Câți lei costă să comanzi acasă o pizza de la restaurantul lui Dani Oțil din București. Suma nu e deloc mică!
Dani Oțil este și om de afaceri, dincolo de cariera în televiziune. Matinalul de la Antena 1 deține un restaurant în zona de nord a Capitalei.
Dacă și tu îți dorești să treci pragul restaurantului lui Dani Oțil sau să comanzi preparate pentru acasă, trebuie să știi exact la ce să te aștepți, câte te va costa nota de plată.
Așadar, dacă vrei să comanzi o pizza de la restaurantul lui Dani Oțil din București trebuie să scoți din buzunar aproximativ 50 de lei. De exemplu, o Pizza Pancetta & Buratta, cu aluat dospit 48h, pecorino fondue, mozzarella, pancetta, buratta D.O.P,fistic, busuioc, ulei de masline costă 44,85 lei. Dacă îți dorești o pizza Pistachio Napoletano cu aluat dospit 48h, crema de fistic, mozzarella, mortadella, fistic maruntit, miere cu trufe, busuioc, ulei de masline, trebuie să cheltui 42,50 lei.
Restaurantul lui Dani Oțil are un meniu diversificat, iar dacă îți dorești o salată, trebuie să fii atent la ce comanzi. De exemplu, o salată ”Grădina mea” costă 40 de lei. Aceasta conține un mix de salată verde, roșii, castraveți, zucchini, mix de semințe și dressing. Cei care vor să mănânce o salată cu ton afumat, trebuie să plătească 75 de lei, iar pentru o salată cu rață, 65 de lei.
Cine îl ajută pe Dani Oțil să se ocupe de restaurant
Dani Oțil nu este singurul care se ocupă de bunăstarea localului său, ci și soacra lui! La restaurantul său din Capitală, din zona Cartierul Francez, mama soției sale lucrează pe o poziție de conducere, iar salariul ar putea să se situeze între 2000 și 3000 de euro pe lună. Aceasta se ocupă de stocurile de materie primă, are grijă să verifice marfa care este adusă la restaurant, verifică facturile și curățenia și este atentă la tot ce se întâmplă în local, scrie Cancan.