Prima pagină » Actualitate » Ce adaugă Adi Hădean printre sarmale, când le fierbe. INGREDIENTELE care schimbă total gustul și dau o aromă intensă

Ce adaugă Adi Hădean printre sarmale, când le fierbe. INGREDIENTELE care schimbă total gustul și dau o aromă intensă

Ce adaugă Adi Hădean printre sarmale, când le fierbe. INGREDIENTELE care schimbă total gustul și dau o aromă intensă
sursa foto: Facebook/Adi Hadean

Chef Adi Hădean este unul dintre cei mai apreciați chefi din țara noastră. El este renumit pentru abilitatea de a transforma orice preparat într-o experiență culinară. Iar de fiecare dată când propune o rețetă, rezultatele sunt impresionante.

De la preparate tradiționale, la mâncăruri sofisticate și complexe, Adi Hădean reușește să impresioneze de fiecare dată. Cheful recomandă să ne bucurăm de mâncărurile preferate, fără a ne simți presați de timp. Chef Adi Hădean a dezvăluit, prin urmare, cum se prepară sarmelele de porc, un preparat clasic, cu arome autentice. Pentru cei care preferă o variant de post, bucătarul propune înlocuirea cărnii cu hribi.

Ingrediente

  • 600 g carne de porc (carne lucru)
  • 100 g orez
  • 100 g ceapă albă
  • 100 g pastă tomate
  • 60 g ou
  • 15 g sare
  • 5 g leuștean uscat
  • 5 g mărar uscat
  • 5 g cimbru uscat
  • 5 g piper măcinat

Mod de preparare

Chef Adi Hădean a descris apoi cum se prepară sarmalele cu carne de porc:

„Se toacă mărunt ceapa, care se călește împreună cu orezul (30 ml de ulei pentru această cantitate) și pasta de tomate. Apoi se adaugă sarea, piperul și ierburile aromatice”.

Carnea tocată se frământă cu oul și cu sosul de ceapă obținut, iar din acest amestec se formează sarmalele. Ele se fierb la foc mic într-o oală cu apă și cu pasta de tomate. Iar printre sarmale, pentru un plus de savoare, se adaugă crenguțe de cimbru, câteva bucăți de afumătură, după gust, și felii de roșii.

Metoda simplă garantează sarmale gustoase și aromate.

“Vă las rețeta asta de sarmale că poate vă trebuie. Dacă le vreți de post, înlocuiți porcul cu ghebe, aceeași cantitate, după ce au fost gătite cel puțin 20 de minute. Sau cu hribi, dacă aveți. Sigur, scoateți oul. Așadar, spor și succes: sarmale din carne de porc (1 kg amestec).” le-a spus Adi Hădean fanilor săi pe Instagram.

CITEȘTE ȘI:

Recomandarea video

Mediafax
Cu cât s-au scumpit sărbătorile românilor? Fiscaliști: Masa tradițională de Crăciun, bradul și cadourile „modeste” costă 500 de euro în 2025
Digi24
Ordin de arestare pentru Gari Kasparov. Fostul campion de șah este un critic al lui Vladimir Putin
Cancan.ro
BREAKING | Tavanul unui hotel din Sibiu s-a prăbușit peste turiștii din locație. Primele imagini cu dezastrul din locație
Prosport.ro
FOTO. Antrenoarea de tenis care predă în rochii îndrăznețe și pantofi cu toc a atras atenția tuturor
Adevarul
Decizie disperată: Antena 1 își vrea banii înapoi, după ce a plătit o avere pentru difuzarea Cupei Mondiale. Alt post TV ar urma să transmită o parte din meciuri
Mediafax
Nicușor Dan a gustat colăcei în timp ce colindătorii cântau la Cotroceni. Mirabela Grădinaru nu a cedat poftelor
Click
Cum se coace corect cozonacul. Temperatura potrivită pentru cuptorul electric și pe gaz
Digi24
VIDEO. Accident pe noul tronson al Autostrăzii Moldovei, în prima oră de la deschiderea circulației
Cancan.ro
Ce boli avea Mălina Guler? Diagnosticele care i-au mâncat viața
Ce se întâmplă doctore
Cum se menține în formă Ricky Martin, la 53 de ani! Zeul latino care sfidează timpul
Ciao.ro
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Promotor.ro
Cele mai periculoase modificări de soft și simptomele grave pe care le provoacă motorului
Descopera.ro
Structuri misterioase detectate în Cosmos!
Râzi cu lacrimi
BANCUL ZILEI. – Soțul tău are o amantă tânără! Îmi pare rău!
Descopera.ro
Nicolae Ceaușescu și recordurile vânătorești