Persoanele care doresc să ia parte la petrecerea de Revelion într-un restaurant trebuie să scoată cel puțin câteva sute de lei din buzunare. Acum, localurile se află în „febra” pregătirilor pentru a oferi meniuri speciale. Iată, de exemplu, cât plătește un client pentru un meniu special la restaurante din Cluj-Napoca.
Unele dintre restaurante au pregătit meniuri cu totul speciale pentru noaptea de Revelion. Desigur, din localuri nu lipsesc nici decorurile atent plasate, pentru a forma un cadru elegant și de sărbătoare. Organizatorii promit și momente de neuitat clienților, precum spectacolele live. Anul 2025 va fi întâmpinat cu stil.
Însă, ce prețuri practică restaurantele din Cluj-Napoca, de exemplu? Într-un local, clienții care au rezervat mesele plătesc 1.500 de lei/persoană pentru petrecerea de Revelion. Desigur, clienții vor fi întâmpinați cu un meniu special. Printre preparate se numără aperitivele reci cu caviar. Sunt așteptați cu voie bună și muzică live.
Într-un alt restaurant, un client plătește 650 de lei pentru masa de Revelion. Localul din Cluj-Napoca îi va întâmpina pe oaspeți cu bucate tradiționale românești. De altfel, restaurantele vor pune pe mesele clienților un meniu variat, de la fructe de mare și pește, până la preparate din pui și porc.
„Aperitivul va fi destul de variat și va include fructe de mare, pește, carne de porc, rață și curcan. La gustarea caldă vom avea un live cooking unde vom pregăti paste gătite în roată de parmezan. La felul principal vom servi pește umplut cu fructe de mare, alături de risotto și sos de șampanie cu lămâie. Iar gustarea finală va consta în coaste gătite sous-vide. Va fi o armată de bucătari și ospătari”, a precizat bucătarul-șef, arată stirileprotv.ro.
La Timișoara, de exemplu, Revelionul se vede în pași de dans – petrecerea are tematica „Bal Vienez”. Meniul va fi cu totul special. Un meniu costă 650 de lei pentru adulți. În cazul copiilor sub 10 ani, meniul costă 300 de lei. Printre produsele oferite se numără rasolul imperial cu cremă fină de mascarpone, capere și ton, dar și creveți Black Tiger sau foie gras cu infuzie de coniac.
Sursă foto: Envato – caracter ilustrativ