Prima pagină » Actualitate » Bătaie cu pumni și picioare la Târgul de Crăciun din București. Ce a declanșat scandalul

Bătaie cu pumni și picioare la Târgul de Crăciun din București. Ce a declanșat scandalul

Bătaie cu pumni și picioare la Târgul de Crăciun din București. Ce a declanșat scandalul

O bătaie în toată regula a avut loc sâmbătă seara la Târgul de Crăciun din Piața Constituției din București.

Totul s-a petrecut sub ochii a sute de oameni, printre care și foarte mulți copii.

Scandalul a început după ce părinții mai multor copii s-ar fi luat la ceartă din cauza locurilor de la un carusel, potrivit Antena3. La scurt timp, situația a devenit extrem de tensionată, iar adulții au început să se bată.

A fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a calma spiritele.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a petrecut la scurt timp după ce primarul Capitalei, Nicușor Dan, a postat pe pagina sa de Facebook fotografii de la târg, cu descrierea „Bucureștenii se bucură de Târgul de Crăciun din Piața Constituţiei”.

S-a deschis Târgul de Crăciun din București

Târgului de Crăciun București, din Piața Constituției, s-a deschis duminică, 20 noiembrie, de la ora 10.00. Evenimentul va avea loc până pe data de 26 decembrie.

Evenimentul este deschis publicului de luni până vineri, în intervalul orar 12:00-23:00, iar sâmbăta și duminica în intervalul 10:00-23:00. Intrarea este liberă.

„La târg vor fi căsuțe din lemn cu produse realizate de meșteșugari, artiști plastici și artizani, mâncare tradițională, parc de distracții cu patinoar, carusel, roată panoramică, concerte, spectacole de weekend, street food, zone destinate activităților pentru copii şi, nu în ultimul rând, întâlniri magice cu Moș Crăciun”, transmit reprezentanții Primăriei Capitalei.

Potrivit sursei citate, Târgul va avea mai multe zone tematice, iar atracția evenimentului este roata panoramică.

„Zona cumpărăturilor de Crăciun găzduieşte peste 80 de căsuțe de lemn, de unde bucureştenii pot alege dintre jucării, suveniruri tradiţionale, cadouri de sezon. Vor fi și produse realizate de meşteşugari, artiști plastici, artizani și creatori autohtoni – de la globuri din sticlă pictate manual, ornamente pentru brad, accesorii și bijuterii, până la produse din ceramică din Horezu, Corund și Baia Mare, ii, icoane și obiecte realizate din lemn cioplit. De asemenea, nu va lipsi mâncarea tradițională”, transmite primăria.

Sursa citată arată că în zona de street food vor fi nelipsiți burgerii, cârnaţii la grătar şi dulciurile oferite de cele 16 food-trucks.

Autor
Daniel Matei a absolvit Facultatea de Jurnalism din București, iar de-a lungul ultimilor zece ani a lucrat pentru mai multe publicații online din România. El s-a alăturat echipei GÂNDUL.RO în ... vezi toate articolele

Citește și