RĂSTURNARE de situație în cazul dispariției copiilor unui cunoscut milionar român. Mesajul VIDEO în care apar cei trei frați căutați de poliție

RĂSTURNARE de situație în cazul dispariției copiilor unui cunoscut milionar român. Mesajul VIDEO în care apar cei trei frați căutați de poliție
Trei frați din județul Hunedoara au dispărut de acasă
Publicat: 14/10/2024, 23:08
Actualizat: 15/10/2024, 17:11

Răsturnare de situație în cazul celor trei frați – cu vârste de 7, 9 și 11 ani, din satul Sântandrei, județul Hunedoara – dispăruți de acasă, după ce se aflau în grija bonei lor. După dispariție, aceștia sunt căutați de Poliție, fiind dați în urmărire națională. Adrian Marțian, om de afaceri și fost patron UTA, a ajuns în atenția presei, după mai multe dispute cu fosta sa parteneră de viață, mama celor trei copii, dar și după un conflict mai vechi în afaceri cu fostul fotbalist și antrenor Adrian Mutu.

UPDATE 16.30. Cei trei copii apar într-o filmare în care se adresează mamei lor, Roxana Marțian. Micuții spun că sunt bine, că nu vor să stea cu ea și că vor să fie duși la tatăl lor, Adrian Marțian, pe care susțin că îl iubesc și cu care mărturisesc că vor să locuiască.

Nu mai este un secret faptul că între Adrian Marțian, tatăl celor trei copii și mama acestora este un război de mai mulți ani, privind custodia celor trei frați. Mai mult, miliardarul și-a acuzat în nenumărate rânduri fosta parteneră că este o „mamă criminală.”

Adrian Marțian, acuzații grave despre mama copiilor săi: „E o mamă criminală”

Potrivit unor informații de ultimă oră, cei trei sunt copiii milionarului Adrian Marțian, fostul patron UTA, cel care a alertat poliția pe 14 octombrie, după ce bona responsabilă de supravegherea lor a constatat că sunt de negăsit. În acest caz, autoritățile au emis și un mesaj Ro-Alert. Mama copiilor a fost adusă la audieri, din Cluj Napoca.

„La data de 14 octombrie 2024, în jurul orei 17.00, Poliţia Oraşului Simeria a fost sesizată telefonic de un bărbat din satul Sântandrei, cu privire la faptul că astăzi, în jurul orei 16:00, bona celor trei copii ai săi, Marţian Rania Adriana, în vârstă de 11 ani, Marţian Antonio Adrian, în vârstă de 9 ani şi Marţian Raisa Antonia, în vârstă de 7 ani, l-a anunţat că aceştia nu se mai află la domiciliu”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Hunedoara, potrivit news.ro.

Potrivit presei locale, părinții celor trei copii, Adrian și Roxana Marțian sunt în război de mai mult timp, principala dispută fiind custodia celor trei frați.  Mai mult, în urmă cu doi ani, omul de afaceri a aflat și a vorbit public despre comportamentul violent cu copiii al fostei sale partenere, Roxana.

Fosta parteneră a lui Adrian Marțian ar fi cercetată pentru rele tratamente aplicate minorilor

UPDATE 15.00. Scandalul dintre Adrian Marțian și Roxana a început în anul 2022, atunci când bărbatul a fost șocat să afle de la propriii copii despre comportamentul violent al fostei sale partenere, Roxana.

Din informațiile acestuia, se pare că femeia se comporta îngrozitor cu cei trei micuți, iar pe lângă asta, conform unor apropiați, aceasta ar fi căutat un asasin plătit pentru a scăpa de fostul partener și a obține controlul asupra averii sale.

Pentru o perioadă, familia lui Adrian Marțian a locuit în Barcelona, însă după ce a aflat ce se întâmplă cu micuții, milionarul a mutat întreaga familie în România, la Târgu Mureș, în încercarea de a-i proteja pe cei trei frați de influența negativă a mamei.

De asemenea, bărbatul a cerut intervenția autorităților, iar Roxana Marțian ar fi cercetată penal pentru rele tratamente aplicate minorilor, dar și pentru o presupusă tentativă de omor, potrivit Cancan.

De unde a pornit conflictul dintre afaceristul Adrian Marțian și fostul fotbalist Adrian Mutu

Presa a scris și despre conflictul dintre afaceristul Adrian Marțian și fostul fotbalist Adrian Mutu, cel care i-a fost partener de într-o afacere.

Fostul internațional român a investit o sumă importantă într-o fabrică de biodiesel, care a dat însă repede faliment, fostul internațional român pierzând nu mai puțin de trei milioane de euro.

„Eram la o recepție, într-un hotel din Corsica și Adi (n.r- Adi Mutu) din disperare că nu putea să îmi dea banii, că era dator la mine, după ce s-a făcut praf a pus la cale să mă lichideze. Au venit doi corsicani înarmați și Mutu mi-a spus «gata de aici nu mai pleci decât mort». Eu i-am spus: «dacă eu mor, tu mori cu mine». Cei doi corsicani când m-au văzut știau cine sunt și s-au retras. Mama lui era de față, ea îi făcea toate jocurile”, spunea fostul patron de la UTA, potrivit Prosport.ro.

„Fabrica a intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic”

„Am pierdut bani mulți în afaceri și m-am lecuit. Dar pot să trăiesc decent, ca o persoană normală. Nu vreau să spun câți bani aveam când m-am lăsat, dar am pierdut 3 milioane de euro în fabrica de biodiesel pe care o aveam la Oradea cu băiatul ăla Marțian…Fabrica a intrat în faliment și nu m-am ales cu nimic. Dar pot să trăiesc liniștit, am bani”, povestea fostul antrenor al lui FC U Craiova pentru GSP, în 2019, potrivit sursei citate.

Semnalmentele celor trei copii dispăruți

  • Marţian Antonio Adrian: aproximativ 1,45 m înălțime, 50 kg, ochi căprui, păr scurt brunet, ten deschis, poartă ochelari de vedere.
  • Marţian Rania Adriana: aproximativ 1,55 m înălțime, 60 kg, ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă (foto central).
  • Marţian Raisa Antonia: aproximativ 1,40 m înălțime, 40 kg, ochi căprui, păr lung brunet, ten deschis, față rotundă, poartă ochelari de vedere.

Poliţiştii nu cunosc obiectele vestimentare cu care erau îmbrăcaţi copiii în momentul plecării.

„Din momentul primirii sesizării, poliţiştii au desfăşurat mai multe activităţi investigative şi de căutare, în vederea depistării minorilor, care au fost daţi în urmărire naţională. Poliţiştii continuă activităţile specifice şi le solicită celor care deţin informaţii utile, să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a mai precizat IPJ Hunedoara.

FOTO – IPJ Hunedoara

CITIȚI ȘI:

Copilul violat de „antrenorul de genii” Kristof Lajos, MUTAT cu forța într-un centru de plasament. Tatăl băiatului a dat cărțile pe față

Mara Răducanu
Mara Răducanu este jurnalist de eveniment. A terminat Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București și a lucrat la mai multe publicații, mai mult
Marian Tănase are o experiență de peste 20 de ani în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul mai mult

Dacă duminică ar fi alegeri, tu cu cine ai vota?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cine este polițistul local care nu l-a lăsat pe Nicușor Dan să intre pe șantierul...
Am aflat de ce și-a ucis bărbatul din Brașov soția. Noi detalii despre crima care...
FOTO. Tânăra de 24 de ani, suspendată pe viață pentru că a apărut într-o filmare...
Cine e controversatul milionar Marțian, afaceristul care își caută cu disperare copiii dispăruți. Motivul pentru...
Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea...
Profesoară de matematică arestată după ce s-a aflat că are o relație cu un elev....
Iran vs. Israel, bătălia în avioane militare. Ce aeronavă câștigă confruntarea
Cei 3 copii pierduți de bonă sunt ai unui milionar cunoscut în România. Povestea lor...
Ingredientul din produsul cumpărat des de români, care îi poate lăsa pe șoferi fără permisul...
Cât a ajuns să coste bancnota de 20 de lei. Românii o vând pe bani...
"Dau să fac un pas, vine tipul spre mine..." Valentin, bărbatul atacat cu ciocanul în...
Videoclipul cu cei trei copii ai milionarului Adrian Marțian, care a apărut după dispariția micuților....
A MURIT marele actor la 89 de ani! ADIO, maestre!
Trepte la cutia de viteze manuală: La ce viteză trebuie să treci într-o treaptă superioară
Comisia Europeană suspendă o parte din a treia plată din PNRR. Guvernul României nu a...
VIDEO extraordinar! Momentul în care SpaceX „prinde” boosterul Starship
Putin porneşte Al Treilea Război Mondial. Germania: Un adevărat uragan de la est spre vest
Ceaușescu a ținut neapărat să viziteze în SUA. În ce locuri a mers dictatorul
Când începe sezonul 14 Chefi la Cuțite. Premiera este mai aproape decât te aștepti
Știrea momentului în România! E GRATIS!
Laurențiu Reghecampf obișnuia să se împrumute la mama Anamariei Prodan? Ce a declarat impresara: „Mama...
Cum a fost surprins David Popovici în miezul zilei într-un parc din București: “De ce...
BANCUL ZILEI. BUBULINA nemulțumită: – Mulţi dintre cei pe care i-am refuzat când m-am căsătorit...
Unul dintre cele mai vechi animale ale Pământului, descoperit în pustietățile Australiei