Prima pagină » Actualitate » Cât plătește un client pentru un meniu special la restaurant, la petrecerea de Revelion, în Cluj-Napoca

Cât plătește un client pentru un meniu special la restaurant, la petrecerea de Revelion, în Cluj-Napoca

Cât plătește un client pentru un meniu special la restaurant, la petrecerea de Revelion, în Cluj-Napoca
FOTO - Caracter ilustrativ

Persoanele care doresc să ia parte la petrecerea de Revelion într-un restaurant trebuie să scoată cel puțin câteva sute de lei din buzunare. Acum, localurile se află în „febra” pregătirilor pentru a oferi meniuri speciale. Iată, de exemplu, cât plătește un client pentru un meniu special la restaurante din Cluj-Napoca.

Unele dintre restaurante au pregătit meniuri cu totul speciale pentru noaptea de Revelion. Desigur, din localuri nu lipsesc nici decorurile atent plasate, pentru a forma un cadru elegant și de sărbătoare. Organizatorii promit și momente de neuitat clienților, precum spectacolele live. Anul 2025 va fi întâmpinat cu stil.

Însă, ce prețuri practică restaurantele din Cluj-Napoca, de exemplu? Într-un local, clienții care au rezervat mesele plătesc 1.500 de lei/persoană pentru petrecerea de Revelion. Desigur, clienții vor fi întâmpinați cu un meniu special. Printre preparate se numără aperitivele reci cu caviar. Sunt așteptați cu voie bună și muzică live.

Restaurantele au pregătit un meniu special pentru clienți, în noapte dintre ani / sursă foto: Envato

Cât plătește un client pentru un meniu special la restaurant, la petrecerea de Revelion, în Cluj-Napoca

Într-un alt restaurant, un client plătește 650 de lei pentru masa de Revelion. Localul din Cluj-Napoca îi va întâmpina pe oaspeți cu bucate tradiționale românești. De altfel, restaurantele vor pune pe mesele clienților un meniu variat, de la fructe de mare și pește, până la preparate din pui și porc.

„Aperitivul va fi destul de variat și va include fructe de mare, pește, carne de porc, rață și curcan. La gustarea caldă vom avea un live cooking unde vom pregăti paste gătite în roată de parmezan. La felul principal vom servi pește umplut cu fructe de mare, alături de risotto și sos de șampanie cu lămâie. Iar gustarea finală va consta în coaste gătite sous-vide. Va fi o armată de bucătari și ospătari”, a precizat bucătarul-șef, arată stirileprotv.ro.

La Timișoara, de exemplu, Revelionul se vede în pași de dans – petrecerea are tematica „Bal Vienez”. Meniul va fi cu totul special. Un meniu costă 650 de lei pentru adulți. În cazul copiilor sub 10 ani, meniul costă 300 de lei. Printre produsele oferite se numără rasolul imperial cu cremă fină de mascarpone, capere și ton, dar și creveți Black Tiger sau foie gras cu infuzie de coniac.

V-ar putea interesa și:

Sursă foto: Envato – caracter ilustrativ

Recomandarea video

Citește și

Mediafax
Cât ar trebui să mâncăm, de fapt, de Crăciun. Un medic trage semnalul de alarmă
Digi24
Rapoarte ale serviciilor secrete americane dezvăluie că Putin vrea să cucerească părți din Europa, inclusiv țări care sunt membre NATO
Cancan.ro
Zodia care termină anul 2025 în genunchi. Mihai Voropchievici: Din păcate, este prea târziu
Prosport.ro
Cea mai frumoasă profesoară de matematică din România e colega lui Gabi Tamaș!
Adevarul
Secretul bine păzit al statuii lui Ioan de Hunedoara: scrisori ascunse în bocancul de bronz
Mediafax
Ce va indica noua etichetă de pe electrocasnice. Cumpărătorii vor fi primii anunțați
Click
Ce spun psihologii despre oamenii care păstrează pungile, borcanele goale, hârtia de ambalaj „pentru orice eventualitate”
Cancan.ro
”Măgărie”. Supărare mare după ce Alessia Pop a câștigat Vocea României
Ce se întâmplă doctore
Cum arată Narcisa Suciu la mai bine de 15 ani de când a plecat în Finlanda. De ce s-a reîntors în țară? E de nerecunoscut
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Mașini premium SH cu probleme. Expert: „Check engine aprins, beculețe care clipocesc...”
Descopera.ro
Cele mai consumate băuturi din lume au un efect crucial pentru sănătatea oaselor
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. – Ce te doare, Bulă? – Mă doare buzunarul, dom doctor …
Descopera.ro
Universul invizibil dezvăluie noi indicii despre materia întunecată