Bodo de la Proconsul deține localul „La Kostas” din București, un restaurant cu specific grecesc. Bogdan Marin, fostul ginere al lui Traian Băsescu, patronează de ani buni acest local și oferă clienților un meniu diversificat. Însă, ce prețuri practică? Iată cât costă, de exemplu, un burger sau alte preparate cu specific grecesc.
Bogdan Marin, alias Bodo, de la Proconsul, deține restaurantul „La Kostas” din București. Localul are specific grecesc, iar pofticioșii au ocazia chiar să consulte meniul online. În meniu se găsesc preparate din carne, salate, aperitive calde și reci, dar și ciorbe sau supe. De asemenea, clienții pot comanda fructe de mare, platouri și garnituri, dar și preparate din pește. Se regăsesc în meniu și deserturi, sosuri și băuturi.
De exemplu, pentru un burger cu brânză gouda, de 350 de grame, plătești 45 de lei. Preparatul conține carne de vită și porc, pita, tzatziki și cartofi prăjiți.
Vezi și Cât a plătit magicianul Robert Tudor pentru o ciorbă, în restaurantul lui Dani Oțil din București
În meniu se găsește și celebrul souvlaki. Un souvlaki de miel (250 de grame), cu frigărui (2 bucăți), pita, tzatziki, tirokafteri și cartofi prăjiți costă 59 de lei. Un souvlaki de pui costă 45 de lei, iar cel de porc are prețul de 49 de lei.
O porție de 350 de grame de vrăbioară de miel la tigaie costă 74 de lei. O porție de 400 de grame de mușchiuleț de berbecuț la grătar costă 119 lei. La capitolul garnituri se găsesc preparate precum: saramură, cartofi prăjiți, cartofi natur, piure de cartofi, orez, Skordalia (piure de cartofi cu usturoi), borccoli, ciuperci, legume la grătar, lipie, mămăligă sau pâine cu ulei de măsline la grătar.
De asemenea, la capitolul fructe de mare, găsim, de exemplu, calamar sau caracatiță, dar și sepie la tigaie. O tocăniță de fructe de mare (400 de grame) costă 61 de lei. Conține calamar, creveți, sepie, carne de scoici, ceapă, roșii cherry, ardei gras, ardei iute, sos de roșii și usturoi. Un desert costă între 12 și 29 de lei.