Carmen Dan și-a dat demisia din partidul lui Liviu Dragnea: ”Dacă foștii mei colegi din M.R.S cred că mai pot urma o himeră, sunt liberi să o facă!”

Carmen Dan și-a dat demisia din partidul lui Liviu Dragnea: ”Dacă foștii mei colegi din M.R.S cred că mai pot urma o himeră, sunt liberi să o facă!”
Carmen Dan a pus accent pe faptul că nu mai vrea să fie asociată cu Liviu Dragnea
Publicat: 23/07/2024, 20:19

Carmen Dan a demisionat din funcția de președinte al partidului Mișcarea România Suverană, formațiune politică înființată de fostul președinte PSD și înregistrată în Registrul Partidelor Politice în martie 2023. Anunțul a fost făcut, marți, pe pagina sa de Facebook. În același mesaj, Carmen Dan, fost ministru al Afacerilor Interne în mai multe guverne PSD, și-a exprimat dorința de a nu mai fi „asociată sub nicio formă cu numele sau imaginea” lui Liviu Dragnea”.

Cunoscută ca o apropiată a fostului lider PSD Liviu Dragnea, alături de care a înființat partidul Mișcarea România Suverană (MRS), Carmen Dan și-a anunțat, marți, retragerea din această formațiune politică, ea demisionând din funcția de președinte al M.R.S. Carmen Dan a postat un mesaj pe Facebook în care a explicat de ce a acceptat să facă parte din acest partid și a pus accent pe faptul că nu vrea să mai fie asociată cu Liviu Dragnea.

”Acum ceva timp, ceea ce urmează să comunic, am transmis în interiorul partidului, în cadru statutar așa cum este corect! Consider ca este momentul să anunț și public! Pentru mine, proiectul M.R.S a luat sfârșit! Am demisionat din funcția de președinte al partidului Mișcarea România Suverană! De asemenea, transmit tuturor celor care mă cunosc ca om și ca politician că nu mai vreau să fiu asociată sub nicio formă cu numele sau imaginea celui pe care l-am susținut atâția ani în mod loial și corect! Am acceptat funcția de președinte al acestui partid din respect pentru cei care l-au urmat atunci când s-a scindat un alt partid ca urmare a neimplicării și neasumării lui, la rugămintea lui expresă, crezând cu tărie în obiectivele asumate, consecventă ideii de echipă și susținând cu toată puterea un concept de “politică altfel”, curată, responsabilă, în interesul românului și al României! Da, mă refer la Liviu Dragnea! Dacă foștii mei colegi din M.R.S cred că mai pot urma o himeră, sunt liberi să o facă! Le urez cu sinceritate, succes! În ceea ce mă privește, voi continua să fiu loială principiilor care mi-au guvernat activitatea! Ca om și ca politician, consider că trebuie să rămâi corect și vertical, indiferent de circumstanțe sau conjuncturi, chiar și atunci când realitatea te dezamăgește!”, este mesajul pe care Carmen Dan l-a postat pe Facebook.

Carmen Dan a fost ministru al Afacerilor Interne în guvernele PSD Grindeanu, Tudose și Dăncilă. Ea s-a prezentat alături de partidul Mișcarea România Suverană în alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie.

CITEȘTE ȘI:

Fostul ministru de Interne Carmen Dan este audiată ca martor în dosarul fișelor medicale FALSE pentru permise de conducere

George Simion, liderul AUR, spune că ar putea avea soarta lui Liviu Dragnea: „Să nu vă treziți că mă vedeți în cătușe. Eu sunt pregătit pentru orice”

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
VIDEO. Se vinde o fostă vilă a lui Ceaușescu. Cât cere statul pe clădire, după...
Ultimele ore din viața lui Andrei Versace. Pe cine a sunat înainte de a muri...
FOTO. Fotomodelul de 33 de ani se iubește în secret cu jucătorul mai tânăr cu...
Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut...
Detaliul care a dus la prinderea criminalului din Brăila. Ce a început să facă după...
S-a transformat total în câteva luni: acuzată că a luat OZEMPIC pentru a slăbi! Vedeta...
Petruţa a plătit 12.000 de euro pe meditaţii şi a fost admisă pe poziţia 71....
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace! Cine era cu el în apartament
Când și unde va avea loc înmormântarea lui Andrei Versace. Sicriul cu trupul neînsuflețit al...
Au peste 40 de ani, dar arată ca la 20. Ele sunt vedetele pentru care...
Cele mai ieftine SUV-uri cu transmisie automată. Care sunt rivalii lui DUSTER?
Războiul din Ucraina, ziua 881. Kievul primeşte în august 1,4 miliarde de euro din profiturile...
Obiceiul CIUDAT al lui Darwin! L-a ajutat să trăiască mai mult?
Adio, maestre! Marele actor s-a dus în ceruri. Era iubit și adorat de toți
Marele anunț pentru pensionari. Când vor primi bani în plus
Imagini din apartamentul în care Andrei Versace a fost găsit fără suflare. Ce se observă...
Bombă în cazul morții lui Andrei Versace
Ce i s-a întâmplat Getuței Sterp în timp ce mergea la oi? Tânăra și soțul...
Fratele lui Andrei Versace rupe tăcerea după moartea lui: ”Nu a fost ucis, nu avea...
BANCUL ZILEI. Costică îl întreabă pe Mitică: –De ce porți verigheta pe mâna cealaltă?
Cum a plecat un medic român la război: Tată-meu mi-a dat sabia şi revolverul lui,...