Clotilde Armand, ACUZATĂ că a confiscat politic o expoziție afiliată Muzeului Abandonului: ”Mostră de insolență, administrație în prag de colaps”

Clotilde Armand, ACUZATĂ că a confiscat politic o expoziție afiliată Muzeului Abandonului: ”Mostră de insolență, administrație în prag de colaps”
Publicat: 12/09/2023, 13:55
Actualizat: 12/09/2023, 14:32

În clădirea în care se află Teatrul ”Ion Creangă” se desfășoară o expoziție afiliată Muzeului Abandonului, iar Clotilde Armand este, din nou, criticată de fostul ministru al Economiei, Alexandru Petrescu, acesta transmițând că edilul Sectorului 1 tratează cu indiferență realele probleme ale locuitorilor din sectorul pe care îl administrează, în schimb a ”confiscat politic” această expoziție.

Alexandru Petrescu, vicepreședinte PSD Sector 1, consideră că un astfel de demers reprezintă încă o mostră de ”insolență marca Clotilde Armand”, din cauză că edilul ”se ține non-stop de exerciții de imagine și nimic mai mult”.

În timp ce Sectorul 1 al Capitalei nu a arătat niciodată ”mai deprimant”, Clotilde Armand ”promovează poze” și ”suprasimplifică probleme grave ale societății românești”, mai scrie Alexandru Petrescu.

O nouă mostră de insolență marca Clotilde Armand: în loc să adreseze probleme sistemice și să să identifice soluții viabile pentru o administrație în prag de colaps, se ține non-stop de exerciții de imagine și nimic mai mult. Piața Amzei este «victima» ideologică cea mai recentă a falșilor salvatori al Capitalei.

După încheierea Romanian Design Week, eveniment fără impact pentru comunitatea locală și zona istorică per total, în clădirea cu Teatrul Ion Creangă, pe colțul dinspre piață, doamna Armand girează o expoziție afiliată Muzeului Abandonului, un fel de prezentare a unui proiect lansat în 2021.

Sectorul 1 nu a arătat niciodată mai deprimant, iar primarul care ar trebui să-l administreze transparent și în interesul cetățenilor se axează doar pe promovat poze și suprasimplificarea unor probleme grave ale societății românești, de la infamul decret ceaușist de interzicere a avortului și până astăzi”, notează Alexandru Petrescu, vicepreședintele PSD Sector 1.

”Clotilde Armand nu are în realitate nimic de spus pe această temă, pentru că nu face nimic concret să schimbe status quo-ul măcar în sectorul 1, dar nici nu dă vreo dovadă de cunoaștere în profunzime a traumelor României profunde contemporane, despre care nu se vorbește serios suficient”

Alexandru Petrescu, fost ministru al Economiei

”Că tot vorbim de abandon, Piața Amzei este abandonată de primarul Sectorului 1”

Inițiativa ”Muzeul Abandonului” este una foarte interesantă, consideră Alexandru Petrescu, cu aât mai mult cu cât este vorba despre un subiect ”aproape ignorat de conștiința colectivă”, numai că edilul Sectorului 1 ar fi ”confiscat politic” expoziția, totul reprezentând doar o ”mișcare de PR”.

Fostul ministru al Economiei îi atrage atenția lui Clotilde Armand că astfel de ”teme prea serioase” nu pot fi abordate cu ”lejeritate”, sub forma unei ”simple expoziții”, cu atât mai mult cu cât Piața Amzei ar fi fost ”abandonată” de primarul Sectorului 1.

Muzeul Abandonului este o inițiativă interesantă, care aduce în discuție un subiect aproape ignorat de conștiința noastră colectivă, însă confiscarea politică îl transformă, din păcate, într-o mișcare de PR menită să stoarcă de emoții publicul prin prezentarea unor elemente ce țin de fenomenul abandonului și instituționalizării copiilor.

Acestea sunt teme prea serioase, încă actuale și prea grave pentru a fi abordate cu lejeritate sub formă de simplă expoziție foto într-un spațiu din centrul Capitalei. Că tot vorbim de abandon, Piața Amzei este abandonată de primarul Sectorului 1”, atrage atenția fostul ministru al Economiei.

”Necuviința și impertinenta sunt la ele acasă la Primăria Sectorului 1, condusă dezastruos de Clotilde Armand. Prioritățile reale ale sectorului sunt ignorate, pentru că distinsa doamnă primar are doar apetența pentru expoziții și orice altceva decât administrat sectorul.  Clotilde, ai legătura la Amzei, fără penali în funcții publice!”

Alexandru Petrescu


Citește și:

Relațiile dintre economii și sistemele Pământului: ”O perioadă fără precedent de depășire a RESURSELOR globale”

EXCLUSIV | Avocat, după declanșarea urmăririi penale împotriva lui Clotilde Armand: ”Ea și Nicușor Dan au o atitudine mesianică, de mici Stalini”

PSD: ”Penala Clotilde Armand trebuie SĂ PLECE! USR nu mai poate invoca scuze pentru a face scut în jurul primarului Sectorului 1!”

EXCLUSIV | Cum joacă Nicușor Dan ”la două capete” în fața instanțelor de judecată: ”E un CAL TROIAN în PMB al asociațiilor-prietene!”

SONDAJ DE OPINIE | Bucureștenii TAXEAZĂ activitatea lui Nicușor Dan: ”Proastă și foarte proastă, Capitala se îndreaptă într-o direcție greșită”

EXCLUSIV | PMB va crea o zonă Freerun/Parkour în Herăstrău. Urbanist: ”Lui Nicușor Dan i se pare cool, risipă de bani, administrare hipsterească!”

Cristian Lisandru
S-a născut în București, pe data de 18 iulie 1968, și este absolvent al Facultăţii de Jurnalism, specializarea Comunicare. Activitatea jurnalistică mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Ce tactică folosesc rușii ca să cucerească pozițiile fortificate ale armatei ucrainene. „Apar pe neașteptate...
Telefonul banal care i-a adus moartea lui Gheorghe Băicuș, militarul care și-a pierdut viața în...
FOTO. Face avere din imaginile cu ea dezbrăcată, iar acum a câștigat un concurs de...
„Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit...
Anunț de ultimă oră făcut de meteorologi. Ce se întâmplă cu vremea în următoarele ore
La nicio lună de la moartea Ancăi Molnar, Claudiu Molnar este din nou în doliu...
Imagini ȘOCANTE cu Emily Burghelea, după accidentul petrecut în vacanță. A fost desfigurată și are...
Rezultate la Evaluarea Naţională 2024. Edu.ro a publicat notele
Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!
Alex, tânărul dat dispărut în Italia, a fost găsit mort! După zile întregi de căutări,...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
DOTARE OBLIGATORIE pentru toate mașinile noi vândute în Europa
Ciolacu: Singura constantă e că pe 8 decembrie trebuie să fie alegerile generale
Poveste plină de COMPASIUNE despre cum își îngrijeau oamenii de NEANDERTHAL COPIII BOLNAVI
Românii au primit strict interzis. Avertismentul venit chiar acum: Niciodată!
Doliu la Hollywood. A murit unul dintre cei mai celebri scenariști
Primele declarații ale soțului Ilenei Stana Ionescu după moartea actriței. Andrei Ionescu e sfâșiat de...
Un asteroid se apropie de Pământ! NASA a făcut anunțul cu puțin timp în urmă
Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat...
Ce presimțire a avut Emily Burghelea înainte de accident: ”Mi-am imaginat un înger alb”
BANCUL ZILEI. Profesorul: - Bulă, dacă într-un măr sunt 3 viermi și tu mănânci unul,...
Frumusețea nu aduce fericire. Ce se întâmplă cu oamenii care arată prea bine?
×