Cine este presupusul amant al italiencei celebre care a fost părăsită de iubitul bancher la petrecerea de logodnă? Presa italiană avansează trei nume

Cine este presupusul amant al italiencei celebre care a fost părăsită de iubitul bancher la petrecerea de logodnă? Presa italiană avansează trei nume
Când toți invitații se așteptau să-și anunțe nunta, bancherul italian și-a pus iubita într-o situație stânjenitoare, anunțând că se desparte de ea pentru că l-a înșelat foto: captură video
Publicat: 12/08/2023, 18:20
Actualizat: 12/08/2023, 18:44

După ce și-a părăsit iubita chiar la petrecerea la care ar fi trebuit să își anunțe nunta, bancherul italian Massimo Segre a plecat să se relaxeze în Zanzibar. Afaceristul este însoțit de cei trei copii ai săi, din prima căsătorie. Aici, italianul va avea timp să își pună la punct viitoarea strategie în afaceri, având în vedere că el și fosta sa logodnică, politiciana Cristina Seymandi, aveau împreună proiecte importante.

Ceea ce trebuia să fie o seară festivă, pusă la cale de una dintre prietenele ei, s-a transformat într-un coșmar pentru Cristina Seymandi, care se visa viitoare soție a bancherului Massimo Segre.

De față cu rudele lor, dar și cu cei mai buni prieteni, nume importante din lumea bună a orașului Torino, printre care afaceriști, contabili, avocați și notari, Segre i-a dat papucii iubitei sale, invocând faptul că aceasta l-ar fi înșelat cu un cunoscut avocat.

Inițial, totul a părut o glumă, dar în scurt timp s-a dovedit a fi o dramă în toată puterea cuvântului.

Scena a fost parcă desprinsă dintr-un film de dragoste cu final nefericit. Cu ajutorul DJ-ului angajat să întrețină atmosfera la petrecere, bancherul Massimo Segre și-a ținut discursul de adio în lumina reflectoarelor.

Bulversați, invitații nu au știut ce să creadă despre ceea ce se întâmpla chiar sub ochii lor. Odată ce au realizat însă că nu asistă la nicio farsă, iar totul este cât se poate de real, invitații s-au retras unul câte unul, în ciuda faptului că DJ-ul a încercat să salveze seara și a pus din nou muzică, alegând piesa ”World, hold on!”, a lui Bob Sinclar.

Sunt implicați în proiecte comune, la mijloc fiind bani mulți

După acea seară de pomină, cei doi foști iubiți nu au vrut să mai audă unul de celălalt. Massimo Segre s-ar fi dus să se relaxeze în Zanzibar, alături de cei trei copii ai săi din prima căsătorie, notează Corriere Torino.

Cu toate acestea, bancherul și fosta sa logodnică mai au multe socoteli de încheiat. Cei doi sunt implicați în proiecte comune, la mijloc fiind vorba de mulți bani.

Cristina deține 80% din Savio, o companie care i-a aparținut lui Segre, dar care a ajuns în insolvență și a fost preluată ulterior de aceasta. Ea este și consilier la Directa Servizi, o companie de brokeraj online, deținută de familia fostului ei partener.

”Lucrurile serioase se rezolvă în altă manieră”, a spus victima teribilei răzbunări orchestrate de partenerul său de viață, potrivit Italy24.

Într-un interviu acordat publicației ”L’empreinte”, Seymandi, acuzată că i-a înșelat încrederea partenerului său, s-a descărcat și a ripostat la rândul ei.

”Vorbind despre trădare, ar trebui să se gândească mai întâi la el. Adevărul va ieși la iveală. Îmi pare mai rău pentru el decât pentru mine”, a declarat aceasta.

Cel mai vehiculat nume este cel al unui avocat

Ziariștii din Peninsulă avansează trei nume când vine vorba despre presupusul amant al Cristinei Seymandi, pentru care a fost părăsită de logodnicul său.

Primul este avocatul Paolo Damilano, care a negat însă orice implicare în acest triunghi amoros, iar cel de-al doilea, de altfel și cel mai vehiculat, este Maurizio Bortolotto.

Bortolotto are în jur de 50 de ani, este avocat, fondatorul cabinetului de avocatură „Studio Gebbia-Bortolotto Penalisti associati” și specialist în drept penal.

Un alt nume vehiculat este cel al lui Fabrizio Cellino (52 de ani), președintele Associazione Pmi Imprese API Torino, care deține grupul Cellino, o afacere în domeniul prelucrării produselor din oțel, al tâmplăriei, asamblării și vopsirii automobilelor, dar și al construcțiilor.

Informațiile au fost publicate de TorinoCronaca.it și de chronist.it.

Aveau programată nunta în octombrie

Bancherul italian Massimo Segre și-a făcut viitoarea soție de râs, chiar la petrecerea de logodnă, după ce a descoperit că e înșelat. Bărbatul a chemat prietenii și oamenii apropiați, în jur de 200 de persoane, iar în fața acestora a ținut un discurs ”memorabil”.

Toți așteptau anunțul nunții bancherului italian Massimo Segre, 64 de ani, cu politiciana Cristina Seymandi, în vârstă de 40 de ani, însă bărbatul a spus la microfon că ea l-a înșelat cu un avocat, relatează Corriere della Sera. Petrecerea a fost contramandată, iar nunta din octombrie, anulată.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. Un bancher italian și-a făcut viitoarea soție de râs, chiar la petrecerea de logodnă, după ce a descoperit că e înșelat: ”Poate să plece cu el”

Motivul ireal pentru care un mire a fost părăsit în ziua nunții. Mireasa l-a prins în timp ce făcea asta, cu soacra-mare, într-o cameră

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Greșeala incredibilă” pe care a făcut-o echipajul superiahtului lui Mike Lynch. „A fost o serie...
ŞOC! Fiica lui Năstase: 'Am fost preşul lui dintotdeauna, încă de când a vărsat vin...
Fostul vicepreședinte al Parlamentului Republicii Moldova i-a cerut lui Ion Țiriac să îi premieze și...
Avertismentul pensionarilor nemulțumiți de noile decizii: „Ne-au amăgit. Or să primească la vot ce merită”...
Roxana Dobre a tăcut cât a tăcut, dar nu a mai suportat și a spus...
FOTO Povestea lui Oleksandr Budko, soldatul căruia i-au fost amputate picioarele, dar care a devenit...
Acestor pensionari români li se va mări pensia cu 1.000 de lei, după recalcularea de...
Recunoști fetița din imagine? Acum are 39 ani și este adorată de sute de mii...
Afacerea deschisă de Vlad în Capitală: a început cu un spaţiu mic, iar după 6...
Descoperire șocantă la autopsia lui Filip, băiețelul mort la bazin
Tu ai văzut-o? Melania a dispărut misterios în timpul unei vacanțe în Turcia. Ce spune...
Pictorial de senzaţie cu cei mai obraznici 'iepuraşi' din România. Andreea Bălan, Anda Adam, Lavinia...
Ce reprezintă litera B la o mașină cu transmisie automată. Explicația fiecărui mod
Taxiurile fără şofer le iau pâinea de la gură taxiurilor clasice: apelare facilă şi preţuri...
Cel mai RAPID ÎNCĂRCĂTOR din lume! Încarcă ORICE TELEFON în mai puțin de...
Șoferii vor conduce însoțiți, deși au obținut permis auto. Se schimbă Codul Rutier în România
Secretele averii lui Alexandru Arșinel. Cum au fost împărțiți banii
VIDEO | Momentul frapant când o femeie sare gardul la zoo ca să mângâie un...
"Ultima misiune pentru Roberta". Ea este polițista de 21 de ani, ucisă de remorca unui...
Anamaria Prodan, depre cât de mult îi seamănă copiii. Ce anume îi spunea mama ei...
Ghinion după ghinion pentru Lino Golden! Artistul, implicat într-un nou accident: ”Cum am început eu...
BANCUL ZILEI. Bulă merge la o tipă acasă. Dormitorul era plin de jucării de pluș....
Energia din Marea Britanie, scumpită de fenomenele meteorologice și de conflictele internaționale