Prima pagină » Actualitate » Cum a reacționat acest turist britanic din România, după ce a mâncat MĂMĂLIGĂ pentru prima dată: „Am observat că o folosiți ca..”

Cum a reacționat acest turist britanic din România, după ce a mâncat MĂMĂLIGĂ pentru prima dată: „Am observat că o folosiți ca..”

Cum a reacționat acest turist britanic din România, după ce a mâncat MĂMĂLIGĂ pentru prima dată:
Sursa foto: TikTok

Un britanic a împărtășit pe TikTok experiențele și observațiile sale despre lucrurile care par să fie iubite de români, în urma vizitei sale în România.

„Am revenit cu partea a doua a videoclipului – lucruri pe care am observat că le iubesc românii. Nu intenționez să vă jignesc, sunt doar lucruri pe care le-am remarcat în timpul șederii mele în România”, a explicat el în videoclip.

Mici: „Am încercat și eu, sunt absolut delicioși, mai ales pe grătar. Românii iubesc să facă grătar, chiar și pe timpul iernii.”

Mămăligă: „Un alt lucru pe care îl iubesc este mămăliga. Nu pot spune că este mâncarea mea preferată, dar am observat că o folosiți și ca momeală pentru pescuit.”

Fumatul: „Dacă ați vizitat vreodată România, probabil ați observat că sunt foarte mulți fumători. În Marea Britanie, țigările sunt ascunse de la vânzare, dar în România sunt peste tot, chiar și la casa de marcat. Românii iubesc să fumeze.”

Sursa foto: TikTok

Sursa foto: TikTok

Aglomerația în trafic: „Despre următorul lucru nu aș spune că îl iubesc, dar am observat că faceți des: când sunteți blocați în trafic, ieșiți din mașină, chiar și pentru 10 secunde. Nu înțeleg de ce, totuși.”

Berea: „Există un brand pe care îl iubesc. Berea are un gust mai bun în România.”

Brânza: „Ultimul lucru de pe listă este brânza! Aceasta este brânza românească, am încercat-o și eu. Este asemănătoare cu feta grecească, dar mai sărată și foarte delicioasă”, a adăugat turistul britanic, potrivit Știridiaspora.

Numele meu este Denis Andrei, sunt un jurnalist cu o pregătire solidă și o pasiune neîncetată pentru informare. Am absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București și, de ... vezi toate articolele