Cei mai buni cârnați virșli făcuți acasă. Cât timp se fierb + ce condimente speciale îți trebuie
Cum se fac acasă delicioșii cârnați ardelenești virșli din carne de oaie și porc!
Cine a mâncat o dată virșli ca la mama lor acasă, adică după rețeta originală din Transilvania, cu siguranță va rămâne impresionat de gustul absolut fantastic al acestor cârnați picanți și foarte aromați.
Pentru că nu se găsesc în supermarketuri și nici măcar la târgurile de sărbători nu sunt chiar atât de prezenți în oferta comercianților, îți propunem să încerci acasă rețeta de virșli din carne de oaie și porc. Îți spunem toate secretele ca să obții niște cârnați ardelenești delicioși.
Rețetă virșli de oaie și porc: ingrediente
Deși cârnații virșli se fac, în mod tradițional, din carne de oaie și de capră, cea din urmă e o raritate în comerț, așa că o poți înlocui cu carne de porc sau de vită. Vor ieși foarte buni, pentru că gustul deosebit este dat, de fapt, de carnea de oaie, ingredientul de bază. Vezi AICI care sunt ingredientele și mai ales condimentele necesare pentru a face acasă cei mai buni cârnați virșli.
sursa foto: Shutterstock