Clipe de groază într-un fast-food din Italia. Un bărbat înfometat a scos arma și a tras patru focuri spre bucătarul care îi pregătea un kebab „pentru că l-a făcut să aștepte prea mult”.
Momentele teribile au fost surprinse de camera video din restaurant.
Clientul nerăbdător – Federico Pecorale -, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat pentru că l-ar fi împușcat pe Yelfri Guzman, în vârstă de 23 de ani, în restaurantul Casa Rusti, din Piazza Salotto, din orașul Pescara, Italia, scrie The Sun.
Imaginile șocante de la fața locului par să-l arate pe Pescorale împușcându-l pe bucătar de mai multe ori, în timp ce un alt angajat al localului stă, șocat, într-un colț.
Pecorale aștepta să îi vină comanda la o masă amplasată în afara fast-food-ului. La un moment dat a intrat nervos în restaurant pentru a-l certa pe bucătar în legătură cu o porţie de kebab care ar fi fost prea puțin sărată. La scurt timp, suspectul a scos o armă şi l-a împușcat pe tânărul bucătar, originar din Republica Dominicană, de patru ori.
Bucătarul, care este tatăl unui băiețel de doi ani, a fost operat și în prezent este internat în spital.
După ce l-a împușcat pe bucătar, italianul s-a ascuns la niște rude, care stau în zonă. Apoi, a încercat să fugă spre nord cu un taxi.
Poliția l-a arestat pe suspect la o benzinărie de pe o autostradă din provincia Pesaro.
În urma unei percheziții, ofițerii ar fi găsit un pistol semi-automat despre care se presupune că a fost folosit în atacul armat.
Pecorale primește pensie de invalid, după ce a fost victima unui accident pe vremea când avea 19 ani, ceea ce i-a afectat raționamentul, transmite La Reppublica. Avocatul său, Florenzo Coletti, a spus pentru Il Centro că italianul purta întotdeauna o armă cu el, deoarece a fost adesea ironizat pentru boala sa.
Victima în vârstă de 23 de ani a declarat presei locale că este „îngrozit” că nu va mai putea merge. El a declarat presei locale: „M-am gândit: voi muri, voi mure în curând. M-am rugat atât de mult lui Dumnezeu. Nu știu ce i-a stârnit furia. A venit în ultimele două zile să mănânce, dar nu l-am cunoscut. Mâncase o porție de kebab și a mai cerut zece. Mi-a spus, totuși, să le fac mai sărate pentru că prima nu avea sare”.