Gabriela Dima, câștigătoarea Master Chef România – sezonul 8, a spus ce va face cu premiul de 50.000 de euro. Zeci de concurenți s-au întrecut, timp de 20 de săptămâni, la celebrul show culinar, iar ea i-a convins pe jurați că merită râvnitul trofeu, după o finală aprig disputată.
„A fost foarte greu, dar a fost plăcut, în același timp. Cel mai greu, cel puțin dintre probe, eu detestam probele în care trebuia să facem un preparat la alegere. Îmi zburau o mulțime de rețete prin minte”, a povestit ea pentru Pro TV, postul care difuzează emisiunea.
Ea a precizat și ce va face cu premiul de 50.000 de euro, pe care i-a câștigat împreună cu trofeul.
„Îmi doresc foarte tare să-mi fac un studio de gătit, să nu mai arate casa mea ca un studio de filmări”, a spus ea.
De asemenea, Gabriela Dima a dezvăluit și momentul când a gătit pentru prima dată în viața ei.
„În clasa I. Vreo 7, 8 ani aveam. (…) Eram singură acasă și m-am apucat să fac piure de cartofi. Mama m-a găsit plângând că nu știam să fac sosul de roșii. (…) Profesionist, niciodată. Nici acum nu mă consider profesionistă. (…) Acum doi ani de zile, la începutul pandemiei, când eram cu toții închiși în case și cu toții găteam. A luat o amploare așa… Spectaculos. Am de gând să continui acest proiect, de asta îmi și doresc un studio de gătit unde să-mi desfășor în liniște activitatea”, a afirmat câștigătoarea Master Chef România – sezonul 8.