Prima pagină » Actualitate » Ce spune Micutzu după declarațiile lui Cristian Tudor Popescu despre „Teambuilding”: „S-a ajuns la mesaje în care mi se cere să mor”

Ce spune Micutzu după declarațiile lui Cristian Tudor Popescu despre „Teambuilding”: „S-a ajuns la mesaje în care mi se cere să mor”

Ce spune Micutzu după declarațiile lui Cristian Tudor Popescu despre „Teambuilding”: „S-a ajuns la mesaje în care mi se cere să mor”
Ce spune Micutzu după declarațiile lui Cristian Tudor Popescu despre „Teambuilding”: „S-a ajuns la mesaje în care mi se cere să mor”

Cosmin Nedelcu, cunoscut publicului ca „Micutzu”, a fost invitatul lui Cătălin Striblea în emisiunea „România în Direct” de la Europa FM. În emisiune, el a vorbit, printre altele, despre reacțiile după apariția filmului „Teambuilding”.

El povestește că a primit mesaje destul de neplăcute încă de la lansarea peliculei în cinematografe.

Micutzu a vorbit și despre comentariul jurnalistului Cristian Tudor Popescu, care a spus că a văzut Teambuilding „până la jumătate, acasă, pe computer, și a trebuit să mă opresc pentru că se umpluse încăperea de maimuțe antropoide care râdeau. Nu de film, râdeau de mine. Dacă aș și scrie ceva, orice, despre Teambuilding, cred că primatele ar începe să mă scuipe”.

Nedelcu spune că nu vrea să îi transmită nimic lui CTP, despre care spune că este îndreptățit să aibă o părere despre această producție, potrivit Adevărul.

„Nu am ce să-i spun domnului Cristian Tudor Popescu pentru că dânsul este entitled să aibă o părere despre filmul acesta pentru că, din câte știu eu, este o ocupație d-ale dânsului – să fie critic de film. Cum nici doamnei Irina Margareta Nistor nu am ce să-i spun, dar m-am bucurat că m-a sunat și m-a felicitat pentru rol”, a mai spus Cosmin Nedelcu la Europa FM.

Micutzu: Nu este scopul meu să educ oamenii

Micutzu a mai povestit că primește chiar și mesaje de amenințare și că nu înțelege „cum s-a ajuns de la oameni care râd la mesaje în care mi se cere să mor”.

El a explicat că, prin ceea ce face, nu își propune să înlocuiască obligațiile părinților și școlii de a-i educa pe copii.

„Dacă pe mine mă definește ca individ în viața de zi cu, o voi aduce și în partea profesională. Nu este scopul meu să educ oamenii, să educ copiii – asta fac părinții și școala. Eu distrez oamenii. copul nostru a fost să facem un produs la care să ne uităm și noi, să râdem. Am văzut filmul de minim 12-15 ori și de fiecare dată m-am amuzat. Și la montaj am râs, dar și în sălile de cinema când surprindeam oamenii la finalul filmului, cu echipa de actori, și vedeam oamenii care aplaudau în picioare la final – oamenii aceștia există”, a spus el.

„Teambuilding” a împărțit internetul în două tabere

Filmul „Teambuilding” care a rulat, până de curând, doar la cinema, iar acum disponibil și pe platforma Netflix, a generat dezbateri aprinse în mediul online, mai ales din cauza limbajului vulgar folosit de personaje.

Lansat în toamna lui 2022, a avut încasări de 4,6 milioane de euro, aproape un milion de oameni plătind bilete de intrare la film.

„Teambuilding” este o comedie spumoasă, o satiră despre viața într-o corporație, despre provocările construirii unei cariere și despre cele care motivează o echipă.

Autor
Daniel Matei a absolvit Facultatea de Jurnalism din București, iar de-a lungul ultimilor zece ani a lucrat pentru mai multe publicații online din România. El s-a alăturat echipei GÂNDUL.RO în ... vezi toate articolele