Horoscop 21 octombrie 2024. GEMENII au un proiect important

Horoscop 21 octombrie 2024. GEMENII au un proiect important
Publicat: 20/10/2024, 15:00

Există o traiectorie a adevărului de menținut astăzi. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de luni, 21 octombrie 2024.

Berbec

Există o traiectorie a adevărului de menținut astăzi. Dacă încerci să mergi împotriva curentului, îți va fi dificil să îți atingi obiectivele. Este mult mai bine să-ți stabilești țelurile spre ceva din aval, astfel încât să poți utiliza forța incredibilă care are deja un mare impuls în spate. Nu este nevoie să reinventezi roata într-o zi ca aceasta.

Taur

Astăzi ești în competiție cu cineva, în timp ce lupți pentru dominarea unei situații. Bătălia tacită a început, iar războiul nu se va încheia până când nu îți vei revendica cu succes poziția victorioasă de stăpân al muntelui. Apără-ți teritoriul dacă simți că cineva calcă pe el. Dacă nu faci cunoscut faptul că tu ești șeful, cu siguranță altcineva va revendica acel loc.

Gemeni

Nu ezita să te arunci în orice proiect sau situație care îți convine astăzi. Norocul te va face victorios în orice joc ai alege. Fericirea este aproape inevitabilă. Nu îți fie teamă să îți împărtășești entuziasmul cu ceilalți. Încrederea ta este incredibil de inspiratoare. Ceilalți sunt norocoși să fie în echipa ta.

Rac

Nu exagera cu lucrurile astăzi. Ai tendința de a exagera totul într-o asemenea măsură încât să pierzi complet contactul cu adevărata realitate a situației. Ai putea picta o scenă teribilă pentru a stârni mila celorlalți. Fii sincer cu privire la situație înainte de a-ți crea mai mulți dușmani decât prieteni.

Leu

Emoțiile tale sunt dinamice și extreme astăzi. Ele sunt apte să controleze fiecare acțiune pe care o întreprinzi, fie că îți dai seama sau nu. Fii conștient că cel mai bine este să realizați acest lucru pentru ca apoi să poți controla aceste sentimente volatile în loc să fii controlat de ele. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să încerci să le ignori pretinzând că nu există.

Fecioară

Există o calitate inspirațională la tine astăzi pe care ar trebui să o faci publică. În loc să te micșorezi în imaginația ta, ar trebui să-ți extinzi energia spre exterior, către oamenii din jurul tău. Inima ta este grijulie și sensibilă. Este timpul să câștigi puțină recunoaștere publică pentru loialitatea și natura ta iubitoare. Ridică-te și fă o plecăciune pentru toate lucrurile incredibile pe care le faci pentru alții.

Balanță

În multe privințe, energia zilei nu poate fi mult mai bună pentru tine. Depinde de tine să direcționezi această energie în acțiuni care îți vor hrăni sufletul. Există o mare putere și tărie în spatele emoțiilor tale. Ar trebui să te asiguri că vei purta cu tine acest sentiment bun în fiecare situație de acum înainte.

Scorpion

Gândește-te să pregătești cina pentru un grup mare în seara asta. Roagă pe toată lumea să contribuie cu ceva bani și vei fi surprins de capodopera fantastică pe care o poți crea cu doar un mic efort din partea ta. Așează masa cu lumânări și adaugă muzică bună în fundal. Chiar dacă o petrecere la cină nu sună ca o idee distractivă acum, asumă-ți un rol de lider în orice eveniment care îți iese în cale.

Săgetător

Odată ce ai făcut primul pas astăzi, restul drumului va fi floare la ureche. Înainte să îți dai seama, vei termina întregul maraton cu foarte puțină transpirație pe frunte. Singurul lucru la care trebuie să fii atent este să nu calci pe nimeni în cursa ta spre linia de sosire. Fii atent la alergătorii de lângă tine și tratează-i ca pe niște prieteni și susținători, nu ca pe niște adversari.

Capricorn

Ai putea simți o mare presiune din partea oamenilor din jurul tău pentru a te alătura festivităților lor. Poate că ești ademenit în frenezia activității. Nu simți că trebuie să faci parte din petrecere dacă nu vrei. Cel mai rău lucru pe care l-ai putea face ar fi să pretinzi că ești interesat când nu ești.

Vărsător

S-ar putea să te distrezi atât de mult astăzi încât să uiți să verifici fericirea celor din jur. Ar trebui să simțiți un val de forță datorită energiei de astăzi, dar realizezi că altor persoane le poate fi greu să țină pasul cu ritmul tău fantastic. Oprește-te și ia o pauză pentru a le permite celorlalți să te ajungă din urmă.

Pești

Poate că nu ești foarte impresionat de activitatea care se desfășoară în jurul tău, dar asta nu înseamnă că trebuie să fii nefericit din cauza ei. Nu este momentul să stai deoparte și să-i lași pe alții să preia conducerea. Dacă vezi ceva cu care nu ești de acord, intervin-o și fă cunoscut acest lucru. Fă tot ce poți pentru a schimba cursul evenimentelor lăsându-ți vocea puternică să se facă auzită.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ucis din întâmplare cu o lovitură de tanc. Cum a ajuns să fie lichidat liderul...
Am făcut calculul! Câți lei primește un român, după recalculare, dacă a lucrat 40 de...
FOTO. Miliardarul de 74 de ani se iubește cu o femeie care e cu 30...
Acuzații la alegerile din Republica Moldova. La Moscova se cumpără voturi cu geci cu inscripția...
Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut...
Cu câți bani rămâne un român dintr-un salariu brut de 1.000 de euro: România este...
Operație de prelevare de organe oprită pentru că pacientul „dădea prea multe semne de viață”
Top 50 vedete jucăușe și provocatoare în poziții care mai de care! Iuliana Luciu, Geanina...
Meteorologii Accuweather au anunțat cum va fi vremea în lunile următoare. Vom avea parte de...
Câţi bani face de-a lungul vieţii un absolvent de liceu, faţă de un român care...
"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord...
„Respiră, mami, respiră, Maria” Declarațiile cutremurătoare ale martorilor accidentului din Brăila. Băieţelul de șase ani...
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Circulație GREȘITĂ în sensul giratoriu! Regulile pun în continuare probleme unora dintre șoferi
Musk oferă câte un milion de dolari în fiecare zi americanilor care semnează o petiţie...
MAXIMUL solar este în plină desfășurare! Ce înseamnă asta?
Ordin UE. Se schimbă cărțile de identitate și pașapoartele. România e obligată
Trucurile Reginei au salvat-o pe Prințesa Kate de multe ori. Secretele Modei Regale. Episodul II
Clipul care te va emoționa până la lacrimi! Cum a fost răsplătită o tânără româncă...
VIDEO Adrian Marțian și-a găsit copiii! Cei trei minori au spus adevărul: "Am ajuns la...
Mesajul Oanei Roman, de la căpătâiul mormântului mamei sale
Horoscop săptămânal 21 octombrie - 27 octombrie 2024: Leii sunt sfătuiți să fie atenți cu...
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
Siri, asistentul de Inteligență Artificială de la Apple, depășit de ChatGPT