Ce i-a transmis Elena UDREA, din închisoare, fetiței sale, în prima zi de ȘCOALĂ: „Draga mea inimă, astăzi este prima ta zi de școală”

Ce i-a transmis Elena UDREA, din închisoare, fetiței sale, în prima zi de ȘCOALĂ: Draga mea inimă, astăzi este prima ta zi de școală
Publicat: 09/09/2024, 14:22
Aflată de doi ani după gratii, pentru fapte de corupție, fostul ministru al Turismului deplânge pe Facebook situația de a nu putea să fie alături fiica sa, în prima zi de școală a micuței. Elena Udrea îi transmite fiicei sale un mesaj emoționant și o încurajare: „Într-o zi, vom fi din nou împreună”.
Elena Udrea se află de doi încarcerată în Penitenciarul Târgșorul Nou, unde ispășește o pedeapsă de 6 ani, cu închisoare, pentru luare de mită și abuz în serviciu. După mai multe încercări repetate de a-și revedea fiica, acesteia nu i-a mai rămas decât să comunice cu copilul prin mesaje postate pe Facebook. În prima zi de școală, fostul ministru al Turismului, i-a transmis „Deși viața ne-a pus la încercare, ești puternică, curajoasă și luminoasă, exact așa cum te-am crescut să fii.”
Draga mea inimă, Astăzi este prima ta zi de școală, o zi pe care mi-am imaginat-o mereu altfel, o zi în care ar fi trebuit să fiu acolo, să-ți țin mâna și să te privesc cum pășești în această nouă aventură. Mi-am dorit atât de mult să fiu lângă tine, să-ți șoptesc că totul va fi bine și să te strâng în brațe, dar, chiar dacă sunt departe, te simt aproape cu toată ființa mea. De doi ani sunt departe de tine, iar fiecare zi fără tine este o durere pe care nu o pot descrie în cuvinte. Mă gândesc la tine mereu, fiecare gând, fiecare rugăciune este pentru tine. Știu că este greu, și pentru tine, și pentru mine, dar vreau să știi că sunt cu tine în fiecare pas, în fiecare emoție, în fiecare zâmbet. Oriunde sunt, inima mea este acolo, lângă tine. Sunt atât de mândră de tine! Deși viața ne-a pus la încercare, ești puternică, curajoasă și luminoasă, exact așa cum te-am crescut să fii. Nu uita, dragostea mea pentru tine nu cunoaște granițe, nici ziduri, și nici distanțe. Într-o zi, vom fi din nou împreună și voi putea să-ți spun cât de mult te iubesc și cât de dor îmi este de tine, dar până atunci, te rog să știi că te port cu mine, în fiecare respirație, în fiecare bătaie a inimii mele. Fii curajoasă, iubita mea, și pășește cu încredere în această nouă lume. Voi fi mereu cu tine, chiar și atunci când nu mă vezi. Te iubesc până la infinit și dincolo de el. Mama ta, mereu aproape de tine, îi transmite Elena Udrea fiicei.

Fostul ministru a dat în judecată unitatea de detenție în care își ispășește pedeapsa pentru că i-a fost interzis să-și vadă fiica. La rândul ei, instanța a respins, ca „neîntemeiată”, solicitarea fostului ministru și a obligat-o să achite 200 de lei.

CITEȘTE ȘI:

Adrian Alexandrov, ATAC DUR la adresa Administrației Penitenciarelor după ce nu i-a permis Elenei Udrea să petreacă prima zi de școală cu fiica lor

Elena UDREA a dat în judecată Penitenciarul Târgșor, pentru că nu a lăsat-o să-și vadă fetița. De ce a considerat instanța că nu are dreptate

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
A muncit 104 zile, cu numai una de pauză, i-au cedat organele și a murit
EXCLUSIV | Dan Negru, amenințat cu moartea și luat la ”șuturi” în plină stradă! ”Vei...
FOTO. Zeița de la Montreal, în costum de baie, la 62 de ani. Cum arată...
Salariu de 8.000 de lei și 40 de zile de concediu - jobul care atrage...
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure...
Kievul dezvoltă o bombă ghidată, cu aripi retractabile. „Ar putea lovi Rusia la fel de...
Monica Bîrlădeanu s-a integrat perfect în familia lui Gheorghiţă. Rolul de „mamă” îi vine mănuşă!
Un bebeluș de 23 de zile din Suceava a ajuns la spital cu mai multe...
Două tinere, ucise de același bărbat în Constanța. Una dintre ele, găsită sfâșiată de șacali,...
România intră sub cod galben de ploi! Harta zonelor vizate
„M-a împietrit de tot durerea ta…” Un tânăr de 18 ani și-a pierdut viața în...
Adela Popescu trece printr-o criză de nervi și îl bate pe Radu Vâlcan, în fata...
Se interzice circulația mașinilor pe timpul nopții? Decizia va fi luată la nivelul UE
Ce portofoliu ar putea primi România în Comisia Europeană
Cea mai POPULARĂ metodă de slăbit crește RISCUL de CANCER
A lovit tragedia! Marele sportiv al ţării s-a stins. L-a ucis un șofer beat, chiar...
România i-a lăsat fără cuvinte. Străinii care au lăsat mesaje incredibile
O femeie a vrut să meargă în camera fetiței sale, însă a încremenit de spaimă...
Și-a răpit copilul și a amenințat că îl omoară! Ireal de ce a recurs tatăl...
Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a...
Will Jennings, co-autorul piesei "My Heart Will Go On", a murit la vârsta de 80...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Astronomii ar fi descoperit sursa pentru energia vântului solar