CADAVRUL din REMORCĂ. Proxeneții criminali din Oradea au fost arestați. Sunt acuzați că au sechestrat, exploatat și TORTURAT două surori

CADAVRUL din REMORCĂ. Proxeneții criminali din Oradea au fost arestați. Sunt acuzați că au sechestrat, exploatat și TORTURAT două surori
Publicat: 12/06/2024, 21:39
Actualizat: 12/06/2024, 21:41

Ucigașii proxeneți Erika Duca, Roxana Gal şi Alin Omuţ, acuzaţi de uciderea tinerei al cărei cadavru ciopârțit a fost găsit marţi în Oradea, într-un geamantan aruncat într-o remorcă, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile. Toți trei sunt acuzați de omor calificat prin cruzimi.  Cadavrul măcelărit al uneia dintre surori a fost găsit pe strada Oneştilor. Sora se aflată în spital în stare gravă.

Tribunalul Bihor a dispus, miercuri, „emiterea de îndată a mandatului de arestare pe numele inculpaţilor”, se arată în minuta postată pe portalul instanţei de judecată după ce, în prealabil, cei trei au fost audiaţi de procurorul care coordonează ancheta cazului.

„Pedepsite” pentru că nu au produs bani

În timpul zilei, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, procurorul Cristian Ardelean a prezentat, într-o conferinţă de presă, o serie de fapte noi din ancheta care îi vizează pe cei trei suspecţi.

Femeia găsită moartă şi sora sa, subnutrită, maltratată într-un apartament, ar fi fost chinuite luni întregi de cei trei inculpaţi pentru că nu produceau destule venituri băneşti din prostituţie.

Cei trei suspecţi – ErikaDuca , Roxana Gal şi Alin Omuţ – au devenit inculpaţi şi sunt cercetaţi pentru omor calificat prin cruzimi şi tentativă de omor calificat prin cruzimi.

Ucidere cu premeditare prin tortură

„Persoanele bănuite de săvârşirea de omor asupra uneia dintre victime au devenit suspecţi, ulterior inculpaţi. Au fost reţinuţi în cursul serii de ieri, între orele 18,00-20,00, şi au fost puşi sub inculpare pentru săvârşirea unei infracţiuni de omor prin cruzimi, cu privire la victima care a decedat, respectiv la cea de-a doua victimă aflată în spital s-a reţinut infracţiunea de tentativă de omor prin cruzimi. Cea de-a doua victimă care acum se află în spital într-o stare destul de gravă a suferit leziuni care necesită 30-40 de zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii. Actele medico-legale au concluzionat că statusul biologic al victimei traduce cel puţin un aport caloric extrem de scăzut în ultimele două săptămâni, iar leziunile constatate au pus în pericol viaţa victimei”, a declarat Cristian Ardelean.

Din probele administrate până acum, a relatat Ardelean, rezultă faptul că din martie-aprilie 2024 şi până la data de 10 iunie 2024, victima T.H., împreună cu sora ei T.R., au locuit în imobilul situat în Oradea, pe strada Grigore Moisil, alături de cei trei inculpaţi, un bărbat de 31 de ani, concubina acestuia în vârstă de 24 de ani şi o femeie de 28 de ani.

Cele două victime au fost supuse, în această perioadă, unor acte de violenţă fizice şi psihice ce pot fi catalogate drept cruzimi din partea celor trei inculpaţi, au fost înfometate, ţinute în condiţii deplorabile, în toaleta imobilului în care locuiau. Cele două victime erau nevoite să mănânce resturi alimentare din tomberoanele din zona blocului.

„Inculpaţii le reproşau celor două victime care practicau prostituţia că nu produc suficient de mulţi bani şi se pare că aceasta a fost şi cauza aplicării acestor agresiuni”, a menţionat procurorul Ardelean.

Cel mai probabil, T. H. şi-a pierdut viaţa sâmbătă, 8 iunie, iar după ce a fost ucisă, a fost băgată în geamantan şi ţinută în apartamentul din cartierul Nufărul până luni dimineaţa când a fost transportată de către Alin Omuţ cu o remorcă închiriată, acesta fiind şi cel care a anunţat poliţia a doua zi. Cea de-a doua victimă a fost găsită căzută în baie, într-o stare gravă, fiind într-o stare de malnutriţie extremă, apoi fiind transportată la Spitalul Judeţean.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Filmul crimei din Brăila. Doctorița a fost ucisă în 33 de secunde. Cum a încercat...
DEZVĂLUIRI NOI | Ce au descoperit legiștii sub unghiile Marinei, dentista din Brăila. Cât ar...
FOTO. Sorana Cîrstea, apariție incendiară, într-o rochie verde transparentă, care a lăsat la vedere poate...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Andrei Versace, dator la CĂMĂTARI?! Un prieten rupe tăcerea despre sursa de venit a influencerului:...
Mantea și-a dezvăluit DIETA specială pe care o respectă! Arată fabulos la 38 de ani
Vremea se schimbă radical în România, de la mijlocul săptămânii. ANM a emis prognoza meteo...
Doctorița, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila
Cum a fost găsit, de fapt, Andrei Versace de către anchetatori. Prietenii cunoscutului influencer nu...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
TOP 3 cele mai ieftine SUV-uri noi cu transmisie automată. Mașini cu un preț imbatabil...
Cine îl va înlocui pe Joe Biden? Numele cele mai importante ce ar putea să...
REVOLUȚIE în electronică! Au anunțat o descoperire remarcabilă!
Doliu național. S-a stins un titan al muzicii românești: A dus numele țării pe toate...
Oana Cuzino, victorie în procesul deschis Primăriei Capitalei. Ar putea încasa o sumă uriașă
Ce a putut să își pună un român la fereastră, fără să îi pese de...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online....
7 jocuri clasice pe care probabil nu le-ai încercat și care astăzi sunt disponibile online
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Inteligența Artificială poate crea hărți pe baza unui text