Câți lei costă o pulpă de pui la tavă, cu piure de cartofi, într-o autoservire din Eforie Nord
Deși de cele mai multe ori blamat, din cauza prețurilor mari, litoralul românesc este, și în această vară, una dintre destinațiile preferate de români.
Dincolo de prețurile mari, există plaje superbe, apusuri și răsărituri pitorești, mâncare delicioasă și multe alte lucruri care fac mii de români să revină an de an pe litoralul românesc al Mării Negre.
Însă, există și localuri pe litoral unde poți mânca foarte bine la prețuri decente, De exemplu, într-o servire din Eforie Nord, mâncarea aduce numai laude, iar prețurile nu sunt foarte mari.
Dacă vrei să mânânci, de exemplu, o poție de pulpe de pui la tavă cu piure de cartofi, trebuie să scoți din buzunar 31 de lei. O porție de piure costă 12 lei, iar o pulpă de pui 19 lei.
Un român a postat pe internet un video despre acest local, iar majoritatea comentariilor lasate au fost pozitive:
”Nu fac absolut nici un lobby, dar chiar se merită sa te simți în siguranță când mănânci gastronomic. Prețuri de sezon, dar am avut siguranța că mănânc câtuși de cât mai aproape de normal! Sper să fi rămas tot cei de acum un an când le-am fost un client fidel!”.
”Adevărat am gustat și noi bucatele și sunt super gustoase și preț atractiv! Felicitări”, au fost doar câteva dintre comentarii.
Câți lei costă un șnițel de pui cu piure de cartofi la „împinge tava” în Costinești
Conform unui meniu postat pe Facebook de terasa din Costinești, lista prețurilor accesibile continuă și cu friptura de porc, care se vinde cu 7,5 lei (100 g), mici, care costă 4 lei/bucata și pulpa de pui, al cărui tarif este de 8,5 lei, fiecare sută de grame.
Un șnițel de pui la acest „împinge tava” din Costinești costă 7,5 lei, 100 de grame. Dacă porția ar avea, să zicem, 200 de grame, acesta ar ajunge pe nota de plată la 15 lei. În cazul în care adăugați și o porți de piure de cartofi, la factură se mai adaugă 8,5 lei, ceea ce duce la un total de 23,5 lei, adică mai puțin de 5 euro, pentru o masă copioasă de prânz.