Când visele devin realitate. AFACEREA italiană cu care a dat lovitura o româncă plecată de 16 ani în pensinsulă
Georgiana Andreea Lupu, o româncă stabilită de 16 ani în Forlì, Italia și-a transformat visul în realitate deschizând un restaurant-pizzerie cu specific italo-românesc chiar în țara care i-a devenit „casă”
Ideea a prins contur într-o seară obișnuită, în timpul unui grătar organizat acasă.
Inspirată de acel moment, Georgiana a decis să pornească într-o aventură culinară, implicându-se activ în toate etapele deschiderii restaurantului: găsirea locației, renovarea spațiului și crearea unui meniu diversificat.
Alături de ea în această nouă afacere de familie sunt Victor Miku, un asociat de încredere, și mama acestuia, Nela, care va contribui la pregătirea mâncărurilor. Ambele au o vastă experiență în domeniul gastronomic, având experiență în restaurante.
Inaugurarea va avea loc vineri, 6 septembrie, la ora 18:00, în fostul local Osteria Bacco, situat pe Via Cervese.
Noua pizzerie promite să aducă o experiență gastronomică originală și multiculturală, îmbinând tradițiile culinare italiene și românești într-un mod inedit.
„Ne dorim să aducem ceva nou și original”, spune Georgiana.
Clienții restaurantului se vor putea bucura de o combinație delicioasă între bucătăria italiană și cea românească. Printre preparatele oferite se numără aperitive românești, precum bruschetele cu salată de vinete, paste italiene, feluri principale de carne, platouri tradiționale românești, chiftele cu sos și piure, mămăligă, brânză și ouă.
Grătarele speciale și pizza în stil „romagnol” – subțire, crocantă și bine garnisită – vor fi punctele forte ale locației, potrivit Rotalianul.