Cât a plătit acest bucureștean, în localul lui Mugur Mihăescu, pentru un singur ou ochi și o porție de mămăligă, cu brânză și smântână

Publicat: 16 11. 2024, 09:10
Actualizat: 16 11. 2024, 10:09
sursa foto: Youtube/ Matei Teodoru

Iată cât a plătit un bucureștean în localul lui Mugur Mihăescu, pentru un singur ou ochi și o porție de mămăligă cu brânză și smântână. Prețul nu a fost deloc de neglijat.

Mugur Mihăescu are un restaurant de mulți ani în Centrul Vechi, care se numește St. Patrick. Este un restaurant frecventat atât de români, cât și de străini. Restaurantul a fost fondat în 2009. Este un fusion între preparate românești și cele englezești. Dar acesta nu este singurul local al lui Mugur Mihăescu, semn că i-a mers foarte bine în perioada în care activ la Vacanța Mare. Astfel, în Centru Vechi, Mugur Mihăescu mai are încă două localuri. Pentru început, bucureșteanul nostru a comandat o porție de fajitas de pui.

„Nu e rău, dar nu e nici cel mai bun gust”, a declart bucureșteanul, imediat după ce a gustat.

Cea de-a doua parte din meniul său a fost partea românească, formată din mămăligă cu ou și cu smântână, este un pic cam sărată brânza,

„Îi dau nota 9 pentru asta.

Mugur Mihăescu deține trei restaurante în Centrul Vechi

Surpriza a venit odată cu nota de plată, și anume, 117.9 lei în total nota de plată, dintre care 33.9 lei pentru un ou ochi cu mămăligă și smântâmnă.

„Prețul nu este neapărat unul mare pentru Centrul Vechi, se poate mai rău”, a spus bucureșteanul.

Mugur Mihăescu a deschis primul irish pub în centrul Vechi, și anume St. Patrick, în anul 2009, iar în prezent deține, alături de fratele său, Liviu Mihăescu, trei astfel de pub-uri: St Patrick, Party Room și Killkeny, toate în centrul Vechi, care cumulează 400 de locuri în interior și tot atâtea pe terase.

Întrebat dacă are planuri să vândă vreunul dintre pub-urile sale, Mugur Mihăescu spunea că: „totul e de vânzare pentru prețul corect”, și că nu exclude niciodată o variantă de genul acesta, potrivit Profit.ro.

CITEȘTE ȘI:

Cât i-au plătit ”călăii” afaceristului Ioan Crișan ”Frizerului” pentru dispozitivul folosit în atentatul din Arad. AMENINȚĂRI cu ”mortăciuni la activ”