Prima pagină » Actualitate » Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic în România”

Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic în România”

Câți lei a dat un client, pentru o simplă CEAPĂ, într-un restaurant din Iași: „Unic în România
Câți lei a dat un client, pentru o simplă ceapă, într-un restaurant din Iași: "Unic în România" / Sursa foto: Facebook

Un bărbat care a luat masa la un restaurant din Iași a avut parte de o surpriză de proporții. El a comandat un borș de fasole și o porție de ceapă, iar prețul acesteia l-a dat pe spate.

Clientul unui restaurant din Iași a fost uimit să constate cât poate să coste o ceapă.

„Unic în România”

Bărbatul a mers la un restaurant și a comandat mai multe preparate, între care și o porție de ceapă. „E tăiată ca la 5 stele Michelin”, face haz de necaz clientul.

6 lei o ceapă. Mâncarea a fost bună, prețul acceptabil. Da’ ceapa aia negătită, tăiată în patru ca-n 5 stele Michelin… Să nu ratați ocazia, unic in România!!!”, scrie el pe grupul de Facebook „Ești din Iași dacă…”.
Câți lei a dat un client, pentru o simplă ceapă, într-un restaurant din Iași:

Câți lei a dat un client, pentru o simplă ceapă, într-un restaurant din Iași: „Unic în România” / Sursa foto: Facebook

„De ce nu ai venit cu ceapa de acasă?

Postarea ieșeanului a stârnit un val de reacții. Unii spun că ar trebui să își asume faptul că merge la restaurant și prețurile aferente. Alții, în schimb, afirmă că „a scăpat ieftin”.

  • „Dar o cafea 6 lei nu ți se pare mult ? Tot 1 leu costă praful din cafea! Cel mult, în cele mai multe cazuri. Plătești spălatul vaselor, locația, angajați, căldură, aer condiționat, parcare, contabilitate, achiziții, amenzile și profitul. Altfel, îți faci acasă. Să vezi cum unii vând înghețată cu 10 lei cupa la Brașov. 3 cupe la 31 lei! La 2-3 copii costa 150 lei. Vreo 7 torturi de la Lidl … și nu stai la masă, ci pleci cu ea să te plimbi”.
  • „Compensează cu ciorba la preț, eu nu am mai găsit o ciorba sau un borș sub 25 de lei de nu știu când”
  • „Facem ciorba 23 de lei și includem ceapa”
  • „Atâta timp cât mergi la un restaurant și vrei să fii servit la masă indiferent de meniu înseamnă că îți permiți, la ce mai faceți mofturi și despicați firul în 10…De ce nu ai venit cu ceapa de acasă?”
Carla Adamescu este un jurnalist cu experiență în domeniul social. A lucrat în presa locală și, ulterior, la publicații din Capitală. S-a alăturat echipei Gândul în anul 2022 și scrie ... vezi toate articolele

Citește și