Jurnalistul Ionuț Cristache a publicat pe rețelele de socializare, prețul unei cafele pe care a ales să o cumpere de la o terasă din parcul Herăstrău, din București. Nota de plată a fost o surpriză.
Prețul unui espresso dublu, la o terasă din parcul Herăstrău, București, i-a amuțit pe români. Asta după ce jurnalistul Ionuț Cristache a făcut publică nota de plată pe Facebook.
„M-am nimerit azi prin Herăstrău. Am căutat să-mi iau o cafea! Cum nu voiam de la dozatoare, am intrat la una dintre terase, am luat-o la pachet și m-am cărat că aveam treabă. Iată prețul”, se arată în descrierea fotografiei.
Ei bine, prețul pentru un singur espresso dublu este de 25 de lei. Valul de comentarii la postare nu a întârziat să apară.
„Monte Carlo de lângă noi”, „Un pachet de Jacobs d’ăla bu”, „E mai scumpă ca în Danemarca”, „În aeroport e 35 de lei”, au comentat internauții pe Facebook.
Prețurile din restaurantele de lux din Herăstrău sunt, de altfel, un subiect constant de comentarii pe rețelele de socializare. Zilele trecute, Mihai Bobonete a intrat înfometat în restaurantul lui Dani Oțil, unde mâncarea este foarte bună. Chiar și așa… actorul a avut parte de o surpriză neplăcută când a văzut cât trebuie să plătească pentru consumație.
În cadrul unui podcast, în care îl avea alături chiar pe Răzvan Simion, prietenul și partenerul de emisiune al lui Dani Oțil, Mihai Bobonete s-a plâns de prețurile din restaurantul acestuia.
Mihai Bobonete: „I-am zis că NU mai vin…”
Bobonete a vorbit deschis despre nota de plată, care i s-a părut destul de piperată.
„M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (adică 1.500 de lei noi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota.
Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin . Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a spus Mihai Bobonete.
„Matinalul” de la Antena 1, Dani Oțil, are un restaurant care a devenit deja celebru.
Se numește la „The Grill”, iar celebrul prezentator de televiziune spune că oferă o mare importanță fiecărui ingredient și folosește doar produse proaspete, de cea mai bună calitate.