Controversă la „Beach, Please!”: Andrew Tate urcă pe scenă după scandalul cu droguri: „Escape the matrix” – VIDEO
This browser does not support the video element.
Festivalul „Beach, Please!”, desfășurat duminică în stațiunea Costinești, a fost scena unui moment controversat când artistul de origine marocană, French Montana, l-a adus pe scenă pe Andrew Tate.
Prezența lui Tate a generat reacții împărțite în rândul publicului, majoritatea acestuia fiind formată din adolescenți.
Intrarea lui Tate pe scenă a fost însoțită de muzica lui Florin Salam, iar acesta a cerut spectatorilor să strige împreună „Escape the matrix” (Ieșirea din matrix), un slogan celebru al lui Tate, care a petrecut o perioadă în arest preventiv și ulterior în arest la domiciliu în timp ce procurorii investigau acuzațiile de trafic de persoane, fapte pentru care în Marea Britanie riscă închisoarea pe viață.
Reacțiile publicului au fost mixte: unii spectatori l-au susținut pe Tate, în timp ce alții l-au huiduit și l-au înjurat, potrivit G4Media.
Frații Tate, acuzați de organizarea unui grup infracțional organizat
Andrew Tate și fratele său Tristan au fost trimiși în judecată anul trecut de DIICOT, fiind acuzați de organizarea unui grup infracțional, viol, trafic de persoane și violențe. Dosarul lor se află pe rolul Tribunalului București.
În iunie 2023, frații Tate, împreună cu două femei, au fost trimiși în judecată pentru formarea unui grup infracțional organizat care ar fi acționat nu doar în România, ci și în alte țări, inclusiv Statele Unite și Marea Britanie.
Ei sunt acuzați de trafic de persoane, viol, acces ilegal la sisteme informatice și alte infracțiuni violente. Trei dintre cele șapte victime exploatate sexual de acest grup s-au constituit parte civilă în procesul penal.
Procurorii au confiscat o serie de bunuri ale fraților Tate, inclusiv 15 terenuri și clădiri în județele Ilfov, Prahova și Brașov, 15 autoturisme de lux, 14 ceasuri de lux, două lingouri și o medalie, părți sociale deținute în patru societăți comerciale, precum și sume de bani în diverse valute și criptomonede, totalizând aproximativ 384.904,789 USD. Inculpații sunt obligați să plătească și cheltuieli judiciare avansate de stat în cuantum de 300.000 lei.
Citește mai mult pe acest subiect: