Afacerea cu care vrea să se ÎMBOGĂȚEASCĂ o româncă întoarsă în Cluj după 17 ani în Spania. Câți bani face într-o oră!

Afacerea cu care vrea să se ÎMBOGĂȚEASCĂ o româncă întoarsă în Cluj după 17 ani în Spania. Câți bani face într-o oră!
După 17 ani în care a locuit în capitala Spaniei, o clujeancă a revenit acasă, în comuna Florești, și vrea să-și transforme pasiunea pentru astrologie într-o afacere
Publicat: 02/06/2024, 11:36
Actualizat: 02/06/2024, 11:37

O clujeancă revenită recent în România, după 17 ani petrecuți în Spania, a decis să-și transforme pasiunea pentru astrologie într-o afacere profitabilă.

Stabilită acum în comuna Florești, femeia a început să ofere servicii de realizare a hărților astrale, sperând să câștige aproximativ 100 lei pe oră.

Câți bani face într-o oră

Conform planului său de afaceri, o sesiune de două ore și jumătate pentru realizarea unei hărți astrale costă 50 de euro (aproximativ 250 lei). Cu un program de trei sesiuni pe zi, echivalentul a șapte ore și jumătate de muncă, clujeanca poate câștiga până la 750 lei pe zi. Lucrând 21 de zile pe lună, câștigul lunar ajunge la 15.750 lei.

Într-o postare pe o rețea de socializare, femeia a povestit cum, în Spania, a realizat sute de hărți astrale și a adunat numeroși urmăritori pe TikTok și Instagram, unde oamenii erau încântați de interpretările ei astrologice. Cu toate acestea, reîntoarcerea în România a venit cu provocări neașteptate.

„După 17 ani de stat în Madrid, am zis să fac o schimbare și să mă mut în România. Sunt aici doar de o lună, fix în Florești. Am o pasiune nebună: astrologia! În Spania, am făcut sute de hărți astrale și am un TikTok și Instagram pline de followers fericiți. Acum vin la voi pentru un sfat cosmic: cum fac să împărtășesc această minunată lume a astrologiei cu cât mai mulți? Pe OLX am pus anunț, dar simt că mă cam ignoră planetele”, a scris ea pe grupul de socializare, cerând sfaturi despre promovare.

Astrologia este considerată de comunitatea științifică o pseudoștiință, dar pentru mulți oameni oferă un sentiment de confort și control în viață.

„Le-am schimbat viața sau măcar le-am spus că Mercur e retrograd”

Clujeanca speră că prin experiența și expertiza sa acumulată în Spania, va putea câștiga suficient pentru a trăi bine în România.

„De când am ajuns, am observat că realitatea e un pic diferită de poveștile de pe net. Pe lângă jobul principal, eu am o pasiune nebună: astrologia! Și nu mă refer la horoscopul de la televizor pe care-l inventează pe loc, ci la aia adevărată, care necesită ani de studiu (18 ani în cazul meu, și încă simt că mai am de învățat). În Spania, am făcut sute de hărți astrale și am un TikTok și Instagram pline de followers fericiți că le-am schimbat viața (sau măcar le-am spus că Mercur e retrograd). Dar asta pe spaniolă.

Am fost și pe la TV pe acolo. De când a început Putin să demonstreze că e un rebel, i-am făcut harta astrală, comparată cu a președintelui Spaniei și alte personalități. Harta astrală e practic manualul tău de instrucțiuni: îți spune jobul ideal, perechea perfectă și îți răspunde la întrebările „de ce” din viața ta.

Și acum vin la voi pentru un sfat cosmic: cum fac să împărtășesc această minunată lume a astrologiei cu cât mai mulți? Pe OLX am pus anunț, dar simt că mă cam ignoră planetele, sau oamenii încă chiar nu știu cât de puternică este această unealtă. Ce alte idei strălucite aveți? Că s-o iau iar de la zero când deja aș putea liniștită să le dau ore cam tuturor astrologilor de aici… nu mi se pare prea atrăgătoare ideea. Aștept cu nerăbdare înțelepciunea și ajutorul vostru! Mulțumesc și vă trimit multe vibrații astrale pozitive!

Editez puțin aici să mai adaug ceva, pentru ca mi-ați cerut în comentarii:

Am zis ca o sesiune de două ore jumătate la 50 de euro, e ok pentru România (am văzut pe aici niște prețuri de nu-mi vine să cred)”, a scris femeia pe o rețea de socializare, citată de Știri de Cluj.

Carla Adamescu
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Denisa Nechifor nu ține cont de vârstă și face istorie la piscină! A intrat “pe...
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
Denisa Nechifor nu ține cont de vârstă și face istorie la piscină! A intrat “pe...
Andreea Marin, declarații DUREROASE despre divorţul de Ştefan Bănică. Ce a scos la iveală
"Se vedea cum zburau bucăţele de tablă mai mici". Ploile torențiale și vijeliile au făcut...
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Un copil de un an a fost lovit mortal cu mașina de propriul tată. Bărbatul...
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe...
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
Ucraina a primit un obuzier netestat în luptă de la SUA. Hawkeye 2-CT este instalat...
Planta MIRACULOASĂ folosită de grecii antici acum 2.000 de ani
S-a schimbat legea pentru permisul auto în România. Înregistrarea e obligatorie
Înghețata perfectă făcută în casă. Are un ingredient secret
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită...
Lavinia Miloșovici, dezvăluiri cutremurătoare despre cea mai neagra perioadă a vieţii sale: "Toată suferința pe...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele...
Astronauții de pe Stația Spațială Internațională s-au adăpostit după ce un satelit rusesc s-a făcut...
×