9.200 de femei sunt înscrise în PNL / Președintele Nicolae CIUCĂ: Acesta este BRANDUL partidului!

Publicat: 04 06. 2024, 22:11
Actualizat: 04 06. 2024, 22:23

This browser does not support the video element.

Partidul Național Liberal și-a lansat candidații la alegerile europarlamantare și locale, de la Arad. Președintele partidului, Nicolae Ciucă, a dorit să facă un bilanț al acestei campanii care se va încheia în curând, dar nu înainte de a trece în revistă pe aceia care pot fi numiți „motorul” acestei formațiuni politice. 

PNL a făcut lansarea candidaților la alegerile din 9 Iunie, de la Arad. Președintele PNL, Nicolae Ciucă, spune că motorul partidului îl reprezintă femeile, seniorii și tinerii. Cu această ocazie, a dezvăluit și care este numărul exact al femeilor din Partidul Național Liberal.

Acum, vă spuneam de oamenii Partidului Național Liberal. Pot, la final, aproape la final de campanie, să fac o radiografie și să spun care sunt elementele principale a ceea ce a însemnat motorul campaniei. Sper să nu se supere bărbații…. Organizația Femeilor Liberale, peste 9000 de doamne și domnișoară pe listele Partidului Național Liberal. Lucian se uită în sus și se întreabă de unde. S-a recalculat. Inițial, au fost 8000 și acum s-a aflat: 9200. Organizația Seniorilor Liberali, vă mulțumim! Și Organizația Tineretului Liberal, vă rog să-i urmăriți! Avem primari tineri, avem primari care au performat, avem o sporire a numărului de tineri pe listele de candidați. Aici este cheia noastră de succes: echilibrând tinerețea, energia, ambiția, entuziasmul cu experiența și înțelepciunea la nivelul partidului. Energia și entuziasmul tineretului, cu experiența și înțelepciunea seniorilor noștri și a celor care, de-a lungul timpului, au reușit să creeze o imagine și să pună o etichetă Partidului Național Liberal.

Președintele Nicolae Ciucă a identificat, la finalul campaniei electorale, brandul partidului, pornidn de la ceea ce definește această formațiune politică.

Care este aceea? Partidul Național Liberal este partidul inițiativei, investițiilor și administrației eficiente. Aceasta este eticheta, brandul Partidului Național Liberal(…)Dreapta înseamnă prosperitate, dezvoltare. Nu înseamnă dezbinare, nu înseamnă scandal. Despre asta este vorba când vorbim de PNL. PNL a promovat și a apărat interesele tuturor românilor. PNL a apărat cota unică. PNL a apărat Pilonul 2. PNL a apărat capitalul românesc…

Citește și:

Nicolae CIUCĂ: PNL va avea propriul CANDIDAT la alegerile prezidențiale / „Contează ce stabilește partidul”

Marcel CIOLACU nu este nerăbdător să citească memoriile lui Ciucă: La PENSIE, om vedea ce-om face