Prima pagină » Actualitate » Cel mai bun pate de ficat care se vinde în supermarketurile din România. Mihaela Bilic a găsit varianta cea mai SĂNĂTOASĂ

Cel mai bun pate de ficat care se vinde în supermarketurile din România. Mihaela Bilic a găsit varianta cea mai SĂNĂTOASĂ

Cel mai bun pate de ficat care se vinde în supermarketurile din România. Mihaela Bilic a găsit varianta cea mai SĂNĂTOASĂ
Cel mai bun pate de ficat, sursa foto: Envato

Mihaela Bilic a dat detalii despre cel mai bun pate de ficat găsit în comerțul românesc. Nutriționistul a descoperit un produs echilibrat.

Pateul de ficat este o variantă rapidă de hrană, dar puțină lume știe care este cel mai bun pate de ficat care e comercializează în supermarketurile românești. Astfel, Mihaela Bilic a găsit cea mai sănătoasă variantă de consum atunci când avem poftă de acest produs.

Mihaela Bilic spune că pateul de ficat este un aliment de sezon, care se poate consuma cu încredere datorirtă beneficiilor sale. Medicul a arătat că acest produs care se găsește pe rafturile marilor magazine conține fier, vitamina A și vitamina B 12.

Mihaela Bilic a remarcat că pateul de ficat apără organismal de anemie, dar care sunt însă ingredientele pe care trebuie să le conțină pentru a fi bun de consum? Medicul a explicat la ce anume trebuie să ne uităm atunci când îl cumpărăm. În primul rând, clienții trebuie să se uite la cât este, de fapt, conținutul de ficat. Apoi, trebuie urmărit care este conținutul de sare și grăsimi, în condițiile în care specialiștii recomandă scăderea lor.

Astfel, pateul de ficat sănătos pentru consum trebuie să aibă o cantitate scăzută de sare și de grăsimi. În cazul grăsimilor, se recomandă ca procentul să fie de până la 28%. De asemenea, Mihaela Bilic a mai spus că numărul de ingredient joacă un rol esențial în compoziția acestui produs.

Prin urmare, cel mai bun pate de ficat este cel care are puține ingrediente. Prețul este iar un indiciu, de asemenea.

„În conserve nu avem ficat și unt așa cum l-am face noi acasă pe minunatul pate de ficat, ci avem ficat și slănină de porc, așa că, atenție, poate fi procentul de grăsime până la 28%!

Dacă tot vorbeam de ingrediente și de rețetă, toate produsele acestea în conservă, din păcate, sunt mult mai complexe, au mult mai multe ingrediente decât ar trebui. Se ajunge chiar la un număr de 12-13 ingrediente.

De fapt, ar trebui să fie ficat, unt și condimente. Dar, asta, e dacă ne e lene și vrem să-l luăm cumpărat. Dacă tot vorbeam de cumpărat, țineți cont și de preț!”, a spus Mihaela Bilic într-o filmare de pe Youtube.

CITEȘTE ȘI:

Alimentul care poate fi un inamic pentru sănătate. Scade IMUNITATEA cu 97%, potrivit medicului nutriționist Mihaela Bilic

Alimentul de post adorat de români, dar care distruge sănătatea, potrivit medicului nutriționist Mihaela Bilic

Mirabela Năstase a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, din cadrul Universității Hyperion. Vreme de 3 ani a fost redactor la revista VIP, unde a făcut reportaje și interviuri ... vezi toate articolele

Citește și