Celebrul vlogger român Matei Teodoru a testat mai multe localuri deținute de vedetele de la noi din țară. Printre altele, el a mâncat o porție de paste cu trufe și hribi, alături de un desert și două băuturi, la restaurantul lui Florin Ristei din Centrul Vechi al Capitalei. Ulterior, el a dezvăluit cât a plătit pentru toate acestea.
În martie 2021, Florin Ristei a deschis un restaurant în Centrul Vechi din București, alături de alți doi prieteni. Localul se află la etajul 6 al unei clădiri de pe Lipscani și se dorește a fi ceva mai sofisticat decât de obicei.
Totul a început înainte de pandemie, nu e mers foarte bine, însă acum are foarte mulți clienți, potrivit Fanatik.
„Nu a mers o perioadă, am schimbat și am ajuns la un numitor comun cu mâncarea și oamenii. De când s-a dat drumul la pandemie… este măcel!”, declara Florin Ristei, în urmă cu ceva timp, în podcastul găzduit de Radu Țibulcă.
Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Matei Teodoru a descris locația ca fiind „superbă”, cu un meniu diversificat.
„Locația este superbă. N-am ce să zic. Mi-a plăcut foarte mult și nici nu are ce să nu-ți placă. Este la etajul 6 în Centrul Vechi și sunt puține clădiri înalte în Centrul Vechi, tocmai de asta cred că este o locație selectă. Meniul este destul de variat și destul de interesant, din punct de vedere al poveștii. Fiecare preparat are o poveste. Am luat un singur fel principal de mâncare și un desert. O porție de paste cu trufe are în rețetă ciuperci, sos de hribi, parmezan și trufe. Miroase extraordinar de bine. Am testat aceste paste în foarte multe locații din București, ceea ce înseamnă că ar trebui să venim cu o părere avizată”, a precizat vloggerul.
Ei bine, pentru porția de paste, creatorul de conținut a plătit 76 de lei, iar toată comanda l-a costat pe Matei Teodoru 150 de lei.
Oricum, toată această experiență l-a impresionat plăcut pe vlogger, oferind pentru paste cea mai mare notă: 9,62. Mai mult, el a remarcat și faptul că acestea sunt de casă, nu cumpărate din comerț.
„Da, bro, se înscrie bine. Nu sunt paste din comerț, par să fie făcute în casă. Bucăți de parmezan cât cuprinde. Nu e nevoie să iau din ele mai mult. Nota este de 9,62 – pentru gust. Este cea mai mare notă pe care am dat-o până acum. Îmi place că sunt bucăți cu totul de hribi, trufe și parmezan. Top! Pastele sunt absolut geniale. Servirea este foarte bună, iar abordarea ospătarilor este ca la carte”, a mai spus Matei Teodoru.
FOTO – Captură video: Youtube/Matei Teodoru