O turistă româncă a postat, pe un forum dedicat turiștilor români din Bulgaria, mai multe fotografii cu mâncarea primită, la cină, într-un hotel all-inclusive de 4 stele din țara vecină.
Potrivit acesteia, oferta era variată, pentru toate gusturile, cu mai multe sortimente de carne, garnituri pe bază de cartofi sau alte legume.
Mai mult, au existat tot felul de prăjituri, unele cu cremă, altele cu aluat fraged, precum și fructe, pentru cei ce aleg să mănânce mai sănătos și mai light, seara.
Ea a precizat pe pagina „Călător în Bulgaria”, un forum găzduit de Facebook, că a fost cazată la Prestige Deluxe Hotel Aquapark, din stațiunea Nisipurile de Aur.
Ulterior, mai mulți useri au comentat oferta culinară, mesajele fiind diverse și nu toate poztive…
- „Nu este wow mâncarea, totul este modest, nu sunt preparate să te dea pe spate, dar nu am avut probleme digestive. Dulciurile nu mi-au plăcut, zici că sunt din alea la cutie din magazin, nu era nimic artizanal”;
- „Toți și toate hotelurile au același gen de mâncare! 100% identice. Mâncare precară și fără gust! Dulciuri comuniste și nedefinite de vreun gust anume.Tot ce rămâne la linie se refolosește;
- „Foarte bună mâncarea, cărniță mereu fragedă și gustoasă! Crochetele sunt la copii, dar eu una am gustat și mi-au plăcut și acelea!”;
- „La adulți găsești mereu pește, pui și carne de porc. Salate proaspete, supe… Să nu mai zic de pepene! Roșu la prânz, galben la cină. Dulce, perfect!”.
SURSA FOTO – Facebook
Marian Popescu este pasionat de tot ce înseamnă jurnalism, de-a lungul timpului activând în tv, radio și mai ales în presa online.
După ce a absolvit o facultate de profil, a scris pentru site-uri ...
vezi toate
articolele