Prima pagină » Actualitate » Ce a pățit un client în restaurantul lui Salt Bae, după ce a vrut să-i lase chelnerului un bacșiș de 10 lire

Ce a pățit un client în restaurantul lui Salt Bae, după ce a vrut să-i lase chelnerului un bacșiș de 10 lire

Ce a pățit un client în restaurantul lui Salt Bae, după ce a vrut să-i lase chelnerului un bacșiș de 10 lire
Ce a pățit un client în restaurantul lui Salt Bae, după ce a vrut să-i dea chelnerului un bacșiș de 10 lire / foto: Captură YouTube.com

Un client a avut o surpriză neplăcută, după ce a vrut să ofere un bacșis de 10 lire sterline în unul din restaurantele celebrului bucătar Salt Bae.

Restaurantul lui Salt Bae a reușit performanța negativă de a avea 2 din 5 stele pe TripAdvisor, scrie The Sun, asta în urma numeroaselor critici aduse de clienții care i-au trecut pragul.

Bucătarul turc, celebru pentru fripturile sale învelite în foiță de aur, este aspru criticat.

Unul dintre clienți, Matthew Hynes, a descris propria experiență în restaurantul lui Salt Bae: „Am vrut să dovedim că restaurantul este popular doar datorită promovării mediatice. Am avut doar 30 de minute să mâncăm, serviciul de service fiind unul robotic și fals. Friptura nu a avut gust și am mâncat fripturi mai bune la Wetherspoons!

În plus, am fost întrebați dacă putem oferi un bacșiș chelnerului. Când am oferit 10 lire sterline, au refuzat și au dat din cap. Ține-o tot așa, Salt Bae”.

Cine este Salt Bae

Salt Bae a devenit un meme pe internet în 2017, după ce a deschis mai multe restaurante pe glob, inclusiv la Londra.

Celebritățile vin în restaurantul său din Knightsbridge și printre acestea s-au numărat inclusiv fotbalistul Wayne Roonie și starurile TOWIE.

Totuși, Salt Bae a fost vizat de numeroase critici și unii clienți s-au plâns de notele de plată uriașe, cum ar fi una de 37.000 de lire.

Lanțul de restaurante a fost criticat recent pentru modul în care își tratează personalul.

Recent, mai mulți clienți s-au plâns pe TripAdvisor că au fost refuzați, când au dorit să organizeze evenimente, precum o zi de naștere, în restaurantul lui Salt Bae, deși aveau rezervări.

„O servire absolut dezgustătoare”, a scris Sara, una dintre clientele restaurantului. Aceasta ar fi fost refuzată, chiar dacă avea rezervare. „Șefii sunt extrem de lipsiți de amabilitate și voi urma calea legală… Nu le-aș da nicio stea”.

Unii au declarat că este mai ieftin să zbori cu avionul spre restaurantul din Turcia al lui Salt Bae, decât să faci o consumație în localul din Londra.

Printre specialitățile restaurantului se numără Golden Burger la 100 lire, friptura Tomahawk la 1.450 lire, Golden Giant Striplion la 1.350 lire și Golden Kafes la 500 lire.

Restaurantul Nusret a recunoscut, recent, că folia de aur de pe friptura de 1.450 lire nu îmbunătățește gustul cărnii.

Din păcate pentru Salt Bae, cel mai nou restaurant al său, deschis în Arabia Saudită, unde vinde fripturi cu 400 lire sterline, a fost catalogat drept „o pierdere de bani” de către clienți – care i-au acordat doar 1,7 din 5 stele.

Silviu Bănilă este editor la GÂNDUL.RO și are o vastă experiență, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între ... vezi toate articolele

Citește și