Scene incredibile în Satu Mare! Un arbitru a fost fugărit cu maceta pe teren, după un penalty dictat într-un meci din Liga a 4-a

Publicat: 17/10/2024, 13:37
Actualizat: 17/10/2024, 13:42

Scene incredibile au avut loc în Satu Mare. Un arbitru a fost fugărit cu maceta, pe teren, după un penalty dictat într-un meci din Liga a 4-a. Imaginile pot fi urmărite în videoclipul de mai sus, iar informațiile se regăsesc în articol.

Un incident șocant a avut loc la un meci de Liga a 4-a, în Satu Mare. În timpul partidei dintre Crasna Moftinu Mic și Someșul Oar, un arbitru a fost fugărit cu maceta pe teren. La minutul 81, arbitrul dictase un penalty în favoarea echipei Crasna Moftinu Mic. Atunci, arbitrul Someșului Oar a avut o reacție care i-a lăsat consternați pe cei prezenți la meciul de fotbal. Apoi, Vasile Pintea, oficialul de ordine al partidei, a apărut cu un obiect contondent și a început să îl fugărească pe teren pe arbitrul meciului.

Arbitru fugărit cu maceta pe teren, la un meci de Liga a 4-a, în Satu Mare

Penalty-ul aplicat de arbitru a stârnit furia lui Găvruș Florin, antrenorul echipei Someșul Oar. Sub egida furiei, a avut o reacție agresivă, potrivit informațiilor apărute în presă. Apoi, oficialul de ordine al partidei a intrat pe teren cu o macetă. Potrivit datelor, partida a fost abandonată după acest incident. AJF Satu Mare, Comisia de Disciplină a Asociației Județene de Fotbal, a omologat rezultatul partidei cu scorul de 3-0 pentru Crasna Moftinu Mic. S-a aplicat o amendă de 500 lei în cazul echipei Someșul Oar.

Amansio Racz, antrenorul echipei Crasna Moftinu Mic, a explicat că incidentul a avut loc în minutul 81 al partidei. Atunci, arbitrul a dictat un penalty unui fundaș advers, aspect care l-a înfuriat pe antrenorul Someșului Oar. În momentul în care omul de ordine a intrat cu maceta pe teren, antrenorul și o altă persoană au intervenit pentru a-l opri. A susținut că antrenorul echipei adverse s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

„Scorul era 1-1, prin minutul 81. Un jucător de-al meu a preluat mingea pe piept în careu, iar fundașul advers a intrat cu talpa direct în pulpă și, normal, arbitrul a dat penalty.

În momentul când a dat penalty, antrenorul lor, fost jucător în liga a 3-a, a sărit la arbitru pe teren și l-a prins de gât. După aceea, un om de ordine de acolo a fugit cu o sabie pe teren, iar arbitrul a fugit spre centrul terenului. Tot antrenorul și un alt băiat de acolo au intervenit și l-au oprit. Era o sabie adevărată, o macetă! Nu o jucărie! A scos-o din vestiar.

Antrenorul și-a scos echipa de pe teren, iar în acel moment a apărut și „Loți”, cum îi spun ei, maghiarii, iar arbitrul a fugit de sabie. Era beat! Se vedea clar că era băut. Nu mi se pare normal în 2024. Unde suntem? Să mergi și să sari cu o sabie pe teren… Păi unde suntem?”, a precizat Amansio Racz pentru Sport.ro.

Incidentul a avut loc pe 5 octombrie, pe stadionul Oar.

„La jocul Someşul Oar – Crasna Moftinu Mic, disputat la data de 05.10 2024, echipa Someşul Oar a părăsit terenul de joc în minutul 78 şi după indicarea celor trei minute regulamentare acordate de către arbitru, echipa Someşul Oar nu a mai revenit pe teren. Comisia hotărăşte omologarea rezultatului jocului cu 3-0 în favoarea echipei Crasna Moftinu Mic şi amendă de 500 lei pentru echipa Someşul Oar. Tot la acest joc, în minutul 81, responsabilul cu ordinea şi siguranţa oficialilor, Pintea Vasile, a pătruns în incinta suprafeţei de joc, ameninţând arbitrul jocului. Comisia de disciplină hotărăşte suspendarea dreptului de organizare pentru o etapă a jocurilor de pe teren propriu şi o etapă de suspendare pentru responsabilul Pintea Vasile”, a precizat AJF Satu Mare.

Vezi și  Motivul INCREDIBIL pentru care un angajat din Zărnești și-a OMORÂT în bătaie șeful. De la ce a pornit conflictul dintre cei doi bărbați

Vezi și Arestat pentru tentativă de omor. Un tânăr din București a înjunghiat un un bărbat cu o MACETĂ de jumătate de metru

Sursă foto & video: Antena 3 CNN

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Am aflat cauza morții lui Valeriu Pavel Dan. Actorul filma pentru sezonul 2 din Wednesday
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30...
Prețul nesimțit pe care îl plătesc românii comparativ cu bulgarii pentru același credit imobiliar. Dezvăluirile...
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Liam Payne „a sărit de pe balconul camerei sale” înainte să moară, spun autoritățile. Fostul...
„Vom ataca dureros”. Avertismentul Iranului pentru Israel
Au apărut primele imagini din camera de hotel distrusă de Liam Payne. Ce au găsit...
Dieta cu „supă magică”. Slăbești până la șase kilograme într-o săptămână. Cum se prepară
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
Doliu în lumea cinematografiei din România. Actorul Valeriu Pavel Dan s-a stins din viață la...
Doliu imens în televiziune. Un legendar prezentator și jurnalist A MURIT
Care sunt limitele de viteză pentru Categoria B?
Diana Şoşoacă deschide lista SOS pentru Senat în Bucureşti
Descoperire ARHEOLOGICĂ de mare importanță! Datează din secolul IV
Adevărul despre Elena Udrea. Adrian Alexandrov rupe tăcerea: Puțină lume o cunoaște...
Trucul care salvează murăturile. Cum eviți să se înmoaie
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat...
VIDEO Adrian Marțian și-a găsit copiii! Cei trei minori au spus adevărul: "Am ajuns la...
Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf și-a văzut băiatul după 2 ani și jumătate...
Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au...
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
Cum au ajuns pe Pământ elementele de bază ale vieții?