Prima pagină » Actualitate » Câți lei costă o ciorbă în restaurantul lui Bodo din București. Ce prețuri practică fostul ginere al lui Traian Băsescu

Câți lei costă o ciorbă în restaurantul lui Bodo din București. Ce prețuri practică fostul ginere al lui Traian Băsescu

Câți lei costă o ciorbă în restaurantul lui Bodo din București. Ce prețuri practică fostul ginere al lui Traian Băsescu
Câți lei costă o ciorbă în restaurantul lui Bodo din București. Ce prețuri practică fostul ginere al lui Traian Băsescu

Bodo, celebrul solist de la Proconsul, a înființat acum câțiva ani un restaurant cu specific grecesc în București, numit „La Kostas”.

La un moment dat, după începutul pandemiei, acesta s-a retras din acționariatul restaurantului, după cum relata presa la acea vreme, însă localul continuă să fie cunoscut drept „restaurantul lui Bodo”.

Restaurantul „La Kostas” se află pe Bulevardul Mircea Vodă, numărul 43.

Care sunt prețurile de la restaurantul lui Bodo

Prețurile practicate de local nu sunt unele medii, dacă facem comparație cu alte localuri din Capitală.

Spre exemplu, o salată costă între 15 și 27 de lei, iar porțiile sunt cuprinse între 120 și 350 de grame, în funcție de tipul de salată pe care îl alegeți.

Restaurantul oferă și o gamă largă de aperitive reci și calde. În ceea ce privește aperitivele reci, prețul acestora variază între 12 și 43 de lei, cantitățile pentru fiecare aperitiv fiind diferite, iar prețul celor calde este cuprins între 17 și 27 de lei, în funcție de felul dorit.

O porție de 300 de mililitri de ciorbă de pește costă 23 de lei, în timp ce o supă picantă de creveți, tot de 300 ml, costă 30 de lei.

Tot 30 de lei costă și o porție de 300 de ml de cremă de somon sau de cremă de creveți.

Fructele de mare sunt la loc de cinste în restaurantul „La Kostas”, iar oferta este foarte variată.

Spre exemplu, cel mai ieftin fel de mâncare cu fructe de mare costă 15 lei – o porție de o sută de grame de sepie la grătar. În schimb, pentru o porție de un kilogram de mix de fructe de mare va trebui să scoatem din buzunar 230 de lei.

O porție de scoici costă între 23 și 67 de lei, în funcție de tipul acestora.

Restaurantul oferă și alte tipuri de pește, dar și carne (porc, berbecuț etc.), dar și amatorii de paste vor găsi cu siguranță ce să mănânce la acest local.