Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci are un trup de invidiat la cei 62 de ani pe care i-a împlinit în data de 12 noiembrie.
Prima gimnastă care a fost notată cu 10 a dezvăluit secretul dietei sale, care o ajută să se mențină într-o formă de zile mari.
Nadia își începe ziua cu un suc proaspăt de portocale și cu o ceașcă de cafea cu puțin lapte, scrie adevărul.ro. Ulterior, mănâncă micul dejun, una din cele mai importante mese ale zilei, care constă în: iaurt, pâine prăjită integrală, curcan și puțină brânză. Fosta mare gimnastă consumă rar ou fiert în prima parte a zilei.
Fosta gimnastă preferă la masa de prânz wraps făcute din ceea ce i-a rămas de la cina din seara anterioară. Adaugă însă somon, humus și brânzică.
La cină, Nadia Comăneci alege peștele cu humus și salate. Sportiva este alergică la ton și nu mai consumă cartofi prăjiți de mai mulți ani.
Dincolo de alimentație, Nadia are o rutină de antrenamente de fitness, care o ajută să rămână în formă excelentă.
În prima jumătate a zilei, gimnasta de aur a României face antrenamente de jumătate de oră, care includ: cardio, alergat, stretching și exerciții cu greutăți mici.
Nadia Comăneci, prima gimnastă din lume care a primit nota zece la un concurs internaţional de gimnastică, a împlinit, duminică, 62 de ani. „Zeița de la Montreal” s-a născut la 12 noiembrie 1961 în oraşul Oneşti, judeţul Bacău.
La mulţi ani, Nadia !”, a scris, pe Facebook, Comitetul Olimpic Român.
Sursa foto: Instagram / Facebook Nadia Comăneci