Prima pagină » Actualitate » Cât costă să comanzi acasă o oală cu 13 SARMALE „by Cătălin Scărlătescu”, pentru masa de Crăciun

Cât costă să comanzi acasă o oală cu 13 SARMALE „by Cătălin Scărlătescu”, pentru masa de Crăciun

Cât costă să comanzi acasă o oală cu 13 SARMALE „by Cătălin Scărlătescu”, pentru masa de Crăciun

Cine vrea să pună pe masa de Crăciun o oală cu 13 sarmale „by Cătălin Scărlătescu” trebuie să își facă bine calculele financiare. Asta fiindcă bunătățile pregătite de reputatul maestru bucătar au un preț pe măsura faimei de care se bucură vedeta de la Masterchef.

Sunt și români pe Facebook care glumesc și spun că, pentru o oală cu 13 sarmale „by Cătălin Scărlătescu” este nevoie de un credit la bancă.

Chef Cătălin Scărlătescu se numără printre cei mai apreciați bucătari din țară, iar asta se vede și în prețurile preparatelor gătite de el și pe care le oferă spre vânzare.

Cât costă o oală cu sarmale „by Cătălin Scărlătescu”

Nebunia cumpărăturilor de Crăciun este în toi, așa că anunțul îndrăgitului chef de la Pro TV vine la țanc. Cine nu vrea să stea prea mult în bucătărie trebuie doar să comande sarmale făcute după rețeta lui Scărlătescu.

Ei bine, ați fi surprinși, dar destui români s-au gândit că ies mai bine dacă aleg să comande mâncarea.

De câteva zile, pagina de Internet a lui Cătălin Scărlătescu abundă în tot felul de oferte, inclusiv sarmale gătite în mod tradițional. Prețul cerut este, însă, unul pe măsura faimei juratului Masterchef.

Sarmalele „by Cătălin Scărlătescu” sunt disponibile în două variante: oală cu 13 sau 28 de bucăți.

Ingredientele folosite: carne tocată de porc, ceapă, orez, sos de roșii, varză murată, foi de dafin, sare și piper, potrivit anunțului postat pe pagina „chefsuperfood.ro”. Și, încă un amănunt foarte important: „Fără coloranți, Fără conservanți”!

„Chef Cătălin Scărlătescu te îmbie acum cu o rețetă proprie de sarmale, in care îmbină tot ce este mai bun din bucătăria românească, adăugând totodată secrete pe care numai un bucătar cu foarte multa experienta le cunoaște.

Sarmalele lui Chef Cătălin sunt făcute din ingrediente atent selecționate, fierte la foc mic, timp de peste 4 ore, in oale speciale. Astfel, varza murata, carnea suculenta si condimentele naturale se transforma in cele mai bune sarmale pe care le-ai gustat, perfecte pentru mesele cu cei dragi”, sună reclama făcută produsului.

Cei interesați pot plasa comenzile cu minimum 24 de ore în avans, iar livrarea se face în București și județul Ilfov. Prețul pentru 13 sarmale este 69.00 lei, iar pentru 27 de bucăți – 137 lei.

CITEȘTE ȘI:

Greșeala pe care mulți români o fac la GRĂTAR. Când se pune carnea pe grill

Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!

Laurențiu Teodorescu este un jurnalist cu experienta, care a debutat in presa scrisa din Romania in anul 2000. De-a lungul carierei, a colaborat cu mai multe publicatii, atat din presa scrisa, cat si ... vezi toate articolele