3800 de euro pe lună pentru români! Ce trebuie să faci pentru un asemenea salariu

Publicat: 14 10. 2023, 11:42

Să ai un salariu decent, care să îți permită să duci o viață bună este destul de dificil în România, mai ales dacă nu ai studii superioare și nu locuiești într-un oraș mare.

Din acest motiv, mii de români iau calea străinătății, în căutarea unui venit mai mare și a unui trai decent.

În Germania, de exemplu, românii pot găsi salarii decente chiar dacă nu au studii superioare. Conform datelor statistice disponibile la acest moment, peste un milion și jumătate de oameni din Germania au nevoie de îngrijire medicală la domiciliu.

Angajarea îngrijitorilor este un lucru care prezintă avantaje atât pentru angajator, cât și pentru angajat. Nu fiecare familie din Germania este capabilă să angajeze personal medical calificat pentru a acoperi necesitatea de îngrijire pe care o are cineva din familie, însă un îngrijor costă mult mai puțin.

Intervalul general de salariu pentru îngrijirea bătrânilor la domiciliu pe care îl au îngrijitorii în Germania este de 1.200 – 2.200 EUR. În acest articol, în continuare, descriem acest aspect și oferim mai multe detalii despre cât se plătește pentru îngrijire în Germania, conform site-ului ennie.ro.

Însă, acum, pe o platformă de recrutare a fost lansat un anunț de angajare pentru îngrijitor.

Salariul este de peste 3.800 de euro/ lună. Mai exact 3841,86 €/lună. Se oferă Contract de muncă, turnus: 60 zile, incepere: 29.10.2023, bonus de transport până la 300 €, și cazare.

Persoana care necesită îngrijire este femeie cu probleme de vedere și care se află în scaun cu rotile.