Horoscop 26 octombrie 2024. ZODIA care are probleme de sănătate

Horoscop 26 octombrie 2024. ZODIA care are probleme de sănătate
Publicat: 25/10/2024, 15:00

Chestiunile bănești ar putea fi încurcate astăzi. Află ce îți rezervă astrele pentru ziua de sâmbătă, 26 octombrie 2024.

Berbec

Este posibil să te simți îngrijorat de situația ta financiară astăzi. Este posibil să te fi așteptat să primești bani care acum întârzie. O separare temporară de un partener romantic te-ar putea face să te simți puțin trist. Dacă te ții ocupat și nu stai pe gânduri, timpul va trece repede până când vei fi din nou împreună. Seara, ia-ți ceva timp pentru a te relaxa.

Taur

Un eveniment neașteptat te-ar putea face să fii separat temporar de persoana specială din viața ta. Confuzia din jurul incidentului și a rolului partenerului tău în acesta te-ar putea chinui și te-ai putea îndoi de motivele prietenului tău. Banii s-ar putea să te preocupe, iar nevoia de ei te-ar putea face să te gândești la modalități de a-ți crește veniturile. Nu lua nicio decizie acum.

Gemeni

Simptomele ușoare ale răcelii ar putea să-ți afecteze capacitatea de a te ocupa de treburile tale astăzi. Ești o persoană activă, așa că acest lucru ți-ar putea afecta încrederea în sine și capacitatea de a face ceea ce dorești. Supărările independente de voința ta din cercul tău de prieteni ar putea, de asemenea, să-ți afecteze concentrarea. Nu stărui asupra lor. Dozează-te cu suc și ceai și treci peste zi.

Rac

Persoana specială din viața ta s-ar putea simți puțin geloasă pe prietenii tăi acum. Poate că ai primit o serie de invitații care te implică doar pe tine și pe amicii tăi. Ar putea fi o idee bună să refuzi una în favoarea faptului de a fi cu partenerul tău. Obiectivele și proiectele pot fi blocate temporar, ceea ce este frustrant. Lasă-le să treacă pentru moment.

Leu

Cineva care te așteptai să te sune s-ar putea să nu o facă astăzi, iar acest lucru te-ar putea îngrijora puțin. Nu fi prea timid să ridici receptorul și să suni. Este posibil ca prietenul tău să fi dormit prea mult sau să fi fost prea copleșit de muncă sau de viața de familie. Tu nu ai fost uitat. Dacă telefonezi, persoana respectivă se va bucura, fără îndoială, să primească vești de la tine. După conversație, ieși la o plimbare în cartierul tău.

Fecioară

Te gândești la prietenii și membrii familiei care locuiesc departe și te întrebi ce fac. S-ar putea să te simți puțin nostalgic, tânjind după vremuri demult apuse. Nu te gândi la asta. Sună-ți prietenii. Se vor bucura să audă de tine și te vei simți mai pozitiv în legătură cu ziua. Seara, acordă puțină atenție celor dragi care locuiesc în apropiere.

Balanță

Chestiunile bănești ar putea fi încurcate astăzi. Ar putea exista o întârziere în primirea fondurilor care ți se cuvin, ceea ce s-ar putea dovedi frustrant, dar poate fi îndreptat. Aceasta nu este o zi bună pentru a face investiții, a cumpăra proprietăți sau a solicita un împrumut. Efortul de a face față acestei situații ar putea provoca câteva îndoieli cu privire la abilitățile tale de gestionare a banilor. Nu dispera. Acest lucru este temporar și probabil în afara controlului tău.

Scorpion

Problemele cu prietenii și, posibil, cu un partener romantic din ultimele zile sau două te-ar putea face să te simți neiubit, nesigur și blocat emoțional. Toate semnele indică faptul că aceste sentimente nu sunt corecte. Prietenii tăi nu și-au schimbat atitudinea față de tine. Există încă multă dragoste îndreptată spre tine. Oricare ar fi problemele pe care le-ai avut sunt doar un hop în drum.

Săgetător

S-ar putea să ai răceală sau durere în gât, ceea ce ar putea necesita să îți iei liber de la serviciu. Acest lucru ar putea fi neplăcut, deoarece vă împiedică să ieși și la o întâlnire. Încearcă să îți mențineți mintea ocupată cu activități care nu te obosesc fizic. Și ia vitamina C!

Capricorn

Lipsa de contact cu un prieten apropiat sau un partener romantic te poate face să te simți singur și nesigur, întrebându-te dacă el sau ea te-a uitat sau pur și simplu nu-i mai pasă să fie în preajma te. Aceasta este mai degrabă nesiguranța ta decât ceva bazat pe realitate. Uneori, oamenii sunt ocupați! Dă-i un telefon prietenului tău. Sunt șanse mari ca persoana respectivă să fie foarte bucuroasă să audă de tine.

Vărsător

Responsabilitățile de acasă ar putea să cântărească astăzi și să interfereze cu alte obligații. Acest lucru ar putea provoca unele conflicte interioare, dar ai o viață personală și este important să te ocupi și de aceste lucruri. Tulburările din cercul tău de prieteni te-ar putea distrage și stresa. Fă un efort pentru a echilibra totul și vei reuși să treci peste zi.

Pești

E-mailuri sau apeluri dezamăgitoare ar putea veni în calea ta astăzi. Poate că cineva cu care sperai să faci o vizită nu va putea ajunge, sau poate că un prieten a trebuit să refuze o invitație la o petrecere. Nu lăsa ca acest lucru să îți strice starea de spirit. Lucrurile se întâmplă. Ține-te ocupat cu pregătirile și bucură-te de ziua ta. Nu trece la extrema opusă și nu munci prea mult.

Cu opt ani de experiență, Claudia Dumitrescu deține atestat de specialist astrolog, fiind absolventă a unor școli acreditate de astrologie. Este specializată mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cel mai mare escroc din istorie: Povestea incredibilă a bărbatului care a reușit să vândă...
Ținuta atipică aleasă de Daniela Iliescu la nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Coțolan. Invitații...
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
Nostradamus şi Baba Vanga, aceeași predicție terifiantă pentru 2025
Cum au apărut Culiță Sterp și Daniela Iliescu la nunta lui Iancu și a Denisei...
AUR a dat faliment în prag de alegeri, susține un fost membru al partidului. Pe...
Cum poți reclama șoferii agresivi în trafic pe noua aplicație a MAI. Ce informații trebuie...
Este oficial! Acestor 1.000.000 de pensionari români li se va mări din nou pensia, în...
Obiceiul banal care le umflă românilor factura la încălzire în sezonul rece. Toată lumea face...
Reacţia incredibilă a unui turist german ajuns la un festival din Piaţa Obor
Cine sunt victimele accidentului de pe DN 2 Urziceni-Buzău? Un minor de 14 ani și...
Ce urmează să se întâmple cu salariile unei categorii de români. Guvernul a pregătit noi...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
O altă persoană își parchează mașina în fața curții tale? Ce poți face, legal
Efectul Trump: Acţiunile companiilor europene dependente de export scad înaintea alegerilor din SUA. Candidatul Partidului...
ADEVĂRUL despre cel mai BOGAT pasager de pe Titanic! Înainte de catastrofă, a vrut să...
Dispar banii cash? Bancomatele au fost eliminate. Sute de ATM-uri au fost închise
România, lovită de un mare dezastru natural. Clădirile istorice n-au rezistat
Cine sunt nașii lui Iancu Sterp și ai Denisei. Ileana și Claudiu Voicu, apariție spectaculoasă...
Destin macabru pentru Marian, un bărbat de 38 de ani! A fost înjunghiat fără milă...
VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se...
Nunta ca în povești a lui Iancu Sterp și Denisa Coțolan! Primele imagini din ziua...
BANCUL ZILEI. Niște canibali îl prind pe BULĂ: - Plătești 100 de $, iei bătaie...
Șeful Microsoft a primit 79 de milioane de dolari în plus la salariu deși a...