Zilele călduroase din ultimele săptămâni a deschis oficial sezonul estival la Marea Neagră. Mulți români, dar și străini au luat „calea” Constanței pentru primul bronz pe nisipul litoralului românesc, însă bucuria începutului de vacanță a venit cu un șoc atunci când turiștii au mers terasele deschise pentru a servi masa.
Sezonul estival 2024 a început de zile bune pe litoralul românesc, iar turiștii care au ajuns în stațiunile din Constanța au avut parte un „șoc culinar” din punct de vedere al prețurilor atunci când au mers la terasele care și-au deschis porțile pentru a servi masa de prânz sau cina.
O celebră terasă de pe faleza din Mamaia, aflată în „punctul fierbine” al stațiunii i-a șocat pe turiști cu prețurile din meniu.
Cei care au călcat pragul restaurantului s-au putut delecta cu diverse preparate, însă cu niște prețuri pe măsură.
Astfel, o ciorbă de pește a ajuns să coste 28,5 lei. Pentru o ciorbă de burtă, turiștii trebuie să scoată din buzunar 26,5 lei. De asemenea, cei care preferă ciorba țărănească de văcuță trebuie să achite 26,5 lei, iar o ciorbă de pui a la grec costă tot 26.5 lei.
Cea mai ieftină ciorba din acest restaurant aflat în zona Casino Mamaia costă 22,5 lei și este doar de legume.
Citește și: