MasterChef a revenit la Pro TV, iar Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea promit să facă spectacol în această emisiune-concurs de bucătărit. În timpul filmărilor, însă, cei trei renumiți chefi au obligația să respecte o clauză secretă trecută în contract, astfel că trebuie să fie foarte atenți la tot ce fac, spun …și chiar mai mult de atât.
Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au părăsit Antena 1 și s-au întors la Pro TV, într-o mutare a cutremurat piața media din România.
Dar, revenirea la trustul Pro nu înseamnă doar un alt stil de a face un concurs gastronomic, vine și cu mai multe obligații pe carei cei trei chefi și le-au asumat.
În primul rând, vorbim despre contractul „beton” pe care conducerea Pro TV l-a pregătit și cu care chefii au fost de acord. Iar aici ne referim la clauza secretă trecută pe hârtie, fără de care nu s-ar fi înaintat în negocierile dintre părți.
Gândul dezvăluie, în exclusivitate, despre ce este vorba.
Astfel, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu au voie sub nicio formă să își schimbe aspectul fizic în vreun fel. Sunt „blocați” să arate la fel ca la prima ediție pe toată durata derulării contractului.
Putem spune că cei trei chefi nu au voie nici să slăbească, dar nici să se îngrașe. Și nici să se vopsească într-un fel ori să își schimbe radical frizura.
Orice fel de încălcare a clauzelor din contract poate atrage, după sine, penalități, care nu sunt deloc neînsemnate, la un asemenea nivel.
Florin Dumitrescu, îndrăgitul chef de la Pro TV, a venit pentru toamna aceasta cu o rețetă de zacuscă rapidă, care necesită doar 9 ingrediente.
El a arătat, pas cu pas, cum trebuie pregătit preparatul tradițional astfel încât să fie cât mai gustos.
Pentru că ne aflăm în sezonul în care românii își burdușesc cămara cu rezerve pentru iarnp, juratul de la MasterChef a pregătit o rețetă de zacuscă care să se plieze pe gustul tuturor.
Modul de preparare este unul rapid, iar preparatul va ieși gustos și va cuceri întreaga familie.
Chef Florin Dumitrescu a utilizat următoarele ingrediente:
Desigur, cantitățile pot varia, în condițiile în care doriți să preparați mai multe porții de zacuscă.
Mod de preparare:
Vânăta și ardeiul kapia se coc pe o plită sau pe ochiul aragazului, apoi se curăță.
Între timp, se vor toca usturoiul și ceapa. Ceapa se va pune la călit în uleiul de floarea-soarelui, apoi se adaugă usturoiul. Se călesc 2-3 minute, apoi se adaugă roșiile cherry tăiate în jumătăți și frunzele de busuioc.
Se vor amesteca toate ingredientele.
Vânăta și ardeiul kapia se vor toca foarte fin, apoi se vor adăuga în tigaie, alături de celelalte ingrediente.
Se adaugă condimentele.
Poftă bună!
CITEȘTE ȘI:
Bucătarul masterchef Samuel Le Torriellec a fost prins băut la volan în Capitală