune cea mai mare dintre fete, în mesajul video.

Cei trei copii de 11, 9 şi 7 ani, fraţi, care erau supravegheaţi de o bonă, au fost daţi dispăruţi din satul Sântandrei, judeţul Hunedoara.

Cei trei copii au următoarele semnalmente:

  • Marţian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălţime, aproximativ 50 de kg., ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.
  • Marţian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m. înălţime, aproximativ 60 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă.
  • Marţian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m. înălţime, aproximativ 40 de kg., ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, faţă rotundă, poartă ochelari de vedere.

Cei trei fraţi fuseseră încredinţaţi de instanţă mamei

Autoritatea pentru Protecţia Drepturilor Copilului a precizat că situaţia celor trei fraţi daţi dispăruţi în judeţul Hunedoara se afla în atenţia DGASPC, ultima vizită a reprezentanţilor instituţiei având loc cu trei zile înainte de dispariţie.

Cei trei fraţi fuseseră încredinţaţi de instanţă mamei, în condiţiile în care ambii părinţi au deschis mai multe procese pentru a primi custodia copiilor, în timp ce împotriva tatălui este emis un ordin de protecţie prin care este obligat să păstreze o distanţă de 100 de metri faţă de copii şi de mama lor.

Cu toate acestea, el locuia în apropierea casei în care erau găzduiţi temporar copiii, într-o rulotă. În acest caz, Poliţia s-a sesizat din oficiu pentru lipsire de libertate, iar când vor fi găsiţi copiii vor fi preluaţi de DGASPC pentru a li se asigura protecţie şi consiliere.

Fosta parteneră a lui Adrian Marțian ar fi cercetată pentru rele tratamente aplicate minorilor

Scandalul dintre Adrian Marțian și Roxana a început în anul 2022, atunci când bărbatul a fost șocat să afle de la propriii copii despre comportamentul violent al fostei sale partenere, Roxana.

Din informațiile acestuia, se pare că femeia se comporta îngrozitor cu cei trei micuți, iar pe lângă asta, conform unor apropiați, aceasta ar fi căutat un asasin plătit pentru a scăpa de fostul partener și a obține controlul asupra averii sale.

Pentru o perioadă, familia lui Adrian Marțian a locuit în Barcelona, însă după ce a aflat ce se întâmplă cu micuții, milionarul a mutat întreaga familie în România, la Târgu Mureș, în încercarea de a-i proteja pe cei trei frați de influența negativă a mamei.

De asemenea, bărbatul a cerut intervenția autorităților, iar Roxana Marțian ar fi cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, dar și pentru o presupusă tentativă de omor, potrivit Cancan.

De unde a pornit conflictul dintre afaceristul Adrian Marțian și fostul fotbalist Adrian Mutu

Presa a scris și despre conflictul dintre afaceristul Adrian Marțian și fostul fotbalist Adrian Mutu, cel care i-a fost partener de într-o afacere.

Fostul internațional român a investit o sumă importantă într-o fabrică de biodiesel, care a dat însă repede faliment, fostul internațional român pierzând nu mai puțin de trei milioane de euro.

„Eram la o recepție, într-un hotel din Corsica și Adi (n.r- Adi Mutu) din disperare că nu putea să îmi dea banii, că era dator la mine, după ce s-a făcut praf a pus la cale să mă lichideze. Au venit doi corsicani înarmați și Mutu mi-a spus «gata de aici nu mai pleci decât mort». Eu i-am spus: «dacă eu mor, tu mori cu mine». Cei doi corsicani când m-au văzut știau cine sunt și s-au retras. Mama lui era de față, ea îi făcea toate jocurile”, spunea fostul patron de la UTA, potrivit Prosport.ro.

„Am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală. Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodiesel pe care o aveam la Oradea cu băiatul ăla Marțian…Fabrica a intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic. Dar pot să trăiesc liniștit, am bani”, povestea fostul antrenor al lui FC U Craiova pentru GSP, în 2019, potrivit sursei citate.

CITIȚI ȘI:

RĂSTURNARE de situație în cazul dispariției copiilor unui cunoscut milionar român. Mesajul VIDEO în care apar cei trei frați căutați de poliție

Mara Răducanu
Mara Răducanu este jurnalist de eveniment. A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și a lucrat la mai multe publicații, mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Avertisment ISW: După Ucraina, Putin ia în calcul invazia totală a Republicii Moldova. Planurile militare...
Câți bani au primit eliminații Adrian Nartea și Cosmin Vîjeu, de la Antena 1, pentru...
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30...
Prețul nesimțit pe care îl plătesc românii comparativ cu bulgarii pentru același credit imobiliar. Dezvăluirile...
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din...
Discuția dintre șeful CIA și Putin, când americanii au știut că Rusia va invada Ucraina....
Ultimele clipe din viața lui Liam Payne. Ce a făcut în camera de hotel, înainte...
Dieta cu „supă magică”. Slăbești până la șase kilograme într-o săptămână. Cum se prepară
Cum trebuie investiţi banii familiei pentru un câştig uriaş în 10 ani. De ce e...
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
Copiii dispăruți ai milionarului Adrian Marițan au fost găsiți! Unde se află aceștia și ce...
Doliu imens în televiziune. Un legendar prezentator și jurnalist A MURIT
Inginerii de la RAR au crezut că e o banală Dacia dar au avut o...
SUA anunţă un nou ajutor de 425 de milioane de dolari pentru Ucraina
Descoperire ARHEOLOGICĂ de mare importanță! Datează din secolul IV
A înșelat-o pe Elena Udrea? Adrian Alexandrov, anunț după 8 ani de relație
Cum a ajuns Al Pacino falit. Ce a ajuns să facă pentru niște bani
Ce echipă a părăsit Asia Express, chiar înainte de cursa din Indonezia. Irina Fodor a...
VIDEO Adrian Marțian și-a găsit copiii! Cei trei minori au spus adevărul: "Am ajuns la...
FOTO Nunta lui Theo Rose în imagini. "Așa cum am visat. Simplu și cu sens!"
Kanye West ar fi spus soției sale că își dorește să se culce cu soacra...
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
Popeye Marinarul a existat cu adevărat